Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
11 OKTOMVRI 2 liga od deneska.

teteks-horizont-ohrid biktata za opstanok, teteks ima golema kriza nemat pari, nemat igraci nemat nisto pa i do kraj na sezonata navivacite na teteks treba da bidat srekni ako ne igrat so mladincite, isto taka Ohrid ima golemi problemi imat slicna uprava kako teteks no imat malce podobri igraci od teteks horizont spored mene e favorit od ovie 3 ekipi imat podobar tim stojat podobro financiski i mislim deka i narednata godina ke bidat prvo ligashi.

Vardar e noviot shampion. 60% od utakmicite tepat vo poslednite momenti i so minimalen rezultat...no toa ne znaci deka nemat dobar tim...

Metalurg-Shkendija borbata za vtoroto mesto spored mene nie sme favoriti za 2to mesto imame mnogu po kvaliteten tim i mislim deka do krajot na sezonata ke bideme vtori.

od kup mislim deka favorit e Rabotnicki. i bas bi posakal tie da igrat vo Evropaliga ova sezona. Imat dobar rejting vo Evrokupovite i do 3 tiot krug ke idat bez problem.

Комити Ѓорче

СКОПСКИ МАНГУП
Член од
10 август 2011
Мислења
61
Поени од реакции
92
Просто, едно од најдобрите претставуања на трибина, целокупно гледано, може да се смета навивањето на овој меч. Млади, стари, да пеат и скокаат цело време, тоа ретко се случува на нашите стадиони. Одамна, не сум уживал вака на стадион, затоа три-четири пати го гледам клипот, и адреналинот повторно расте;)
Коментарот на еден стар познаник кој што живее во подалечните куќи од населбата во Дреновец, дека навивањето се слушаше дури и од дома, зборува за Децибелите од тој настан.
Сигурно за тоа како доаѓа силината на звукот, може да ни кажат и „професорите“ од спротивната трибина, кои што последните денови некако не се многу активни на форумот:sleep: .

Ти се допаѓа видеото, односно навивањето ?! А ти се допаѓаат ли и последните секунди каде што малоумнички се скандира Тоше-Педер ? Нели ти беше против тоа, се правеше тука фин и културен. Докажа само дека си обичен ПИЧКОЛИЖЕЦ.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.293
Поени од реакции
3.328
Ne gi cepkajte Vojvodite go imaat Borce :pos:
I ne otpagjame ne se sekirajte ,vasata zelba nema da se ostvari samo zaradi vas :)

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Nisto cudno da se spojat,vidovme deka se moze...
Skendija-Horizont 2-0 Berisa 38 min,Peev 58 min

Член од
23 февруари 2012
Мислења
464
Поени од реакции
285
Шкендија - Хоризонт Т. 2-1 ( Бериша , Пеев ; Георгиев )

3 победа во низа во оваа 3 фаза . После Охрид и Тетекс , 3 бода и со Турново .

Следен натпревар против 11 Октомври во Прилеп .

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.329
Поени од реакции
5.374
Чекај првин нека влезат во прва лига па послем нека прават планови. Како што гледам пеколно е во втора лига, 5 екипи се борат за првата позиција

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.255
Поени од реакции
2.590
Шкендија - Хоризонт Т. 2-1 ( Бериша , Пеев ; Георгиев )

3 победа во низа во оваа 3 фаза . После Охрид и Тетекс , 3 бода и со Турново .

Следен натпревар против 11 Октомври во Прилеп .
Извештај од Балисти, бројка навивање ?

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Shkendijaa od ova utakmica mozeme da se kaze deka obezbedivme mesto vo Evropa.
i ke go napadneme metalurg za vtoroto mesto...

spored ne oficialni informaci nashiot tim ke bide nositel vo prviot kurg za evropa liga isto taka e tretiot tim vo Makedonija posle Rabotnicki, i Renova.

Ja mislim deka ova godina ke go pomineme prviot krug vo evropa liga.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.970
Поени од реакции
73.961
Не е фан клуб Шкендија ова па да ти дадеме тебе специјално извештај.
Епа ако не е фан клуб Шкендија, ондак не ја трујте темава со навивачки клипови и извештаи после секој меч со Тетекс :LOL:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Епа ако не е фан клуб Шкендија, ондак не ја трујте темава со навивачки клипови и извештаи после секој меч со Тетекс :LOL:
Да бе и кога ќе ја пцуеме Накова ќе ставиме.... ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom