UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Па да, бан од тема за тоа се дава, за навреди и пцуење нема потреба. ок како и да е. кој видел и мисли објективно, знае,
кој не, продолжува да плука. Продолжете со вашето лечење фрустрации и теории на заговор. Само тоа и ви остана

Ниту ме интересира за што се дискутира, ниту пак навивам за Барса или Реал. Јас ти кажувам да не спамираш, а ти ми се курчиш и плачипичкосуваш. Пошто си глуп, ем спамер - штотуку заработи бан од тема.

Во иднина, ако видиш навреди и пцуење, наместо да калимеришуваш пријави го мислењето.

Мило ми е што ми ја докажуваш теоријата дека навивачите на Барса уште од сега се гледаат во финале.
После полуфиналето вие ќе ги пишувате истите коментари што ги пишуваат навивачите на Милан (и др. екипи)
:D:sneaky:

Nikogas nema da go pravime toa sto vie go pravite. Barca ima cest i ne bara vina vo sekoj i sekogo :D

Да, ги одбра двата најрелевантни извори од целиот интернет.:vozbud:

Добро бе не ми е јасно... срам ќе било бе за фудбалот ако освои Барса? За УЕФА? И мислите дека со овие мислења допирате до успехот или неуспехот на клубот? Дека од тоа вие што ќе кажете зависи успешноста на сезоната и дали тоа ќе биде срам за УЕФА и фудбалот? :cuc: Велиш ниедна не ни била заслужена а стоат во витрините во клубот... можеби и Вам не ви се заслужени 4те по ред (ако не се лажам) од 50тите години:tapp: (таква е логиката на целата оваа дискусија).

Јас пак незнам како да ве кажам вас фановите на Мадрид (иако и кај вас има многу разумни дечки)... ова е веќе траги/комично.
Што сакаш да ти кажам дека немаше судење за вас во текот на сезонава во Примера? Дека не бевме ниту еднаш оштетени? И на ова прашање немој да одиш со глава низ ѕид, мислам дека си свесен кој е одговорот. Али во целата ситуација се криви Пеп и управата... излези на 4-5 натпревари и плакај за судии, напрај листа на судиски грешки како Специјалниот и излези со став дека целиот судиски комитет е против тебе и дека единствен начин да ги победиш Реал, е со судии... oh wait

Спортски поздрав:D

Веќе е срам, а ако освојте ќе биди уште поголем срам. И ти го знајш то и сите други вие "навивачи" на Барселона кој шо навивате од ко освој Барса 6 титули дотогаш незнаевте шо е фудбал. И не ми мешај Примера, друга приказна е таму.. зборуваме за ЛШ. Ниедна година досега ако можиш да забележиш Барселона неможи да помини а да не се случи некој инцидент. И не, неможиме ние со бунењево наше, титулите ви се кај вас во витрините ама дали се праведно дојдени таму.. е тоа само вие сакате да го докажите, ние другиве не разбираме, сите сме глупи освен вие, вие сте ем најпаметни, ем најјаки, ем непобедливи. СУПЕР СТЕ И ПРОДОЛЖЕТЕ ТАКА.

Спортски поздрав

Веќе е срам, а ако освојте ќе биди уште поголем срам. И ти го знајш то и сите други вие "навивачи" на Барселона кој шо навивате од ко освој Барса 6 титули дотогаш незнаевте шо е фудбал. И не ми мешај Примера, друга приказна е таму.. зборуваме за ЛШ. Ниедна година досега ако можиш да забележиш Барселона неможи да помини а да не се случи некој инцидент. И не, неможиме ние со бунењево наше, титулите ви се кај вас во витрините ама дали се праведно дојдени таму.. е тоа само вие сакате да го докажите, ние другиве не разбираме, сите сме глупи освен вие, вие сте ем најпаметни, ем најјаки, ем непобедливи. СУПЕР СТЕ И ПРОДОЛЖЕТЕ ТАКА.

Спортски поздрав

:pos::pos::pos::pos:

Franco.gif

I sega MOLK
--- надополнето: 4 април 2012 во 15:19 ---
Е браво, и ова ви беше уште една заслужена титула. Секоја чест за најјакио тим на свето !!

Potpolno zasluzena titula ;)

:pos::pos::pos::pos:

Franco.gif

I sega MOLK
--- надополнето: 4 април 2012 во 15:19 ---

Potpolno zasluzena titula ;)

Eј браво сега ме закопа и незнам шо да ти речам. Многу глупо ми напрај да се чуствувам и вечер нема да можам да спијам.

A исто така и ..

z10750647Q,I-don-t-want-to-live-on-this-planet-anymore.jpg

IQ-то ви е заминато во -

Како можат овие на Барса фанови да се толку слепи неми е јасно, уствари кога ке размислам кој се навива за Барселона 20% Куманово и секое дете до 12 години и секое женско битие што неразликува офсајд од голман па и не ме чуди, во фан клуб на Челси сите фанови видоа дека Бенфика беше оштетена на првиот натпревар и сите тоа го зборуваа, додека овие се незнам некои стручњаци за фудбалската игра и непризнаваат помош од судии па уште се и курчат со видеа каде Барселона победува со помош на судиите, можам само едно да кажам дегенерици.

Eј браво сега ме закопа и незнам шо да ти речам. Многу глупо ми напрај да се чуствувам и вечер нема да можам да спијам.

A исто така и ..

IQ-то ви е заминато во -

Moeto IQ e dvapati pogolemo od tvoeto i dosta so trolanje.Da si go uramis general Franco :icon_lol:

Jas potpolno gio razbiram onie od Chelsea , Madrid i Arsenal.

Eve zosto?

Chelsea

Andres-Iniesta-Goal-vs-Chelsea.jpg

Madrid

real_barca_2_6-2.jpg

Barcelona_Beats1087.jpg

За Челзи немаш право да збориш коа и самиот знаеш како тепавте..Ако беше толку јака барса ќе го тепаше Челзи на свој терен а не да игра 0-0..Еве ти едно видео уживај во него..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom