Британија ќе се распадне како СФРЈ!

• Креатор на темата Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување Време на започнување
ne samo toa ne si cital dovolno celosno go razbivale makedonskiot element znaci vseluvale naselenie od anadolija gjupci, i koj li ne samo da bide musliman.
siluvanje ubivanje sto li uste ne
Moze jas povejke gi mrazam turcite od tebe od kaj znaes :D, ali politikata e takva sega si so nekogo prijatel utre ce si neprijatel kako nalagaat uslovite i politikata.
Ете тоа и ми беше поентата да не си летаме многу многу со паметот дека Турција ни е некој голем пријател :D :D

Ете тоа и ми беше поентата да не си летаме многу многу со паметот дека Турција ни е некој голем пријател :D :D

vo nasata nezavisnost prvi tie ne priznaa a priznavanje ne e mala rabota
sakale nie ili ne Turcite preku Amerika se uste vlijaat na balkanot i bliski istok .
--- надополнето: 6 април 2012 во 19:14 ---

sakale nie ili ne Turcite preku Amerika se uste vlijaat na balkanot i bliski istok .

--- надополнето: 6 април 2012 во 19:14 ---

Не е точно тоа дека Турција прва не признала :) Бугарија била таа која прва не признала :D :D , а инаку и Британија не има признаено :D :D

Не е точно тоа дека Турција прва не признала :) Бугарија била таа која прва не признала :D :D , а инаку и Британија не има признаено :D :D

britanija kako firom
procita ja Vladetel od Makijaveli ce vidis za sto ti zboram otkako ce ja procitas

britanija kako firom
procita ja Vladetel od Makijaveli ce vidis za sto ti zboram otkako ce ja procitas
Среден век really :D ? инаку ...
Список на земји кои ја признаваат Македонија како "Република Македонија"

До 21. декември 2011, 133 земји ја признале Македонија под уставното име.[3] Некои од земјите следат подолу.
Четири од петте постојани земји членки на Совет за безбедност на ОН:
  1. Кина [4][5][6][7][8]
  2. Русија [9][10][11][5][12] (членка на Г8)
  3. Обединето Кралство [13][5][14][15] (членка на Г8)
  4. САД [16][17][5][7] (членка на Г8)

Со кинга од среден век а -.- ? охооо другар учам факултет кајшто иам предмети како меѓународни односи и меѓународно право ти ми викаш макијавели да го читам o.O ? за да ми се разјаснат некој работи ?? o.O ?

Со кинга од среден век а -.- ? охооо другар учам факултет кајшто иам предмети како меѓународни односи и меѓународно право ти ми викаш макијавели да го читам o_O ? за да ми се разјаснат некој работи ?? o_O ?
edno video zamenuva milioni zborovi :)

Не сме на иста фреквенција изгледа :D Ај ќе го оставам делот со Бугарите(со којшто тотално не се согласувам) не е тука место за дискусија али сакаш да кажеш дека Британија ни е поголем крвник од Турција (историски гледано збориме) :D :D :D ?
ми личиш на најмало дете во маало кое се дружи со оној кој му удирал најмалку клоци:)

Великабританиja не е Jгославиja за да се разпадне вака лесно,како се разпадна Jгославиja. Тамо има сосем други струи,нема го и балканскиот менталитет...

Па еве 20 години ни САД, ни Турциja ви внесува во НАТО. Таа логика,надеш,па донекаде и пропаганда е веке пропаднала. Сите знаат,дека нови членки на НАТО се примат со полно мнозинство и тоа е тоа. Нема мрдане.
И ако Турциja не беше решила дали да ви признае или не след вашето прогласуване на независност, истата работа беше и со Руската федерациja, но това не е угодно да си го спамтат некои луге.
--- надополнето: 6 април 2012 во 20:03 ---
a da imase malku timba ce svatese deka zad genocidot na egejcite vo Egejska makedonija stoi tokmu Obedinetoto Kralstvo.
Znaci use your braine :)
Не дека не седат и зад масакрите от страна на Отоманската империja и помошта, што им ja нудели.

Fmi abe bratce ce imalo pak tura za brajka Blgari vo ohrid
Ilinden_01.JPG
letovo pak ista marsuta :pos:

ми личиш на најмало дете во маало кое се дружи со оној кој му удирал најмалку клоци:)
Топ ти ми личиш на мрсулав циган и што сега ?

зошто ми изгледаш како некое смрдливо БАН-че со својата никаква култура?:)

Многу созреано од твоја страна се ситиш на 40 мртви луѓе ?? Ова од Макијавели да не го научи :D ?

се ситам на мртви луѓе!? каде тоа, како тоа!?пак ми личиш на смрдливо БАН-че со извитоперувањето на работите?!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom