Тим А vs. Тим Б

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
650
На твојот двор му требаат многу терапии, една не помага :pos:

655,,,,,,,,,:icon_mrgr: abe skapanico:P gata e kumata a peperutka e snajkata,,,,taa trebeshe da mete,,,,,,,,,a eve ushte spie ,,,,,spankoica,,:pipi::свиркам:

650
Абе Шутрак, таа тебе те сака за свекор за ти да метеш а не она, она сака да спие :facepalm::pos:

655,,,:icon_mrgr: cvrc milojko :pos: jas mojod del od metenjeto si go zavrshiv sega taa ke trebe da se pokazhe,,,,,,,,a da ja zemime na test period na odregjeno vreme ,,,,:pos::pos: sho velish,,,,,,:LOL:

650
Џабе тест бе, ти кажав зш ти и одговараш, за да ја переш, пеглаш, готвиш, чистиш, а она да кулира :D
--- надополнето: 10 април 2012 во 13:14 ---
655,,,:icon_mrgr: cvrc milojko :pos: jas mojod del od metenjeto si go zavrshiv sega taa ke trebe da se pokazhe,,,,,,,,a da ja zemime na test period na odregjeno vreme ,,,,:pos::pos: sho velish,,,,,,:LOL:

ХАхахаха абе Шутрак ама ме изнасмеа, тебе ако не ти фали ништо хаххаа :pos:

,,,,,,so decata se e vo red ,tuku roditelite ,,,deneshnive,,, se za nikade,,,,pa posle decata bile vakvi ili takvi,kako mozhe dete da bide losho ili hiperktivno,,,koga toa ,,,dete,, e list na koj zhivotot pishuva ,,,,,,,,,,,,,nie porasnavme na ulica i nishto ne ni fali ,,,a i ovoa jeb##o vreme ,,,,na vremeto koga ke se kazheshe ,,,charshiski chovek se misleshe na chovek domakin,,,,,a denes sosema sprotivno a kazhesh charshiski chovek,,,vednash pomisla e prevarant,,,,ili nesaglam ,,,,,,,,,,,vremeto odnesuva ., vremeto donesuva., i loshi i dobri raboti.,,,,

,,,,,,655.,:icon_mrgr:,, na nikoj ne mu e ko shto trebe,,mislish deka onie shto zhiveat pod video nadzor i so sto kameri niz kukji i dvorovi se posrekni od tebe i mene ,ne bre lion nie dvajca imame zhivot ,tie namaat,,,,,,,,:Da da porasnav na ulica i na nekoj nachin ulicata ne vispituvashe ,. no toa bea drugi uluci,,sega se bulavari ili neznam shto,,,,,,,,,,:(,,,ma jebesh sve ,baci brigu na veselje:LOL:

675,,,,:icon_mrgr: uuuuhhhh dobro e znachi denes si kurtulil,,,,,,,,,,,,,:ROFLMAO:ami kaj s zhenckive:(

685,,,,,,,:icon_mrgr: da be kako ne se setiv ., oti jas sum vo kujna ., i za toa deka zhenckive mozhe da vlezat i tamu ne se setiv:pos:

маче еве ти еден дечо ама само за една вечер е овој ;)
563019_147684602027888_100003590469261_175112_1565277619_n.jpg

fala ti peperutko:) dovolen e kolku da si gi oplaknam ocite,za drugo kevidime;)
jas zaminav na rabota:)
--- надополнето: 10 април 2012 во 14:10 ---
deckovo ke go stavam za gradinar:pos:

Back
На врв Bottom