- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
По ова ‘‘официјално‘‘ враќање на Берлу да бидам искрен се надевам на барем еден добар трансфер.Се збореше демек Монтоливо е договорен за 0 евра да дојде летоска па уз него да се донесат едно лево бекче и еден копач би било супер.Ако се гледа трансфер политиката во последно време веројатно и летоска ќе се бара нешто што е гага ама можно е да се направи трансфер бум како што беше со Ибра и Робињо па здравје другата година со малце повеќе среќа да загриземе уште посериозно за ЛШ.И јас истово го мислам!Наместо да јадат трици,управава наша нека му купи играчи на човекот да го покаже квалитетите.Како сакаат успех без да потрошат нешто?
--- надополнето: 5 април 2012 во 22:40 ---
Јас неколку пати имам кажано што мислам за Ибра па да не се повторувам сега...мислам дека сите знаеме.Ако уште некој каже лош збор за Пато да даде господ пичка да не види до крај на животот.
Ми величате и ми идолизирате некои босански емигранти што немаат пет пари љубов за клубот и што се гомна од луѓе, а го серете малиот кој што во животот нема лош збор кажано или направено за тимот.
Кој напаѓач на иста возраст е подобар моментално од Пато?
Кога сме кај Пато и јас бев на негова страна зимоска кога сакаа да го дадат и да дојде Тевез ама после ова почнав да го мењам мислењето.Има огромен талент и се што е потребно за да стане најдобриот играч на свет ама повредиве ептен го кочат.Веќе 2 сезони по ред после секоја повреда се надеваме дека е последна за него и дека ќе покаже што знае ама џабе е зошто по враќањето добиваме демант за неполни 10 минути.Пробаа на најразлични начини да ги спречат повредите но на ниту еден докотор од Германија,Америка,Бразил,Италија не му успеа зацртаната цел.
Моментално сите на негова возраст се подобри од него ама од Пато во топ форма не верувам дека има играч на негови години што може да му се спротистави.