Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Прво треба да расчиситиме еднаш засекогаш со удбашките домашни предавници, кои не водат од ’91 па се до ден денес, инаку нека не ве лажат политичариве и СДС и ДПМНЕ се една иста удбашка формација, потполно се исти !
Смрт за црнокостумашките удбаши(ДПМНЕ/СДС) Слобода за народот !
- алал да тие ,така треба
1941- беше СНФ-СЗН и дојде

сега треба СЗЦ-СЗН и ќе дојде

Кому му е гајле за народот, владата ја заболе за народов, не опљачкаа до гола кожа и претходните не беа подобри, ама овие ни го ставија крстот, па после ’’чуда‘‘ се случувале, за ова треба да летаат глави и тоа на највисоките позиции, морална оставка под хитно, сите плаќаме на државата, а таа не е способна за ништо, је*ем ви и казни и даноци и се !
Бојкот кон државата !

Луѓе дај бре почекајте нека ја завршат од МВР истрагата и нека излезат со соопштение, немора да е меѓуетнички убиство!

Никој неможе да потврди која е причината за убиствата. Да и јас сум напнат и се чудам како можело да се случи ова!

Нагаѓате тука како баби, милион конспирации прочитав, дури некои успеаа да го поврзат настанов со Детонарот :tapp:

И ја сум за протест, несмее вакви работи да се случуваат! Но ниту една полиција во светот неможе да гарантира дека нема да се случи некој/и монструми да убијат невини и млади деца. Не ја бранам полицијата!

Сега стварно нема логика за протести пошто незнаеме против што и кој протестираме. Мислам дека треба да се даде доволно време на истрагата и да не се подгрева етничка омраза бидејќи ова е дело на поединци без разлика која националност се тие. Овој случај мора да се реши и виновниците да се изведат пред судот на куршумот...

Иво Котевски збореше како жена...Пошто меѓу другото рече
:
"Aко некој знае некоја информација околу виновниците за вчерашните убиства, нека каже, за да помогне во истрагата".
Епа еве јас ви кажувам - почнете од криминалците кои се во парламентот и владата ! Ве молам уапсете ги веднаш!

Добро бе вистина е она за во 57-ца убиство?

eve sega na facebook sto ispadna,dali e tocno neznam
НЕОФИЦИЈАЛНО добивме информации дека се случило ново убиство во градскиот автобус на ЈСП со број 57

Прочитав еден коментар исто таков, но после 3минути го снема.
Не верувам искрено, но останува да видиме.

Доста беше! Македонци сите на нозе, убиени се 5 момчиња, секој ден нови меѓуетнички проблеми кој ние не ги правиме, доста е еден наш десет ваши!

Да бевме нормална држава(ко што бевме), одамна ќе бевме во НАТО, но за жал зло не споседна и тонеме и тонеме, што ли е следно, чив следен недолжен живот ќе биде изгубен ............ :facepalm::facepalm:

Добро бе вистина е она за во 57-ца убиство?
Прашав сега и добив ваков одговор:

ne znam nisto konkretno ama slusnav za toa mi kazaa.. od 1 taka nesto ne idat nagore avtobusi
i nema nacin kako 57 da pomine nagore
ide do tamu kaj sto se protestite
ama ako imalo ubistvo togas ke doznaele tie sto se na protestot
a od tamu nikoj nisto ne kaza.. cekame na vesti ako ima togas e vistina.. inace sega ne veruvam...
Не верувам да е точно тоа.

Дали уште некој се сомнева дека станува збор за меѓуетнички конфликт ? !

Мафијаши не биле ! Ловеле риба и тоа со живот го платиле ... Ц.ц.ц кај живееме бре ? ! Јасно е кој стои зад ова прашењево е дали некогаш правдата ќе ги стигне ?
Или сепак дојде време да си ја земеме во свои раце !!!

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Ја следам страницава за протест,се отворија 10 групи,еден за во понеделник,друг за денес...знае некој кога точно ќе има протести ? ги следам и странициве на навивачкиве групи,никој ништо нема објавено...со мирен протест,ништо не правиме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom