Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
do petok ke se znae cenata za karti...ako e 200 den togas niz grad ke se podelat flaeri za bojkot na utakmicata...samo ludi i nesvesni bi prifatile takov grabez veke 3-ti pat po red(ako lani ne bese bitno bidejki ni bese vazen sekoj bod , ova godina redno ke bide da ne im davame ni denar na komsivkite za da gi platat dolgovite)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
do petok ke se znae cenata za karti...ako e 200 den togas niz grad ke se podelat flaeri za bojkot na utakmicata...samo ludi i nesvesni bi prifatile takov grabez veke 3-ti pat po red(ako lani ne bese bitno bidejki ni bese vazen sekoj bod , ova godina redno ke bide da ne im davame ni denar na komsivkite za da gi platat dolgovite)
Чива иницијатива е ова?

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.059
Да бевте прави ултраси, место пари да давате за флаери, ќе купите карта и ќе го бодрите клубот. Без разлика на цената, времето, локацијата и слично. Арно ама ...

Член од
23 февруари 2012
Мислења
464
Поени од реакции
285
Да бевте прави ултраси, место пари да давате за флаери, ќе купите карта и ќе го бодрите клубот. Без разлика на цената, времето, локацијата и слично. Арно ама ...
Арно ама ... тие само со нас го прават сето ова.. Знаат дека се многу позади нас во сите аспекти и сакаат да си профитират , кажаа погоре тој за долговите и слични срања .

п.с. те-ултра , иако за тоа што кажа за бојкотот само се зборува , а нема да се практикува..

ПОДРШКА за ШКЕНДИЈА , мора да ПОБЕДА , и да ги однесеме во 2 ЛИГА!

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
kako da ne..znaeme i vie kolku plakate karti, a da ne kazam koga bi bila 200 den kolku bi otisle,nema veze se gleda brojnosta na sekogo vo sekoj natprevar..
e ovoj put nema da ne ograbat ni denar !!!! zasto samo za nas 200 den !? koja logika?

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.059
kako da ne..znaeme i vie kolku plakate karti, a da ne kazam koga bi bila 200 den kolku bi otisle,nema veze se gleda brojnosta na sekogo vo sekoj natprevar..
e ovoj put nema da ne ograbat ni denar !!!! zasto samo za nas 200 den !? koja logika?
Нивно право бе, кој фактор си ти или пак јас па да кажуваме цена? Ако сакаат и 1000ка ќе ја стаат. Вистинските навивачи го бодрат клубот секогаш и сегде без разлика на условите. А, ние секоја утакмица плаќаме по 100 денари карта освен тие со членска.
Арно ама ... тие само со нас го прават сето ова.. Знаат дека се многу позади нас во сите аспекти и сакаат да си профитират , кажаа погоре тој за долговите и слични срања .

п.с. те-ултра , иако за тоа што кажа за бојкотот само се зборува , а нема да се практикува..

ПОДРШКА за ШКЕНДИЈА , мора да ПОБЕДА , и да ги однесеме во 2 ЛИГА!
Како што кажав, им се може и не си ти никој и ништо да одлучиш дали е праведно или не исто како што и јас. Управата тоа го одлучува, ваше е дали ќе дојдете. :)

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Нешто слично ко нас Ѕинго што ни прави на секое гостовање у с. Кратово. Ја лично сум против овакви работи. Без разлика дали на балистите им се праи тоа или некои други....

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.059
Нешто слично ко нас Ѕинго што ни прави на секое гостовање у с. Кратово. Ја лично сум против овакви работи. Без разлика дали на балистите им се праи тоа или некои други....
Да не ме сваатите и мене погрешно и јаас сум против ова ама нивно право јбг...

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
epa taka ke ostanat bez nisto...vaka obicno po 100-ce ke im se sobere dobra suma koja sto cela sezona ja cekat,a so 200denari kompir..pa ostanuva da vidime,valda ke se premislat..
ne e lanska sezona koga Skendija se borese za 1 mesto , togas parite bea vo vtor plan za navivacite..
Interesno ova odluka na nivnata uprava samo za Skendija vazi :)

П

Паспарту

Гостин
epa taka ke ostanat bez nisto...vaka obicno po 100-ce ke im se sobere dobra suma koja sto cela sezona ja cekat,a so 200denari kompir..pa ostanuva da vidime,valda ke se premislat..
ne e lanska sezona koga Skendija se borese za 1 mesto , togas parite bea vo vtor plan za navivacite..
Interesno ova odluka na nivnata uprava samo za Skendija vazi :)
Не го сфаќате Комита Ултрас изгледа :) Тетекс е домаќин и тој ја одредува цената, колку и да изгледа лошо истата. Проблемот е што вие и да се одлучите на реципроцитет, пак ќе изгубите бидејќи во двата случаи мнозинство се вашите навивачи. Не го прават ова кога играат со други клубови бидејќи не се собираат многу навивачи на стадионот, а со тоа и профитот е помал, вака ова им е единствена шанса за некој денар плус :) Истото го направи и Работнички кога беше домаќин на Вардар во Маџари, стави карта 200 денари бидејќи знаеа дека цел стадион ќе биде со вардарови навивачи. Колку и да изгледа глупо, за сето ова се прашува домаќинот па така мислам дека најглупа одлука би ви била да бојкотирате и да делите флаери за неприсуство, повторно тоа ќе биде голем плус за Тетекс.

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
zasto najglupa !!!! 7 iljadi po 200 den da se dadat,sekogas posle utakmica so nas gi podmiruvat dolgovite i im gi davat platite na igracite!!! ili 100-ce ili Nisto... ne e problemot za ballisti,kolku sto za obicna publika na Skendija koja broji vise od 6-7 iljadi vo derbi...ako e plus za teteks toa sto nema da mu idaat tolkav narod i se razbira parii ne znam sto povise da pisam ..bez koment

П

Паспарту

Гостин
zasto najglupa !!!! 7 iljadi po 200 den da se dadat,sekogas posle utakmica so nas gi podmiruvat dolgovite i im gi davat platite na igracite!!! ili 100-ce ili Nisto... ne e problemot za ballisti,kolku sto za obicna publika na Skendija koja broji vise od 6-7 iljadi vo derbi...ako e plus za teteks toa sto nema da mu idaat tolkav narod i se razbira parii ne znam sto povise da pisam ..bez koment
Значи, дали е глупа или не тоа е нивна одлука. Ако мислиш дека со празен стадион ќе му наштетиш на Тетекс пак се лажеш... Ова ти е ситуација во која што Тетекс во секоја ситуација има било каква добивка.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Кажав и погоре, и пак ќе ви кажем. Ова ви е за најпедерскиот потег од лани кога вашата управа не не пушти на стадион, зошто така сакала. Епа сега она нека ви ги плати картете.
Не ја барајте кривицата увек кај друг, реков како праете така ќе ви се враќа.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.419
Поени од реакции
16.698
Ако бе, ми одговара ако се решам да идам да ја глеам утакмицава. Нека не идат, раат ќе идам на главна трибина :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom