Дај аргументи, докажи дека ти не збориш на паметГо прочитав јас ,, објаснувањето'' што понапред што го имаш напишано. Јас незнам каде си се образовала и кој те образовал ама знам дека баш на памет збориш.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дај аргументи, докажи дека ти не збориш на паметГо прочитав јас ,, објаснувањето'' што понапред што го имаш напишано. Јас незнам каде си се образовала и кој те образовал ама знам дека баш на памет збориш.
Дај аргументи, докажи дека ти не збориш на памет
da da se slucuvaat cuda eve pred nekolku dena jas ne znam kaj sum gi stavil cvikerite i abe cela soba salonot tarasite cel stan go prebarav i gi nema ko u zemja da propadnale i nisto, drugiot den pak baram baram abe sve odnovo i nisto vikam izlea sum gi ostavil negde nadvor i koga posle nesto pisuvav na tastaturava i koa se svrtev na stolceto od leva strana naocarite apla ostaveni onaka znaci zaklucok nekoj od paralelniot svet to est od Onoj svet gi zel i posle eden den pak mi gi vratil toa e znak deka ima nesto eve jas licno nema sansi da bile tuka pa stopati gledav ne vo masickata nego sekade sve ispopretresov i toa dva pati edniot i drugiot den a gi najdov tuka na masickata i toa otvoreni ehe si vikam nema racionalno objasnuvanje ete znak Od Onoj svet.
epa sea toa e jebi gaа да се држиш до темата : Прашања за исламот. Таму си за малце попаметен, овдека глуп испаѓаш
И мене еднаш ми исчезна мобилниот и после осетив вибрации и ми се појави во џебот.Pa postojat teorii deka cesticite od koi se sostoi ovoj svet postojano vibriaat sto znaci deka vo ovoj moment postojat okolu 1 000 paralelni svetovi slicni na ovoj kade se odvivaat razlicni dejstvija (zemen primer kaj edna individua koj moze da ima vo nekoj svet uspeh vo drug neuspeh i slicno)
Pa postojat teorii deka cesticite od koi se sostoi ovoj svet postojano vibriaat sto znaci deka vo ovoj moment postojat okolu 1 000 paralelni svetovi slicni na ovoj kade se odvivaat razlicni dejstvija (zemen primer kaj edna individua koj moze da ima vo nekoj svet uspeh vo drug neuspeh i slicno)
И мене еднаш ми исчезна телефонот и после осетив вибрации и ми се појави во џебот.
Знаеш , ти си единствен до сега од страната на верници со кои може да се прави нормален разговор и кој очигледно има нешо знаење.
Точно е ова , дел од квантната физика е. Паралелни универзуми.

prijatelot e баниран од тема и навредливите постови избришани. Нема теории на заговор и муабети за селективна правда. 
Инаку не верувам дека било која верска организација, институција и сл. е имуна на вакви чуда и настани, или ако така повеќе сакате, испади и маркетинг.
Грешиш. Ова е знак од Господ дека треба да инвестираат во злато. Читај цената му рипа.Тоа е знак ама слободен за толкување. Моето толкување е знак дека е време владиците да ги продадат џиповите и мерцедесите и за свој возен парк да имаат нешто поскромно.
Нивната функција не е да бидат надмени господарски поставени со сета своја свита накит круни и обележја, туку да бидат скромни духовници. Се изгубија во значењето на самите себеси а го подзаборавија сведочењето На Бога.
Златото симболизира светлина просветлување духовни учења, а не материјалистичко нешто хотели бизниси мерцедеси. Затоа иконите светнаа да подсетат на тоа нешто.
Браво бе Чорба! Цел ден те чекам да коментираш... Сега уште Мики1 фали да изнесе мислење.

Не бе бачко, се' е кул со мене и 5 денарките.Ако тебе ти е скапо да дадеш 5 денари во црква за свеќа,тогаш немора ни да одиш во црква.
На Бог се молам. Која е поентата?Acid ti koga odis na crkva na Bog li se molis ili na popo??