- Член од
- 21 август 2011
- Мислења
- 5.064
- Поени од реакции
- 5.665
650
На твојот двор му требаат многу терапии, една не помага
На твојот двор му требаат многу терапии, една не помага

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

gata e kumata a peperutka e snajkata,,,,taa trebeshe da mete,,,,,,,,,a eve ushte spie ,,,,,spankoica,,

jas mojod del od metenjeto si go zavrshiv sega taa ke trebe da se pokazhe,,,,,,,,a da ja zemime na test period na odregjeno vreme ,,,,
sho velish,,,,,,

655,,,cvrc milojko
jas mojod del od metenjeto si go zavrshiv sega taa ke trebe da se pokazhe,,,,,,,,a da ja zemime na test period na odregjeno vreme ,,,,
sho velish,,,,,,
![]()

,,,,,,so decata se e vo red ,tuku roditelite ,,,deneshnive,,, se za nikade,,,,pa posle decata bile vakvi ili takvi,kako mozhe dete da bide losho ili hiperktivno,,,koga toa ,,,dete,, e list na koj zhivotot pishuva ,,,,,,,,,,,,,nie porasnavme na ulica i nishto ne ni fali ,,,a i ovoa jeb##o vreme ,,,,na vremeto koga ke se kazheshe ,,,charshiski chovek se misleshe na chovek domakin,,,,,a denes sosema sprotivno a kazhesh charshiski chovek,,,vednash pomisla e prevarant,,,,ili nesaglam ,,,,,,,,,,,vremeto odnesuva ., vremeto donesuva., i loshi i dobri raboti.,,,,
a da porasnav na ulica i na nekoj nachin ulicata ne vispituvashe ,. no toa bea drugi uluci,,sega se bulavari ili neznam shto,,,,,,,,,,
,,,ma jebesh sve ,baci brigu na veselje

ami kaj s zhenckive

koj mi se mesa vo kujnata?
dovolen e kolku da si gi oplaknam ocite,za drugo kevidime