Археолозите тврдат дека нашле коски од Исус

• Креатор на темата Креатор на темата john do
  • Време на започнување Време на започнување
Па нормално дека нема да се најдат коските на некој што Воскреснал. Вие штом толку сакате, нека ви ги чешкаат учите равините и останатите ционистички пропагатори против вистината. Ајде сега завртете си се на другата страна на перницата и спијте. Невски ве љуби ;)

Па нормално дека нема да се најдат коските на некој што Воскреснал. Вие штом толку сакате, нека ви ги чешкаат учите равините и останатите ционистички пропагатори против вистината. Ајде сега завртете си се на другата страна на перницата и спијте. Невски ве љуби ;)
Па нормално... тој воскреснал (што и да значи тоа) сосе алишта, коски, месо, кожа коса... све.
Јас не знам како можат да тврдат дека би пронашле коски од бог-човек. Па тогаш сигурно милијарда луѓе безумено би трчале по светот без надеж после смртта.
Глупости прават и овие археолозите. Будали се... сигурно се платени од ционистите за да прават заговори против христијаните.
Јас сум за да се укине археолошки факултет, оти може кај нас да го најдат воскреснатиот, а и бездруго не бие лош глас.

Па нормално... тој воскреснал (што и да значи тоа) сосе алишта, коски, месо, кожа коса... све.
Јас не знам како можат да тврдат дека би пронашле коски од бог-човек. Па тогаш сигурно милијарда луѓе безумено би трчале по светот без надеж после смртта.
Глупости прават и овие археолозите. Будали се... сигурно се платени од ционистите за да прават заговори против христијаните.
Јас сум за да се укине археолошки факултет, оти може кај нас да го најдат воскреснатиот, а и бездруго не бие лош глас.
Каква врска има археолошкиот факултет со една наместена тема без факти на познатото ционистичко списание на National Geographic кои како да немаат друга работа па везден плукаат по Христијанството на секаков начин? Смеши сте...

Каква врска има археолошкиот факултет со една наместена тема без факти на познатото ционистичко списание на National Geographic кои како да немаат друга работа па везден плукаат по Христијанството на секаков начин? Смеши сте...

Абе ти не ја познаваш долгата рака ционистичка... мислиш се е на тв... абе тие и дома ти имаат влезено само што не си запознаен со тоа...

Се е наместено што мислиш ти... се што не чини, ционистите местат и оние америте... знам јас... Коски на исус кај имал тој коски? Глупости...
Смешно е сега додека не дојде крајот... тогаш ќе се смее кој?

Абе ти не ја познаваш долгата рака ционистичка... мислиш се е на тв... абе тие и дома ти имаат влезено само што не си запознаен со тоа...

Се е наместено што мислиш ти... се што не чини, ционистите местат и оние америте... знам јас... Коски на исус кај имал тој коски? Глупости...
Смешно е сега додека не дојде крајот... тогаш ќе се смее кој?
Таков комллекс, таков револт, таква немоќ и слабост... бре, бре, бре...
Коски барате и коски ке си најдете, ама на Христос - тешко, дури и по 5-6 линијии да си повлечете или некое шмркче - дувалче нема да ви се појават... dream on my sweet rabbi(t)es...

Таков комллекс, таков револт, таква немоќ и слабост... бре, бре, бре...
Коски барате и коски ке си најдете, ама на Христос - тешко, дури и по 5-6 линијии да си повлечете или некое шмркче - дувалче нема да ви се појават... dream on my sweet rabbi(t)es...

Абе се слабак до слабак... јас не знам како воопшто се живи тие археолози ционистички... тоа Христос ги мачи со долг живот за да страдаат во својата немоќ, да бараат ама да не најдат, да студираат нови науки но напразно бидејќи не ја следат школата на спасителот.

И сепак не дознав од никој дали е вистина или не ова со коските... Некој да знае? Да не упати?

П.С. Ми се допаѓа твој нов аватар...

дрн дрн дрн...
И сепак не дознав од никој дали е вистина или не ова со коските... Некој да знае? Да не упати?
Се разбира дека не е. Ете јас ве упатувам...

