А на дожд се знае кој е добар.Има најави дека цел викенд ке врне што значи пак ке си гледаме супер интересна трка со многу излетувања и такви глупости
А на дожд се знае кој е добар.Има најави дека цел викенд ке врне што значи пак ке си гледаме супер интересна трка со многу излетувања и такви глупости
Baton, Alonso, Fetel, Sumaher, pa i Veber i Rosberg znat dobro na dozd da izvozat, edino Luis tro pomalku go biva za dozd, ali bar se trudi.....А на дожд се знае кој е добар.
А имаше и една друга поубава од оваа. Лани често ја спомнуваа мислам, или преклани беше, не ме држете за збор. Со таа што бидна работата?- Екс DTM ѕвездата, Сузи Вулф потпиша договор како тест возач(ка) со тимот на Вилијамс.
Можно ли е сезонава да ја видиме првата дама која ќе настапи во Ф1 ?!
Море и оваа нека дојде,добра е.Мислев во убавина а во возење не знамА имаше и една друга поубава од оваа. Лани често ја спомнуваа мислам, или преклани беше, не ме држете за збор. Со таа што бидна работата?
Тоа беа муабети за Даница Патрик пред едно 2-3 години ама таа остана да вози Инди Кар. btw таа е ептен по секси од овааА имаше и една друга поубава од оваа. Лани често ја спомнуваа мислам, или преклани беше, не ме држете за збор. Со таа што бидна работата?
На Шумахер му нема рамен за на дожд,али години си се годиниBaton, Alonso, Fetel, Sumaher, pa i Veber i Rosberg znat dobro na dozd da izvozat, edino Luis tro pomalku go biva za dozd, ali bar se trudi.....
На Шумахер му заврши неговото. Јас не знам зошто уште вози. Нека им отстапи место на помладите. Иначе Батон, Алонсо, Вебер се многу добри на дожд. Ќе видиме што ќе направат у недела.На Шумахер му нема рамен за на дожд,али години си се години
Парата го врти светот .Затоа возиНа Шумахер му заврши неговото.
Да да ке победи 100% ако другиве се откажат или имаат пех. Ферари со запрежнава кочијава не прават ништо. Алонсо ги вади иначе ке се возеше и второво ферари позади.Уфф ништо изгледа викендов ќе ја пропуштам трката. Ќе ја симнам на торент. Алонсо пак ќе победи. Супериорен е.
Јас ја кажав реалноста.Да да ке победи 100% ако другиве се откажат или имаат пех. Ферари со запрежнава кочијава не прават ништо. Алонсо ги вади иначе ке се возеше и второво ферари позади.
Откако тепаа во Малезија на Ферари им се дигна апетитот и за во Кина најавија многу подобрувања , така да мислам нема да заостануваат толку многу од Мекларен а за Алонсо нема потерба да се збори он е цар , увек вади 110% од болидот.Да да ке победи 100% ако другиве се откажат или имаат пех. Ферари со запрежнава кочијава не прават ништо. Алонсо ги вади иначе ке се возеше и второво ферари позади.
Незнам кај прочитав изјава од Алонсо дека и покрај неколкуте надградби на болидот не очекуваат големо приближувањње до конкуренцијата .Откако тепаа во Малезија на Ферари им се дигна апетитот и за во Кина најавија многу подобрувања , така да мислам нема да заостануваат толку многу од Мекларен а за Алонсо нема потерба да се збори он е цар , увек вади 110% од болидот.