Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.507
Поени од реакции
8.005
Дали ќе може некој да ми даде линк да ја гледам целата утакмица бидејки не бев во можност да ја гледам

Wenger on Man Utd's title charge: "When a horse smells his stable, it is difficult to stop them"

If #MCFC draw once before the derby
& #MUFC win all 3 of their fixtures, then Utd will
get a Guard of Honour from the City players at
Etihad

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.809
Поени од реакции
21.556
Епа момци и девојки тоа е тоа .... перфектно коло за нас , добар фудбал и многу радост :D . Ќе речам само штета за шутот на Керик , ќе беше фантастично голче ...

Сега се бара список на фудбалери и број на настапи да видиме кој исполнува услови за медал :) .

G nev …."its a circus and every time Ive been to a circus there’s always been clowns"

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Едниот дел од Манчестер е затоплено +8,другиот дел -8 степени...
Време е да ги Врлам ѕивриве,калчуниве и шалчинава ! :vozbud:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Дали ќе може некој да ми даде линк да ја гледам целата утакмица бидејки не бев во можност да ја гледам

Wenger on Man Utd's title charge: "When a horse smells his stable, it is difficult to stop them"

If #MCFC draw once before the derby
& #MUFC win all 3 of their fixtures, then Utd will
get a Guard of Honour from the City players at
Etihad
Имаш попосле меч од ф деј, преглед на колото, и јас едвај ја изгледав нашата и не ја гледав на Арсенал, ќе го гледам и јас прегледот.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944
Aууу замислете да ја изгубиме титулата, има да вртам по страниве и да си плачам.. :pos:

Се зафркавам, на сите им е јасно дека 90 и кусур посто титулата е наша.. Ама ајде да ги тепаме Виган, Евертон и Вила, па после и со поенче ќе ја освоиме на Етихад.. (освен ако Сити не почнат сега да губат од сите, па и пред тоа да ја освоиме :P).. Иначе, честито победа.. ГЛОРИ!

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.809
Поени од реакции
21.556
Aууу замислете да ја изгубиме титулата, има да вртам по страниве и да си плачам.. :pos:

Се зафркавам, на сите им е јасно дека 90 и кусур посто титулата е наша.. Ама ајде да ги тепаме Виган, Евертон и Вила, па после и со поенче ќе ја освоиме на Етихад.. (освен ако Сити не почнат сега да губат од сите, па и пред тоа да ја освоиме :P).. Иначе, честито победа.. ГЛОРИ!
Поверојатно е ова второво со Шити !!!

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ако се откажат уште од сега за титулата, намерно ќе губат само за да не дадат Guard of Honor во тоа општинската куќа. Пазете ми го зборот.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.507
Поени од реакции
8.005
Имаш попосле меч од ф деј, преглед на колото, и јас едвај ја изгледав нашата и не ја гледав на Арсенал, ќе го гледам и јас прегледот.
на СК има кошарка после тоа нешто друго.... на СК+ ја има Арсенал- Шити у 15 за 12

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
на СК има кошарка после тоа нешто друго.... на СК+ ја има Арсенал- Шити у 15 за 12
Уште да се даваше Меч оф д Деј на СК арно ќе беше :D:D:D:D на ББС е, оди на страната форум визивиг еу, ќе најдеш линкови.

A

apidrone

Гостин
Ако се откажат уште од сега за титулата, намерно ќе губат само за да не дадат Guard of Honor во тоа општинската куќа. Пазете ми го зборот.
Епа како се дава Guard of Honor? Ако директно на тој меч се обезбеди титулата?

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.507
Поени од реакции
8.005
Уште да се даваше Меч оф д Деј на СК арно ќе беше :D:D:D:D на ББС е, оди на страната форум визивиг еу, ќе најдеш линкови.

нема проблем имам и ББЦ :pos: Инаку даваат некоја утакмица на СК ама ја нема оваа :D

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Епа како се дава Guard of Honor? Ако директно на тој меч се обезбеди титулата?
Се дава ако ја освоиш титулата на прошлиот меч, па влезеш на тој меч како шампион. Значи ако отидеме на Вејстлендс како веќе шампиони, ќе има такво нешто. Еве и еден новинар што вика

It's going to take some unexpected twists between now and April 30 to stop #MUFC walking onto or leaving the pitch at Eastlands as champions

Kajgana Shop

На врв Bottom