Олимпија
Македонија во срцето!!!
- Член од
- 26 март 2008
- Мислења
- 5.625
- Поени од реакции
- 9.156
Очигледно ти имаш помалце и живееш у соживот фиктивен.Идиотско размислување, 26-27 години имаш, не 13.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Очигледно ти имаш помалце и живееш у соживот фиктивен.Идиотско размислување, 26-27 години имаш, не 13.
Да не чекаме Господ да им врати, туку да бидеме Македонци и да вратиме на сличен начин. До коа ќе се вадиме на соживот и мир у куќа? Па кој ќе ни го напраи мирот, ако не ние самите. Они утепале 5 наши, ние вечер 100 нивни куќи ќе потпалиме. Да видиш ко ќе им се возврати дали друг пат ќе напраат такво нешо. Ако на душман не покажеш заби, ќе те работи секогаш.
Има имано неколку доживотни казни досега.
Еве една:
http://www.kurir.mk/makedonija/vesti/13560-Dozivoten-zatvor-za-bratoubiec
Инаку во 15.30 има пред конференција.
У средата имав предавање за ова кај Камбовски. Докажи му него ок?
Подобро ќе живеам у вистински мирна Македонија, а не да се мислам кој од која страна ќе ме стрела....поради соживот. Сигурно шефот твој партиски има поише школо па те тера да сереш по форум за соживот.Shto cekas? Imash dunda da gi soberesh drugarkite i da trgnete da palite kukji? Sto ke reshi toa? Ke ja podelis drzavata i narodot i USTE POVEJE NEVINI MAKEDONCI KE STRADAAT OD SEGA. Konceptot za sozivot ne e zamisla i odlika na ubavo odnesuvanje, toa e POTREBA, nesrekjo! Delime drzava. NE sme edinstvena zemja kade sto rabotite se spletkani. Dzabe ti zboram, sigurno odvaj imas 3 dena skolo vo glavata.
Dosta buckash idi odnesi se vo bestraga.
Ако се вистинити шпекулациите за мотивот за убиствата, лична пресметка кај езерото со албанци, тогаш баш твоето размислување и размислувањето на Цитро доведе до смртта на тие млади момчиња.Очигледно ти имаш помалце и живееш у соживот фиктивен.
Идиотско размислување, 26-27 години имаш, не 13.
Е па трето нема.A Oтецот баш ми кажа ...или е добар или лош знак црвената боја на иконите во Св.Димитрија !! ...
Се молат Албанците да не коментираат на темава !!!! Додека не се докаже дека ова не е нивно дело не смеат да имаат пристап тука и да ми се праат паметни со нивните размислувања.
Подобро ќе живеам у вистински мирна Македонија, а не да се мислам кој од која страна ќе ме стрела....поради соживот. Сигурно шефот твој партиски има поише школо па те тера да сереш по форум за соживот.
Гони се у штаб, полтрону еден неписмен.