Панета: Војската на САД подготвена да се соочи со заканите на Иран

• Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување

oon

Член од
3 ноември 2008
Мислења
3.085
Поени од реакции
1.254
За малку ќе си речев дека озбилно ова го мислиш, али ми текна дека денеска е 1ви Април.
Не мислам само јас така, сите аналитичари во светот според прогнозите така мислат, а иначе ние македонците имаме интерес од една силна и моќна Турција, најголема подршка имаме токму баш од нив..

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.436
Поени од реакции
5.129
Не мислам само јас така, сите аналитичари во светот според прогнозите така мислат, а иначе ние македонците имаме интерес од една силна и моќна Турција, најголема подршка имаме токму баш од нив..
Кажи барем еден аналитичар кој мисли така.

oon

Член од
3 ноември 2008
Мислења
3.085
Поени од реакции
1.254
Кажи барем еден аналитичар кој мисли така.
Фридман

АНАЛИЗА НА АГЕНЦИЈАТА ЗА СТРАТЕГИСКИ ИСТРАЖУВАЊА „СТРАТФОР“
Се истакнува дека треба да се обрне внимане на таа прогноза, имајќи предвид дека Фридман е раководител на еден од најважните центри за стратешки истражувања во САД и е близок до Пентагон.

http://www.idividi.com.mk/vesti/balkan/509330/index.html

Од мене толку, за другите работи нека ти каже членот Поларис,ако е тука..:)

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.421
Фридман

АНАЛИЗА НА АГЕНЦИЈАТА ЗА СТРАТЕГИСКИ ИСТРАЖУВАЊА „СТРАТФОР“
Се истакнува дека треба да се обрне внимане на таа прогноза, имајќи предвид дека Фридман е раководител на еден од најважните центри за стратешки истражувања во САД и е близок до Пентагон.

http://www.idividi.com.mk/vesti/balkan/509330/index.html

Од мене толку, за другите работи нека ти каже членот Поларис,ако е тука..:)
За одредена сума пари, типов ќе ти напише што сакаш за Македонија, дека ќе се врати Александар и така натака. Чоекот си има фирма отворено и си праи бизнис. А што се однесува до Поларис, он не знае 2 реченици да сврзе, па да ми објасни нешто покомплицирано е научна фантастика за него.

oon

Член од
3 ноември 2008
Мислења
3.085
Поени од реакции
1.254
За одредена сума пари, типов ќе ти напише што сакаш за Македонија, дека ќе се врати Александар и така натака. Чоекот си има фирма отворено и си праи бизнис. А што се однесува до Поларис, он не знае 2 реченици да сврзе, па да ми објасни нешто покомплицирано е научна фантастика за него.
јамајка џабе што сте со анти-турски пароли како ти,хуман и уште некои, повеќето македонци се за Турција,не гледаш и нашиот Грујо е за нив,бидејки политички и економски најголема подршка имаме од нив, него од нашите православни браќа.. Со Русот сакаш да соработуваш? Ама тој тебе како македонец нема да те ферма, а и да те ферма цел живот само тикви ќе садиш..

Tzeentch

Дискретен Херој
Член од
6 октомври 2011
Мислења
581
Поени од реакции
347
јамајка џабе што сте со анти-турски пароли како ти,хуман и уште некои, повеќето македонци се за Турција,не гледаш и нашиот Грујо е за нив,бидејки политички и економски најголема подршка имаме од нив, него од нашите православни браќа.. Со Русот сакаш да соработуваш? Ама тој тебе како македонец нема да те ферма, а и да те ферма цел живот само тикви ќе садиш..

Наивноста и кратката меморија (а и рипањето на часови по историја) е зачудувачка кај вас туркофилите.

Kajgana Shop

На врв Bottom