Доказ? Може некој друг да вели најдени се но еве ги кријат за да не збеснат големиот број верници...
Без доказ денес тешко нешто да помине...

Имаш нешто или... ?

Ти не знаеш сам до WC да се упатиш, па уште други да упатуваш. Твојот свет е симплифициран на ниво на 12 годишник. На едната страна се добрите православци, на другата страна ционистите со своите слуги масоните и окултиститите од секаков вид.

Тоа ни во стриповите го нема.

Доказ? Може некој друг да вели најдени се но еве ги кријат за да не збеснат големиот број верници...
Без доказ денес тешко нешто да помине...

Имаш нешто или... ?
Веста е стара 3 години. Беше обид на некои "научници" од National Geographic како што предходно кажав, се крена малку медиумска прашина ама дека немаа факти никој не прифати и спласна како и секоја друга "наштимана" местенка. Тоа е тоа.

а телото ако било изгорено? ќе има ли докази?

Веста е стара 3 години. Беше обид на некои "научници" од National Geographic како што предходно кажав, се крена малку медиумска прашина ама дека немаа факти никој не прифати и спласна како и секоја друга "наштимана" местенка. Тоа е тоа.

Тоа не е доказ, реков дека може се спласна за да не се дразни доброто верско население...
Замисли доказот да е позитивен и милијарда рисјани да останат без надеж после смртта!
Целата етика има пропаѓа и морал... Ќе треба Ниче да го читаат тогаш...

Не е добар доказот што го нудиш... остава многу сомнеж.

Тоа не е доказ, реков дека може се спласна за да не се дразни доброто верско население...
Замисли доказот да е позитивен и милијарда рисјани да останат без надеж после смртта!
Целата етика има пропаѓа и морал... Ќе треба Ниче да го читаат тогаш...

Не е добар доказот што го нудиш... остава многу сомнеж.
Море и вие си знаете дека да имаше барем 0.0000001% доказ за кој би можеле да се фатат и да го "фураат" како вистина имаше да грми на сите страни и да се напаѓаше Црквата, арно ама... на лагата му се кратки нозете (на Битолски дијалект - ради пријателчето). Знаете вие чиво списание е National Geographic и каква идеологја фура па ете ви солидни докази. Можете да си спиете мирно. За друга шанса ќе си чекате друг пат.

Море и вие си знаете дека да имаше барем 0.0000001% доказ за кој би можеле да се фатат и да го "фураат" како вистина имаше да грми на сите страни и да се напаѓаше Црквата, арно ама... на лагата му се кратки нозете (на Битолски дијалект - ради пријателчето). Знаете вие чиво списание е National Geographic и каква идеологја фура па ете ви солидни докази. Можете да си спиете мирно. За друга шанса ќе си чекате друг пат.

И тоа што велиш... подобро е да се следи вистината на Црквата(а, чекај која црква?) отколу некоја наука и нејзините методи...
Ова науките се е тоа ционистичка ствар нели... на лагата и се кратки нозете точно... се гледа веќе премногу дека и се кратки...

чудно но вистинито.
за малце лани ке ја најдеја арката на ное, ама не најдоја ни дрвце од цел брод. ама ако патиштата господови се чудесни, еден ден ке ја најдат. ако треба ке ја направат и ке ја најдат. чисто онака за инает на сите неверници што не веруваат во правата вера( само која беше таа никако да се договорат ).
инаку ете еден филм за добра ноќ, баш на темата. дали е вистина, дали не е и како да ја заташкаме цела работа. имате став на ватикан , став на израел. став на палсетинците. и тука ти е одговорот евентуално ако е вистина како црквите и религиите би реагирале. а за филмот да има малце и тежина демек не некој ш класа филм , тука е и чичко антони бандерас како поп!
не се препорачува за лица кои се безнадежно навлезени во религијата или по наши ептен религиозни, потребна е контрола и надзор од нерелигиозно лице ради опасност од самоповредување.
и нормално не е за деца од религиозни фамилии или помали од 12 години.
за другите повелете

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom