Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Мене па таа Алекс многу ме нервира, само се лигави трча од кај едни до други и кажува како и било во старото племе лошо, па најдобриот ден го прошла со Миа и Јелена на тој островот, па сега во новово племе и било прекрасно, најубаво од кога дојде во само тоа и е муабетот...

Жаре мн убаво и кажа и на Станија и на нашава Алексaндра, ама до некаде и жал ми беше за Станија ја засакав бе :D, Алекс на почетокот ми се допаѓаше ама сеа од како се префлија во други племиња некако си игра со сите наптеварувачи најпрво за то демек и било убо на остовот на исфрлените, па сеа во новово племе ... што знам некако ми оди по нерва.
П.С. Лани не гогледав незнам како било што било дали може некој да ми каже каде беше па да побарам на youtube или пак да барам торент :D

Отиде кокошката, леле кои глупости ги изнатресе на тоа советот ни сама себе ми се чини не се разбра, и Андрија кој директ му го опаша на Милан алал да му е у право е човекот дека тој што е глава на племето треба да сноси одговорност...
Сега мислам дека Јелена има да ја заколе Александра на спиење, коа ќе види што вид на влечуга е, мене искено нај ок ми е Себастијан од сите, другиве се жими к што го немам, па онаа Кристина со тоа лигавењето и Алекс желудник ми се дига аман!

• Ми се допаѓа
Reactions: |S|
Можеби наскоро ќе падне секс меѓу Кристина и Никола, а? Мене така ми изгледа:D

Мене ми е баш океј нашава само и имам замерка со говорењето може малце покултурно да се изразува али и добро е шо не прича српски кога по цел ден ги слуша останатите од племето како си зборуваат. Сите велите флегма, влечуга а зошто воопшто да се труди и да се докажува пред оние машките кога сите женски им се на список за исфрлање, подобро овака отколку како глупавата Ава која изграва домаќинка (ги пере боже господи) а она следна ќе лета така да џабе и е`.

Мене ми е баш океј нашава само и имам замерка со говорењето може малце покултурно да се изразува али и добро е шо не прича српски кога по цел ден ги слуша останатите од племето како си зборуваат. Сите велите флегма, влечуга а зошто воопшто да се труди и да се докажува пред оние машките кога сите женски им се на список за исфрлање, подобро овака отколку како глупавата Ава која изграва домаќинка (ги пере боже господи) а она следна ќе лета така да џабе и е`.
Се сложувам,Ава е најглупата "јавна" личност што ја имам видено.

Плус понеспособна е од нашата во борбите.

Како и да е ќе лета и таа кај и да е.

^ Да бе баш е фрик. Никогаш неможам да ја приметам шо зборува заради начинот на кој го прави тоа со едни ококорени очи и тоа со оближувањето на устата повеќе ја гледам како зборува отколку да ја проследам што и за што збори.

^ Да бе баш е фрик. Никогаш неможам да ја приметам шо зборува заради начинот на кој го прави тоа со едни ококорени очи и тоа со оближувањето на устата повеќе ја гледам како зборува отколку да ја проследам што и за што збори.
Гледај го ова до крај,ќе се згазиш од смеење. :pos:

Аааа како збори англискии уааа :ROFLMAO: Шала на страна мислам дека не и се сите на број на оваа:unsure:

index.php

index.php

Како навестување за вечерашната емисија :icon_lol:

Гледај го ова до крај,ќе се згазиш од смеење. :pos:

Јас уште од првата емисија им реков на мојте дома дека многу ми е чудна!!! А ова со клипов е крајот! :icon_lol:
Да не знае човек дали да се смее или да плаче...

^Кога сме кај Ава, не ве потсеќа на Јелена Мркиќ од минатиот Survivor?
Мене апсолутно во се ме потсеќа. Во Фаца, во ГОВОР, во тело, и пред се во ПАМЕТ, пошто и едната и другата се со IQ = Амеба.

^ Еј како не врска нема ова. Јелена беше и попаметна и поубава и понормална од петардава. Немој жити се олку глупи споредби.

Дај некој нека ја постира вчерашната емисија со Накова ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom