methMKD
Евроскептик
- Член од
- 18 јануари 2011
- Мислења
- 1.826
- Поени од реакции
- 723
Па види вакаДемек вие со сите сте пријатели...
Со едните името, со другите јазикот, со третите црквата...
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Ерр.. Што? o_O o_O](/styles/default/xenforo/smilies/O_o.png)
Па види вакаДемек вие со сите сте пријатели...
Со Србија имате проблеми за црквата, со Бугарите за јазикот и нацијата, со Грците името..Па види вакавас нема народ што ве сака
односно сите ве мрзат
уна маџија од народ сте , ние бар со Србите ,Бугарите,Хрватите си го иаме колку толку
Нема да најдеш Бугар и Србин што би сакал да изврши геноцид врз Македонците. Грк можеби. Тоа е разликата. Ние може да се расправаме до 1001 и назад со православните соседи, ама нема да се донесеме во ситуација да се убиваме. Не во овој век.Демек вие со сите сте пријатели...
Како што кажа инглориус .. ние имаме проблем со Србите ама ние кога ќе отидеме во Србија сме пречекани одлично чак и за нас навиваа кога беше она со кошаркарите , многу слично малце послабо веројатно е и со БугаритеСо Србија имате проблеми за црквата, со Бугарите за јазикот и нацијата, со Грците името..
Ако го земеме тоа така тогаш ние само во Србија би имале проблеми кога би оделе таму, мада со србинки уживав преку лето и воопшто не им пречеше тоа што сум албанец или пак мене да ми пречи пошто се србинкиКако што кажа инглориус .. ние имаме проблем со Србите ама ние кога ќе отидеме во Србија сме пречекани одлично чак и за нас навиваа кога беше она со кошаркарите , многу слично малце послабо веројатно е и со Бугаритедодека вие сте недобредојдени секаде ...
Зависи од кој како некој не некој да ... има некој што не не сакаат ама во глобала многу не сакаат додека вас 70% од Србите ве мразат само нереален човек може да не го види тоа(им го земавте косово ебате само природно е да ве мразат..) , со Бугарите не е слично пошо немаат допир со вас ама сигурно не сакаат повеке од вас па ти сеа видиАко го земеме тоа така тогаш ние само во Србија би имале проблеми кога би оделе таму, мада со србинки уживав преку лето и воопшто не им пречеше тоа што сум албанец или пак мене да ми пречи пошто се србинки, во Бугарија имаш многу албанци кои одат на одмор па супер си поминуваат никогаш не сум слушнал некој да имал проблеми затоа што е албанец.
Значи зборувам за државни работи и интереси.
Нормално е дека србите ќе ве бодрат вас ама да игравте против Грција мислиш ќе ја имавте нивната подршка!?
Ако го земеме тоа така тогаш ние само во Србија би имале проблеми кога би оделе таму, мада со србинки уживав преку лето и воопшто не им пречеше тоа што сум албанец или пак мене да ми пречи пошто се србинки, во Бугарија имаш многу албанци кои одат на одмор па супер си поминуваат никогаш не сум слушнал некој да имал проблеми затоа што е албанец.
Значи зборувам за државни работи и интереси.
Нормално е дека србите ќе ве бодрат вас ама да игравте против Грција мислиш ќе ја имавте нивната подршка!?
Па не велам дека Србите не сакаат, со нив сме прави душманиЗависи од кој како некој не некој да ... има некој што не не сакаат ама во глобала многу не сакаат додека вас 70% од Србите ве мразат само нереален човек може да не го види тоа(им го земавте косово ебате само природно е да ве мразат..) , со Бугарите не е слично пошо немаат допир со вас ама сигурно не сакаат повеке од вас па ти сеа види![]()
А и со нас станувате ... а историски не било така ... ехее како живееле нашите порано со вашите ама несакате и несакате да живееме заедно сте се запнале за таа голема албанија и за тоа дека сте обесправени ... еххх ц ц ц :/ жално навистинаПа не велам дека Србите не сакаат, со нив сме прави душмани.
