White Dimension @ Метрополис Арена - 05.05.2012

• Креатор на темата Креатор на темата Паган-др
  • Време на започнување Време на започнување
guyz... chill... кој сака да си купи карта нека си купи кој не нека си купи неколку пива и нека седни на некоја клупа и наполнете го телефонот со музика... идејава е океј според мене али и ја ќе си чекам line up... планирав да идам и за GH али ми беше мнооогу срање line up от... никифор и слични досадни па на крај во 5 Сателајт и бушава... и шо сеа ја во 5 да одам... се надевам нема да е така и за сега

eve se dozna koj se od strana dj
tom novy i judge jules
ke se rastura na 5 ti :)

• Ми се допаѓа
Reactions: VLJ
Еве го плакатот:

559372_2593368493125_1822064998_1613076_1172656503_n.jpg

Бела маица (y)
Бели панталони (y)
Ролетна наочари од Јumbo (n) (утре ова)

:D

Вајт Сензејшн, Вајт дименжн, ,,, мање битно. Нејкам да праам споредба дека се е кажано нели? ... туку треба вакви журки почесто да има во Скопјево само нажалост Колосеум шема е Саша Матич и остали, треба бар 2 пати месечно да има вакви евенти дека голем е бројот на Македонци кој слушаат клуб музика или пак електро. Ако има некој нека стави линк за подетални информации .. одамна на сум бил на добра забава во скопјево а сигурен сум дека Џулс ке приреди јако сетче.

Вајт сензешн , Прпл климатизешн ... итн.. од мене сите имаат една голма подршка. (ебате тоа турбо фолк нација)

Бела маица (y)
Бели панталони (y)
Ролетна наочари од Јumbo (n) (утре ова)

:D

ај препорачај по пп да не одиме офф места во ск ако си од таму каде може да се најде бела панталона а може и за мајца (ама не ептен обична)

mora i maicata i pantalonite da bidat vo belo :)

мислам дека зачитав од нивна страна дека може и само со горниот дел бело....не сум сигурен но по кул е цел во бело :cool:

ај препорачај по пп да не одиме офф места во ск ако си од таму каде може да се најде бела панталона а може и за мајца (ама не ептен обична)

мислам дека зачитав од нивна страна дека може и само со горниот дел бело....не сум сигурен но по кул е цел во бело :cool:
tokmu toj problem go imam jas
sto nemam bela maica vo mojata garderoba,ne sum ljubitel na beloto :)

Абе јас на среќа во Prendi на Јаја Паша ги начекав и ги земав за 200 денари,малку ми се големи(еден број има само) а маицата од лани ми е.Инаку панталони има секаде,од Шутка па се до Трговски од 800 до 3000 ке најдеш а маици скоро секаде веќе почна да има од 200 денари нагоре.За бела можеш да си купиш и сам да си направиш со некоја твоја идеја за да биде поинтересно и подуховито.

ај некој нека потврде сигурно дали може само горниот дел во бело,имам едни побелени фармерки може и тие да изодат не ми се дава само за овде да купувам бели панталони оти знам дека нема да ги носам :mad:

Ocekuvav nekoj Dj so poglemo ime ali ajde sto je to e Jules e extra , imam bela pantalona od pred minatiot greatest hits i bela bluza od white na white samo gi obolekuvam :D za toa dolniot del jas bi da bide strogo vo belo skroz ama misam deka ne e zadolzitelno sepak prasajte si Satelite ima tuka akaunt bi trebalo da vi odgvori za sigurno .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom