Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
И јас истово го мислам!Наместо да јадат трици,управава наша нека му купи играчи на човекот да го покаже квалитетите.Како сакаат успех без да потрошат нешто? :facepalm:
По ова ‘‘официјално‘‘ враќање на Берлу да бидам искрен се надевам на барем еден добар трансфер.Се збореше демек Монтоливо е договорен за 0 евра да дојде летоска па уз него да се донесат едно лево бекче и еден копач би било супер.Ако се гледа трансфер политиката во последно време веројатно и летоска ќе се бара нешто што е гага ама можно е да се направи трансфер бум како што беше со Ибра и Робињо па здравје другата година со малце повеќе среќа да загриземе уште посериозно за ЛШ.
--- надополнето: 5 април 2012 во 22:40 ---
Ако уште некој каже лош збор за Пато да даде господ пичка да не види до крај на животот.
Ми величате и ми идолизирате некои босански емигранти што немаат пет пари љубов за клубот и што се гомна од луѓе, а го серете малиот кој што во животот нема лош збор кажано или направено за тимот.

Кој напаѓач на иста возраст е подобар моментално од Пато?
Јас неколку пати имам кажано што мислам за Ибра па да не се повторувам сега...мислам дека сите знаеме. :)
Кога сме кај Пато и јас бев на негова страна зимоска кога сакаа да го дадат и да дојде Тевез ама после ова почнав да го мењам мислењето.Има огромен талент и се што е потребно за да стане најдобриот играч на свет ама повредиве ептен го кочат.Веќе 2 сезони по ред после секоја повреда се надеваме дека е последна за него и дека ќе покаже што знае ама џабе е зошто по враќањето добиваме демант за неполни 10 минути.Пробаа на најразлични начини да ги спречат повредите но на ниту еден докотор од Германија,Америка,Бразил,Италија не му успеа зацртаната цел.
Моментално сите на негова возраст се подобри од него ама од Пато во топ форма не верувам дека има играч на негови години што може да му се спротистави. :)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Ако уште некој каже лош збор за Пато да даде господ пичка да не види до крај на животот.
Ми величате и ми идолизирате некои босански емигранти што немаат пет пари љубов за клубот и што се гомна од луѓе, а го серете малиот кој што во животот нема лош збор кажано или направено за тимот.

Кој напаѓач на иста возраст е подобар моментално од Пато?

Ибра е роден во Шведска џст сеин !!

ПАто сезонава има дадено 1 гол, ЕДЕН !! Енди Керол е покорисен од него !!

Не ми треба мене манекенче у екипа, ми треба играч што ќе игра, што ќе дава голои и допринес у екипата, играч што ќе биде корисен за екипата !!

А ако зборимо за квалитет квалитет, Балотели пред Пато у секој момент !!

Иначе и ја сум против идење на Алегри, па јебена Барселона у 2 меча ни даде само 1 гол од игра, кој успут беше чиста среќа, колкави беа шансите таа топка да се одбие до Иниеста ?? Во тие два меча не игравмо ни еднаш со комплетна одбрана и делот од средниот ред што е задолжен за дефанзивата, во двата меча против Барса игравмо без најдобриот одбранбен играч на СВЕТОТ, Алегри ја постави таа игра и Алегри е човекот кој успеа да ја запре Барса да не постигне гол во ЛШ после 30 меча !!

Многу, значи многу е подобар на тактички план од прошла година, сеа што не ебаа повредите да му ебем мајката у пичка незнам што да кажем, башка судиите да не ги спомнувам со Барса, Јуве и Фиорентина !!

Многу лесно можевмо сеа да бидемо сеа у полуфинале у ЛШ и на едно 7-8 бода од Јувентус !

Само уште малце да го добие осетот за измена, и нормално да му се донесе некој што ќе може да го става од клупа, а тоа да не е Урби, Пипо или Бонера !

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Марли дан те ебе Балотели тебе у гз? :icon_lol:

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Ова за Алегри што го зборувате, демек ако не освоел Скудето ќе си одел е срање измислено од ТутоСпорт(весник кој што го подржува Јувентус)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Марли дан те ебе Балотели тебе у гз? :icon_lol:

Пу пу, за ебење би го избрал Пато, посимпатичен е и понежен :pos:

Али за фудбал, како што кажав Циганот пред Пато енитајм, енивер !

Член од
16 август 2007
Мислења
1.933
Поени од реакции
1.674
Rumours are that Milan might send Pato to Brazil on loan to gain confidence. He played only 18 games in all competitions this season.
Идеално решение би било ова, бразилската лига се игра преку лето па 3 месечна позајмица би било добро.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Пато несомнено поседува огромен талент..тоа никој не може да го одрече ...но сепак премногу го малтреитраат повредите... Ипак се работи за Милан и тука нема време за чекање...Милан не е клуб кој се гради со време за успеси...Милан е клуб од кој се бара секогаш моментален успех...Пато очигледно неможе да го постигне тоа со Милан... И мене ми е жал за него но сепак треба да си оди....едноставно нема среќа во Милано ...Или едина опција да го дадат година дена на позајмица негде да видиме како ке се покаже ...ако успее да избегне повреди и се покаже во добро светло врати го назад...ако не продај го.... :)

P

PewDiePie

Гостин
Абе тие нека гледаат да го излечат како што треба уанс енд фор ол а не да го праќаат во копачка лига да го доунакажат таму. :facepalm:

Катастрофален потег би било тоа,ни треба Пато здрав,желен за игра и 100% подготвен во новата сезона,а не да приумре уште во Ноември.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Jean Pierre Meesserman has apparently been fired...

Шпекулација дека докторот задолжен за Пато бил отпуштен. Изгледа е време за промени во медицинскиот тим на Милан.

Kajgana Shop

На врв Bottom