Македонија - Шведска (7.4.2012, 16:00 ч.),Скандинавиум арена-Гетеборг

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Можеше Борко мајагери да му направи па да се чуди овој 2 дена

Секоја чест за момците!! Браво МАКЕДОНЦИ!! Изгинаа на терен ги испотепаа живи....Ве молам немој да вреѓате ни Кире ни Шундо ни никој...СИТЕ СЕ ВИСТИНСКИ ЛАВОВИ!!!КАМО СРЕЌА У СИТЕ СПОРТОВИ ДА ИМАМЕ ВАКВИ ЗЛАТНИ ГЕНЕРАЦИИ!!!

AreYouFuckingKiddingMe_1200px_by_CrusierPL.png

мавај бе, ако не ве бива за ракомет, удрете кик бокс...:icon_lol:

Нашиве сакаат да им вратат на Швеѓаниве за ќутекот што го добија цела утакмица :pos:
Ама касно им текна...

Тоа е тоа не оваа игра што ни донесе 5 место у србија и ве молим немојте одма да плукате по лазаров да имаше избрзани шутеви имаше технички грешки ама тоа направи многу за македонскиот спорт едноставно овде фали цврста рака да воведе ред да знае што да знае да се надигрува на тактички начин со противничкиот тренер а шундовски секако тоа не е тука барајте ја причината за ова

Лазаров бе :tapp::mad:
Што беа тоа крила?
Што е тоа да се искористи предност од еден играч?

А Шундо доста му е.
Да се стави некој подобра и со поголем авторитет за да може тој да зборува тој тим да составува, а не Лазаров

Оди бе кретен покажи тука ти што си направил у живот и за Македонија ....

Јас не сум крив што цела држава е се врски и кога отидов да прашам дали може да играм за Македониа Ѓорче Петров ми рекоа дека сум стар на 18 години,а не ни ме видоа како играм фудбал...Не сум крив што моите не ме направија во Скопје туку ме направија во Гостивар,каде што нема фудбал и каде можеш да ги претставиш своите квалитети!А ова првово нез кој е кретенот овде....

А да и џабе се коментариве,секој си остава по еден коментар,никој на никого не го чита :)

Неможам веќе стварно...

1.Наваро
2.Хансен
3.Судијата шо го заеба Вардар за во ЛШ со Спарта
4.Данецот шо не закопа
5.Русија 2 пати :eek:
6 Андерсон и Шведска која беше очајна во србија..

Лазаров лошо играл оти бил добро чуван :facepalm: видете го само Андерсон , абе идиот закачи му го Ацо па да видиме дали ке шутне...

Жути бе иди си дома доста ќотек јадеше да ти јадат таквото :facepalm:

Идиоти бе.. од Шундо до телињата на трибина шо ке мукнат од време на време...

За никаде, до кога ќе се помируваме само со учество во квалификации до кога????? Шундо оди бркај малтер бе да незнаеш еден фластер на андерсен да ставиш:tapp: ФИЛИП ЦАР Е СЕКОЈА ЧЕСТ ДЕЧКО!!!:cuc:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom