Ракометната репрезентација на Македонија (мажи)

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Јас ќе одам обавезно.. ефтино е.. 20 евра :D

М

Мартин`

Гостин
Ти лепеше плакати ? Не.. епа Маритн ќе си гледаш дома на тв :)
Ма ни тие што лепеле нема да одат, се знае кој одат стандард.. кај пропуштаат поглавните вакво бесплатно патување на некоја подалечна држава како што беше и за Литванија пример. Барем нека испратат некои од навивачкиве групи и готово :D

Јас ќе одам обавезно.. ефтино е.. 20 евра :D
20 евра?

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Владата ќе носи навивачи во Шведска

Македонската фаланга повторно се мобилизира. Курир екслузивно дознава дека на неколку стотици македонски навивачи ќе им се овозможи патување во Шведска, со што ќе се засили поддршката за нашата ракометна репрезентација за пласман на Олимписките игри.

http://www.kurir.mk/sport/rakomet/66415-Vladata-ke-nosi-navivaci-vo-Svedska
Со воз !? :pos:

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.871
Поени од реакции
20.443
Ма ни тие што лепеле нема да одат, се знае кој одат стандард.. кај пропуштаат поглавните вакво бесплатно патување на некоја подалечна држава како што беше и за Литванија пример. Барем нека испратат некои од навивачкиве групи и готово :D

20 евра?

Епа тоа е, место мене и тебе шо ќе се остаиме на трибини со глас, ќе земат некои укочени да ги видат на тв... ебаги тоа неспособштините.

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
Епа тоа е, место мене и тебе шо ќе се остаиме на трибини со глас, ќе земат некои укочени да ги видат на тв... ебаги тоа неспособштините.

Најубаво е со навивачки групи но тоа е : ризик јак мила душа :pos: Ризично е навивачки групи да се финансираат од Влада, знаеме судиите како знаат да испровоцираат со некои одлуки па можат да наебат од навивачки групи, а за тоа покасно Владата ќе ја обвинат :)

P

PewDiePie

Гостин
Не бе какви навивачки групи,толпа без памет пиздарија ќе направат и ќе не исфрлат и од квалификации и од се.

Се знае дека ќе одат со книшки и од едни и од други(бидете сигурни),ама добро зошто да немаат нашите поголема поддрша во Гетебург.

Мене уште од сега еуфорија ме фаќа не можам до Петок да чекам. :icon_lol:

Член од
1 април 2012
Мислења
212
Поени од реакции
549
Наумче Мојсовски ќе игра во Гетеборг. Лекарите утврдиле дека има мала повреда, но ке стегне заби и ќе остави срце на терен.
Е тоа ми се допаѓа кај нашите ракометари, што се многу борбени и секогаш срцето и душата ги оставаат на теренот.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Е добро де што се подразбира под навивачи да бидат се дебили по утакмици во Борис Трајковски кога играа Металург и Македонија имаше и баеги деца мали што е за поздравување.

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.396
Поени од реакции
883
Не бе какви навивачки групи,толпа без памет пиздарија ќе направат и ќе не исфрлат и од квалификации и од се.

Се знае дека ќе одат со книшки и од едни и од други(бидете сигурни),ама добро зошто да немаат нашите поголема поддрша во Гетебург.

Таа "толпа без памет" ти се најголемите патриоти у држава и ти додека седиш дома и си го дрвиш, некој барем прави нешто за држава. Затоа размисли пред да кажеш нешто ;)

P

PewDiePie

Гостин
Таа "толпа без памет" ти се најголемите патриоти у држава и ти додека седиш дома и си го дрвиш, некој барем прави нешто за држава. Затоа размисли пред да кажеш нешто ;)
Тоа кој е најголем патриот не се проценува така.
Од кај знаеш ти јас што правам по дома,може ја финансирам ракометната репрезентација ?
Ок,може не се сите толпа без памет,ама повеќето меѓусебе ќе се истепаат повеќе отколку што ќе навиваат таму,знаеме како си патиме некогаш од навивачите.....
;)

Член од
31 август 2008
Мислења
499
Поени од реакции
381

И овие ли беа толпа без памет...и ја ли бев без памет...."само да знаеш какви се не пиздарии направивме низ Белград и Ниш"....Абе ај не тропајте глупости...и ако има некаква си лотарија глеј да се пријавите ,а не само да го дрвите со коментари ;)

Член од
31 август 2008
Мислења
499
Поени од реакции
381
Тоа кој е најголем патриот не се проценува така.
Од кај знаеш ти јас што правам по дома,може ја финансирам ракометната репрезентација ?
Ок,може не се сите толпа без памет,ама повеќето меѓусебе ќе се истепаат отколку што ќе навиваат таму,знаеме како си патиме некогаш од навивачите.....
;)
Изгледа дека не си бил на некое гостување за да видиш каква слога има тогаш меѓу навивачите...па затоа подобро умерено да се коментира отколку да се тропаат глупости.

Kajgana Shop

На врв Bottom