у филџан стај оцет пошо е гаден може да додадеш и лимин малку,а ѓумбир имаш у секоја продавницаМалку по прецизно за јаболковиот оцет,се разблажува со вода и кај може да се најде ѓумбир во прав.
Чај/тинктура од Коноп, или чист џоинт.Дали има нешто за јаки менструални болки, освен чај од нане кој донекаде ми го смирува стомакот, ама не доволно.
Ми го препорачале ова и предходно , викаш џоинтот помага?Чај/тинктура од Коноп, или чист џоинт.
Кралицата Викторија (1837-1910) го користела успешно конопот токму за менструални болки. И не е само она...Ми го препорачале ова и предходно , викаш џоинтот помага?
А каде може да се купи чајот, најдов една фирма која го носи во државава, ама предмногу е преработен, јас не употребувам чаеви од ќесички. Го продаваат ли бабичките по пазари?Кралицата Викторија (1837-1910) го користела успешно конопот токму за менструални болки. И не е само она...
In the 19th century, cannabis was widely used to relieve muscle spasms and rheumatism. Even Queen Victoria was given it by her doctor to ease her period pains. It was the invention of the syringe towards the end of the century that marked an end to its widespread medicinal use.
1890: Queen Victoria's personal physician, Sir Russell Reynolds, prescribes a cannabis tincture for menstrual cramps. Reynolds writes in the first issue of The Lancet, "When pure and administered carefully, [cannabis] is one of the most valuable medicines we possess"
поарно распрашај се подобро за оваа варијанта......види му го аватарот на тој што ти препорачува.....А каде може да се купи чајот, најдов една фирма која го носи во државава, ама предмногу е преработен, јас не употребувам чаеви од ќесички. Го продаваат ли бабичките по пазари?
Дали сеуште некој го има и го користи природен без преработки?
По ПП и пишав каде легално во МК може да го купи.поарно распрашај се подобро за оваа варијанта......види му го аватарот на тој што ти препорачува.....
Знам за што станува збор, али во секој случај поздраво е од кетоналот кој ми го препорача матичниот лекарпоарно распрашај се подобро за оваа варијанта......види му го аватарот на тој што ти препорачува.....
чај со цимет може да пробаш, али дрвца цимет не мелен или зрна. Кетонал не зимај ако си го сакаш дробот.Знам за што станува збор, али во секој случај поздраво е од кетоналот кој ми го препорача матичниот лекар
Кажувај подетално за оваКој што има проблем со алергија на полен, трева и се што е сега во ек, нека проба со хомеопатска терапија, јас пробав врз моето дете и супер делува доста подобро се чувствува, арно ама ми ја пратија од Австрија - Виена, можеби има и тука, ако се распрашате може ќе најдете солуција, од капки за нос, очи, масти за кожа, сирупи, куглици за голтање на секој саат, многу убава работа.
зелено пазарче една женичка држи тезгаАко знае некој да каже кај може да се најде куркума.