Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Vie imate prednost zatoa sto ke igrate 5 natprevari vo San Siro .

Juve ke igra 4 na Juventus Stadium , no protiv Lazio i Roma ke bide Tesko... so drugive ne treba da ima problemi ( Cesena , Novara , Cagliari , Atalanta , Lecce ) se ekipi koi ne mozat sa mu parirat na OVOJ JUVENTUS .

Ako Kievo igra kako sto znae vo Bentegodi nema da vi bide lesno. + i vo Siena isto taka ..

No do sega JUVENTUS ja zasluzuva .. igra mnogu po kompetitvno , dobar fudbal ima , fizicki , psihicki OK . Zatoa nemaat nitu EDEN PORAZ i imaat primeno najmalku golovi od site ...
caljari na gosti im zema bod na juve.... da nemoze da im parira... :) baska toa bez nitu eden poraz ne ti vredi koa imas 20 nereseni...i baska igrate ednas nedelno samo....milan ima duplo poise utakmici od juve.. ( za povredeni da ne ni zboram ) pa pak se na vrvot... Juve koj bese lani vo slicna situacija so povredeni igraci zavrsi 7 ili 8 neznam tocno...pa vidi ja razlikata ti sea. ;)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
во реал мадрид беше добар ..даде мислам 8 гола од 9 натпревари и доволно добро допринесуваше за тимот..во Милан не беше лош само што не му се даде доволно шанса и плус Милан таа сезона беше очаен па ајде сега Хунтелар бил крив....Хунтелар е одличен играч и врвен голгетер и тоа многу пати го има докажано со самиот придонес во тимовите каде што настапувал и се гледа дека му е доволна една шанса за гол..Хунтелар не е измислен за мали клубови само не му се даде шанса на чоекот..то е то

И ја истото го мислим за Зарате, Форлан и Паломбо, исто во минатото и на Грешко и Шукур не им се даде шанса иначе све то играчишта ! !! :icon_lol:

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
According to the latest report from Sky: Emanuelson is out. The midfield will be Gattuso-Seedorf-Nocerino with Muntari as the trequartista.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
во реал мадрид беше добар ..даде мислам 8 гола од 9 натпревари и доволно добро допринесуваше за тимот..во Милан не беше лош само што не му се даде доволно шанса и плус Милан таа сезона беше очаен па ајде сега Хунтелар бил крив....Хунтелар е одличен играч и врвен голгетер и тоа многу пати го има докажано со самиот придонес во тимовите каде што настапувал и се гледа дека му е доволна една шанса за гол..Хунтелар не е измислен за мали клубови само не му се даде шанса на чоекот..то е то
30 utakmici izigra za milan postigna 7 gola... mu bese dadena sansa...ne ja iskoristi... ednostavno na mu odgovara stilot na igra vo milan...se u salke gazi dava golovi.. Ali ne e isto da igras vo Milan I vo salke....

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Ке кажам едно ако победиме вечер на гости без 14 играчи треба после утакмицата да ни ја дадат титулата....

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Во ниеден случај несакам да го запрашувам нивото на кое се наоѓа Хунтелар, податокот го ставив онака како интересен на наш доскорашен играч кој моментално гази.
Дека ја добил вистинската шанса во Реал.М и Милан неможе никој да ме убеди :) Тие 27 (најверојатно) натпревари ни пола од нив нема почнато, така да му доаѓа дека од 15ина старта има 7 гола, гол на секој втор натпревар де што е сосема солидно.
Тоа што Леонардо мислеше дека еден фашист со лоша фризура е подобар од еден од најдобрите poacher-и на денешницата е друг муабет.
Можеме до утре да дебатираме, одземаме додаваме и најверојатно нема да се согласиме на крајот.

Мунтари позади напаѓачи е самоубиство, верувам дека Макс не е до толку отиден. Сидорф ајде да.

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Сега е добар момент да ги видиме јајцата на Алегри.... дали ги има истите и да се осмели да изигра 3-4-1-2 со Киево. Со оглед дека немаш бочни бекови а кои освен Абате другите играа само колку да сме 11 на теренот,Макс треба да излезе со.
............Абијати..........
......Неста....Мексес...Замброта
Ночерино...Сидорф..Мунтари..Емануелсон
.................Робињо.......
.............Макси.....Ибра....
резерви. Амелија,Јепес,Де Шиљо,Гатузо,Фламини,Касано и ЕЛ 92

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Сега е добар момент да ги видиме јајцата на Алегри.... дали ги има истите и да се осмели да изигра 3-4-1-2 со Киево. Со оглед дека немаш бочни бекови а кои освен Абате другите играа само колку да сме 11 на теренот,Макс треба да излезе со.
............Абијати..........
......Неста....Мексес...Замброта
Ночерино...Сидорф..Мунтари..Емануелсон
.................Робињо.......
.............Макси.....Ибра....
резерви. Амелија,Јепес,Де Шиљо,Гатузо,Фламини,Касано и ЕЛ 92
Ај добар си ти, Ночерино десен бек/крило.....

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Ај добар си ти, Ночерино десен бек/крило.....
Ночерино во овој состав би имал улога на десно крило кое бе се трансформирало во полушпиц што и тој самиот сака да игра поофанзивно...

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
-Абијати-​
Замброта-Неста-Мексес-Де шиљо-​
Ночерино-Мунтари-Сидорф​
Робињо​
Ибра-Шарави​
90% ке е оваа формација !​

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.882
Абијати​
Де Шиљо-Неста-Мексес/Jeпес-Замброта​
Гатузо-Мунтари-Ночерино​
Сидорф​
Ибра-Робињо​
И очекувам измени Касано-> Сидорф​
Фламини->Гатузо​
Ел Шарави->Робињо​

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.735
Поени од реакции
49.277
најново, Неста има грип и он тешко да игра вечер

да ја бутаме сите 1X со се што имаме да не види господ :D

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.882
На Милан њус пишува дека ако не игра Неста место него ќе биде Мексес заедно со Јепес, од кај оваа логика па нели и Мексес беше повреден или сега знаат дека цел свет ја игра 2 и ајде ќе измислуват овај онај нема да игра на друг мрсоли му течеле настинат глупости.

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Не е можно ова што се случува со повредиве, како до толку да сме малерозни... :confused:

Kajgana Shop

На врв Bottom