Целта на муабетот беше да излажира демек се убил од ебење Србинки на одмор.Демек им ги ебел жените на Србите.Муабети за пред чајџилница у Чаир или Сарај да им фарба очи на локални Арнаути.На вакви приказни само дете со даунов синдром може да му верува.Жими сите цигани вчера уловив сом од вардар 2 метра долг 200 кила тежок.![]()
Како живееле нашите порано така си живеам и јас, и не само јас туку сите кои имаат контакт со другата страна. Секој ден имам контакт со македонци, имам другари, другарки, со некои си кажувам само едно здраво, со едни цела недела на тренинг се гледаме.А и со нас станувате ... а историски не било така ... ехее како живееле нашите порано со вашите ама несакате и несакате да живееме заедно сте се запнале за таа голема албанија и за тоа дека сте обесправени ... еххх ц ц ц :/ жално навистина
Господ знае од каков синдром боледуваш.Целта на муабетот беше да излажира демек се убил од ебење Србинки на одмор.Демек им ги ебел жените на Србите.Муабети за пред чајџилница у Чаир или Сарај да им фарба очи на локални Арнаути.На вакви приказни само дете со даунов синдром може да му верува.
кога сам си признаваш добро е.. смо признај и со кои други сте прави душмани.. а знаеме дека е пола балкан. со грците не се сакате, со нас не се сакате, со србите сам си кажа, нит со црногорците се сакате нити пак со хрватите. за словените незнам и нема да коментирам но едно ке ти кажам што сите го знаат и џабе е да се одредкува... вие што живеете тука во македонија србија и косово самите со албанците од албанија не се поднсувате. - што остана за друго?Па не велам дека Србите не сакаат, со нив сме прави душмани.
името јазикот и црквата се решливи проблеми. еден ден ке се решат вака или така - проблемот со национализмот и антихристијанството тешко се решава... - ако правиме реално муабетДемек вие со сите сте пријатели...
Неверојатно колку го форсирате овој муабет....ама глуп муабет е.кога сам си признаваш добро е.. смо признај и со кои други сте прави душмани.. а знаеме дека е пола балкан. со грците не се сакате, со нас не се сакате, со србите сам си кажа, нит со црногорците се сакате нити пак со хрватите. за словените незнам и нема да коментирам но едно ке ти кажам што сите го знаат и џабе е да се одредкува... вие што живеете тука во македонија србија и косово самите со албанците од албанија не се поднсувате. - што остана за друго?
името јазикот и црквата се решливи проблеми. еден ден ке се решат вака или така - проблемот со национализмот и антихристијанството тешко се решава... - ако правиме реално муабет
Таман работа од источна да бидам , од чаир сумКако живееле нашите порано така си живеам и јас, и не само јас туку сите кои имаат контакт со другата страна. Секој ден имам контакт со македонци, имам другари, другарки, со некои си кажувам само едно здраво, со едни цела недела на тренинг се гледаме.
Дека растеа тензиите во последно време растеа ама не знам од каде си, ако си од Источна Македонија тогаш вас ве сфаќам што мислите дека се случува овде кај нас. Баш вчера зборев со еден другар(македонец), ми вика пред некој ден му дошле роднини од Кавадарци, а он живее во место населено со мнозинство албанци. Вели се чуделе овој каков однос си има со албанците, па ми вели ме нервираат, тие мислат овде ние војуваме.
Сакам да кажам дека не е се како што се прикажува од страна на медиумите.
--- надополнето: 10 април 2012 во 00:50 ---
Господ знае од каков синдром боледуваш.
неверојатно е колку вие го негирате ова а знаете дека е вистина... - ваљда неможеме сите да измислуваме?Неверојатно колку го форсирате овој муабет....ама глуп муабет е.