Ракометната репрезентација на Македонија (мажи)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.060
Поени од реакции
74.688
Јас би со четири пивота за секој случај :icon_mrgr:
Може и Велко пивот :D
Мојсо на клупа, Манасков и Миркуловски ќе ротираат колку да размрдаат од 6 до 9 метри.
Кире ќе игра како единствен бек, алраунд играч :icon_mrgr:
Кога ќе идеме во напад, може да му дадат маркер на Јоноски место Борко, па он да влезе како петти пикер :D

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Може и Велко пивот :D
Мојсо на клупа, Манасков и Миркуловски ќе ротираат колку да размрдаат од 6 до 9 метри.
Кире ќе игра како единствен бек, алраунд играч :icon_mrgr:
Кога ќе идеме во напад, може да му дадат маркер на Јоноски место Борко, па он да влезе како петти пикер :D
Маџариве се спремаат да ни чуваат бекови ние со пет пивота кај ќе ни биде крајот :icon_mrgr:

Инаку времево многу лошо од 14:45 слаба посетеност пред ТВ ќе има.

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
Како е така е сега, нема да се смени ништо. Единствено што ни преостана е да ги бодриме.
Анализи требаше да прават спортски работници по Европското во Србија. Што е тоа што недостига во играта, кои позиции можат да се подобрат за уште поголеми успеси и комплетна една анализа. Што мислам дека треба да се прави по секои квалификации и првенства и треба да се направи по овој квалификациски турнир дури и да сме први во групата, се со цел подобрување на ракометната репрезентација.

Никој не кажа се пријави ли за одење и дали е извлечен на лотаријата?

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Катастрофа се терминиве на утакмиците.....
Саботната само ќе си ја глеам ја излеа....

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.396
Поени од реакции
883
Маџариве се спремаат да ни чуваат бекови ние со пет пивота кај ќе ни биде крајот :icon_mrgr:

Инаку времево многу лошо од 14:45 слаба посетеност пред ТВ ќе има.
Тогаш не постои ни работно време ни учење во училиштата. Грујо тој саат и пол ќе го прогласи за неработен:D

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Тогаш не постои ни работно време ни учење во училиштата. Грујо тој саат и пол ќе го прогласи за неработен:D
Ако направи такво нешто ветувам дека ќе гласам за него до крај на живот :D

Tiveriopol

Струмичанец
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.212
Поени од реакции
996
Кире да зимал пример од Пандев? Дај не се заебавајте бе, што и да прави, кој и да уценува или не(затоа што не е докажано), Кире има сто пати повеќе направено за Македонија отколку Пандев.
Не во смисол кој колку има направено, туку во смисол на професионализмот. Ако не Пандев еве земи го Попов, ако не Попов земи го Илиевски, земи ги браката Стојановски.... Дали некој ургирал за да игра брат му. Секоја чест за игрите на Кире, но колку сакаш брани го репрезентацијата не е негова сопственост... Неможе тој се скарал со најдобриот десен бек што го имаме и бири или тој или јас, или јас и брат ми или ни јас ни брат ми, тоа е класична уцена и без разлика колку го браниш тоа не е во ред, тоа е од национален интерес, а не од интерес на Кире. Не е докажано, па како тогаш се скараа пред првенството Мојсо мислам со тренерот бидејки бате играл а неговото бате не играл...Ајде да не ја тупиме понатаму значи неможе играч да одлучува за кој ке игра, а тренерот да оди по аут линијата и незнае кога да побара тајм аут...

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
:icon_mrgr:
Ма Борко ќе игра у напад, и така тој секако се истрчува до половина на секоја одбранета топка... :D

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
Кога ќе помислам на петок црева ми се превртуваат, којзнае како ќе изгледаме на терен :confused:
Епа не и е прв пат да играат сега нема оправдување од типот немаме искуство или ги бива или не ги бива нема трето.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Многу лош термин за петок ќе го пропуштам натпреварот. Се надевам на таа победа, планирана ми е :)

Член од
9 ноември 2009
Мислења
326
Поени од реакции
56
Што се секирате, ќе ги заебе Шундо ќе игра со Митков на десно крило :):):)

Chains

империја
Член од
15 август 2006
Мислења
761
Поени од реакции
678
Што те спречува да ги гледаш?
Колку нерезонско прашање. Работа секако. И јас само саботната веројатно ќе ја гледам. Мене работното место не ми дозволува да тепам час ипол гледајќи тв

Kajgana Shop

На врв Bottom