Kadaif
M.D.
- Член од
- 21 јануари 2008
- Мислења
- 6.934
- Поени од реакции
- 8.570
Аугментин е антибиотик беАУГМЕНТИН Е ЛЕКОТ ЗА ЦРН ДРОБ
Аугментин е антибиотик беАУГМЕНТИН Е ЛЕКОТ ЗА ЦРН ДРОБ
Ако за 3 месеци не ти се стабилизира крвта, т.е. црниот дроб ти го препорачувам ова . После 1 месец конзумирање ти давам гаранција дека докторите ќе се зачудат од разултатите.браќа истиот проблем го имав и јас, скоро 8 март четврток после туширање почнав да добивам болки постепено од кај половините па накај внатре црниот дроб по што немав појма што ми е
kadaif во ред е што го кажуваш тоа што е аугментинот дека е антибиотик јас неможам да знам сите апчиња од што се ,,јас не сум фармацевт туку го пијам тоа што ми го кажа докторот и стварно ми помогнаа апчињава да се опоравам иако не ми е целосно прочистен црниот дроб засега сум добар немам никакви болкиАугментин е антибиотик бе
Не мора да се осеќаат болки ако е црниот дроб замастен. Крвта е битна што ќе покаже после одреден период.kadaif во ред е што го кажуваш тоа што е аугментинот дека е антибиотик јас неможам да знам сите апчиња од што се ,,јас не сум фармацевт туку го пијам тоа што ми го кажа докторот и стварно ми помогнаа апчињава да се опоравам иако не ми е целосно прочистен црниот дроб засега сум добар немам никакви болки
инаку имав остри болки па докторот не беше сигурен дали е тоа па ми кажа да одам у лабораторија да ми земат крв за анализа 95% од случаите крвта покажува од кој орган боледува човекот / kostur123 не најдов никакви линкови што препорачуваш ти дека ке има добар резултат поззНе мора да се осеќаат болки ако е црниот дроб замастен. Крвта е битна што ќе покаже после одреден период.
Можеш и сега да си ги нарачаш. Ќе ги заебеш докторите да си немаат објаснувањеинаку имав остри болки па докторот не беше сигурен дали е тоа па ми кажа да одам у лабораторија да ми земат крв за анализа 95% од случаите крвта покажува од кој орган боледува човекот / kostur123 не најдов никакви линкови што препорачуваш ти дека ке има добар резултат позз
абе те сметав за попаметен
клизма. Планирам да правам па ако има некој искуство дали помага при обновување на функции на црн дроб
не ми крши филм сеа мислев геј да стануемабе те сметав за попаметен
клистир бе баце моја грешка, клистир со кафене ми крши филм сеа мислев геј да стануем
За клизмата најмногу може да се дискутира од историски аспект. Денес кога има подобри начини за администрирање на лекови, клизмата не е прв избор.
клизма. Планирам да правам па ако има некој искуство дали помага при обновување на функции на црн дроб
клистир бе баце, грешка е тоа клизмаЗа клизмата најмногу може да се дискутира од историски аспект. Денес кога има подобри начини за администрирање на лекови, клизмата не е прв избор.
Што сакаш да внесуваш со клизмата што би ти помогнало за црниот дроб?
Ако мислиш на обична клизма со вода, не знам како би ти помогнала за црниот дроб.
Ти препорачувам да ја гледаш приказната Бабата и екимот на јутјуб со окната, таму на комичен начин се исмејува непрофесионалноста кога се прави клизма за сите болести.
Клистир, клизма, enema исто е тоа.клистир бе баце, грешка е тоа клизма
абе не ми треба да е докажана и признаена од ФДА, ми треба искуствоКлистир, клизма, enema исто е тоа.
Видов дека прашуваш за внесување кафе, тоа не е докажано и е теорија од почетокот на минатиот век која сега квази научници ја промовираат на западот.
Искуствата се субјективни. Ако наидам на објективен наод ветувам дека ќе напишам тука.абе не ми треба да е докажана и признаена од ФДА, ми треба искуство