Македонија-Унгарија (6.4.2012, 14:45 ч.),Скандинавиум арена-Гетеборг

Статус
Затворена за нови мислења.

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Дечки ке го јадеме стапот ... Унгарија е заебана да не се залажуваме.... Објективно појаки се од нас и едино спасот го гледам у борба како да се работи за живот или смрт...
Ако ги победиме ке биде неверојатен успех ама и у тој случај ке треба Шведска да ја победи Унгарија што е уште еден заебан детаљ кој треба да го имаме у предвид...

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Шундо-.-

3 пикери и пола крило. Златко прво треба да научи да се одразува од земја. Имам некои инсајдерски информации дека Шундо му спремил специјални тренинзи за да се научи да скока. Со изолир му ги лепеле нозете за земја, а овој скоал у празно дур не се ослободи.
Шала на страна губиме многу во одбрана со повредата на Темелков, а во напад мање више и така преку крила игравме само кога топката случајно ќе дојдеше до нив
Заборавив во претходниот пост да напишам дека и марковски е три пати побрз од димовски кој е доста дебел и како ми кажаа многу пушел цигари, ако ги погледнете пекрите на јаките репрезентации и клубови сите се слаби и високи и со тоа имаат и брзина која димовски ја нема за да се враќа у одбрана и тука одма голови примаме од полуконтри, нема кој да застане на 6 метри да направи блок. ова е мое видување, дали така ќе биде ќе видиме, но јас секогаш сум за млади играчи да им се даде шанса.

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Судиите се од Шпанија, Франција и Словенија.
За судиите нема проблем, знаеме дека тие и од Валандово да бидат пак ке судат против нас. Немаме наклонетост ама баш никогаш од нив....
--- надополнето: 5 април 2012 во 17:07 ---
Многу ме мачи таа повредата на Мојсовски , незнам колку ке влијае на неговата игра... Мислам дека тој е човекот што треба да не одведе до победа....

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Јас колку што знам и марковски е доста добар во одбрана и многу повисок, останува да видиме како ќе се покаже, и дали шундо ќе му даде шанса.
Марковски ако збориме за Велко (на друг не ми текнува) си игра стандардно во одбрана, проблемот е позицијата на Темелков. На европсково што помина негова замена(во моментите кога се одмараше) беше Митков а.к.а. 2min suspension. Неќам ни да помислам што би се случило ако само он игра во одбрана.
Исто варијанта е Златко кој во одбрана е уште поголемо дрво од што е во напад. Тоа мислам е единствената слаба точка назад. Ќе мора да измисли Шундо(или Лазаров:D ) нешто или ќе си имаме големи проблеми

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
Марковски ако збориме за Велко (на друг не ми текнува) си игра стандардно во одбрана, проблемот е позицијата на Темелков. На европсково што помина негова замена(во моментите кога се одмараше) беше Митков а.к.а. 2min suspension. Неќам ни да помислам што би се случило ако само он игра во одбрана.
Исто варијанта е Златко кој во одбрана е уште поголемо дрво од што е во напад. Тоа мислам е единствената слаба точка назад. Ќе мора да измисли Шундо(или Лазаров:D ) нешто или ќе си имаме големи проблеми

Како трет пикер е земен братму од Вардар ПРО Никола Марковски.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.907
Поени од реакции
7.471
Mислам дека не збори за Велко,новиот пикер што го повикаа исто така се презива Марковски.
На местото на Темелков што влезе:)
Ето видиш-братчиња си биле:D

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
Дечки ке го јадеме стапот ... Унгарија е заебана да не се залажуваме.... Објективно појаки се од нас и едино спасот го гледам у борба како да се работи за живот или смрт...
Ако ги победиме ке биде неверојатен успех ама и у тој случај ке треба Шведска да ја победи Унгарија што е уште еден заебан детаљ кој треба да го имаме у предвид...
Само вака и ќе биде

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Слабо пратам Вардар. Незнам за каков играч се работи ама се надевам за доброто на репрезентацијата дека ќе биде корисен. Ако е добар во дефанзива може па и тоа да му е замислата на селекторот - напад Златко (-.-), назад Никола Марковски. Ќе видиме

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
Mислам дека не збори за Велко,новиот пикер што го повикаа исто така се презива Марковски.
На местото на Темелков што влезе:)
Ето видиш-братчиња си биле:D
Македонскава ракометна репрезентација најдобро ја претставува состојбата во нашето ни општество македонско...се братче до братче...

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Македонскава ракометна репрезентација најдобро ја претставува состојбата во нашето ни општество македонско...се братче до братче...
:pos:Уште да има некој пијаница што седи на клупа цела утакмица ....

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
За судиите нема проблем, знаеме дека тие и од Валандово да бидат пак ке судат против нас. Немаме наклонетост ама баш никогаш од нив....
--- надополнето: 5 април 2012 во 17:07 ---
Многу ме мачи таа повредата на Мојсовски , незнам колку ке влијае на неговата игра... Мислам дека тој е човекот што треба да не одведе до победа....

Јас мислам дека тоа со Мојсовски беше тактика.

Најопасен ќе е средниот нивни бек Габор, тежок е за чување брз е, подвижен и секоја пукнатина у зона ја користи за шут. Велко Марковски ќе има доста работа со него .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom