Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
It is 10 months since Rooney was last shown a yellow card in the PL & 3 years since he was last dismissed.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Mancini Giving Up ?

“If we go eight points behind then it is finished,” said Mancini. “It’s clear we are disappointed. We have made some mistakes, me and the team.

“We have also been unlucky, like losing three or four key players at an important moment. But when you are a strong team you should be able to pass these difficult moments. Yet football can change in two or three games.

“I had an experience in Italy with Inter Milan when we were five points behind with five games to go yet we still went on to win the title.”

При толку засилувања и ваква изјава дава...:cuc:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Па нека ги игра Силва/Туре/Ричардс/Компани/Агуеро на секој можен натпревар и нека се прашува зошто заморот ги стигнал и почнале да се повредуваат. Статистиката на процент на успешни додавања, одземања на топки и реализација на дружинава погоре некаде е дури и за 40-50 % намалена од првата полусезона. Силва нема душа веќе, 3 натпревари што гледав на Сити, три пати искочи во 60та минута.

Глуп беше Фергусон околу Нова Година со втора постава што играше кога беше најгусто.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Се надевам нема да ми го расипат денот, а во последно време во ПЛ си газиме.Нека биде 0-1, во 89та, од пенал, само да победиме :*

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Се надевам нема да ми го расипат денот, а во последно време во ПЛ си газиме.Нека биде 0-1, во 89та, од пенал, само да победиме :*
Со непостоечки пенал во 90+ да победиме,да пукнат душманите :sneaky:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Кој ја гледаше утакмицата КПР - Арсенал ќе има доста добра идеја како ќе игра Блекбурн со нас. не алудирам дека резултатот ќе биде ист, туку мислам на борбеноста и пожртвуваноста на противникот.

B

BooBojan

Гостин
Мислам дека треба да ги добиеме.Се надевам на стандард состав со Керик и Сколс во средина.
Јанг и Тони по крила,Руни и Велбек во шпиц и Крис,Рио,Еванс,Евра во одбрана.

G

Gray Foxx

Гостин
Вечер ако тепаме, ТИТУЛА!
Но, големо НО останува сепак. Блекбурн како кзлии наши од прв ред, своевремено и главен ривал со далглиш гнасата, ќе направат се за да не тепаат.
Коа не тепаа 4-3 пред години години со хеттрик на бентли лузерот болен паднав.
Сакам Сколс, Керик средина вечер. Смолинг десен бек, никако Рафаел. Шпицови Велбек и Руни. Крилата кои и да бидат, секако нема да бидат клучни!
Осеќам дека ќе има нервози вечер.
UNITED!!!

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Вечер мора рано да се поведе и да се така приврши натпреварот, што повеќе ни одолеваат на нападите токлу потешко ќе станува за нас.. Убаво пиша Мартин погоре кој го гледаше дуелот КПР - Арсенал ќе ја свати поентата на постов, како за КПР така и за Блекбурн важи дека сите натпревари до крај им се да се биде или не.. Се надевам ќе биде пресудно искуството на САФ за вакви мечеви.. Поздрав и одиме на 20-ка! :)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.916
Поени од реакции
11.699
Вечер ако сакаат титула ќе си победат, не верувам да се лузери ко сити, ама ќе видиме.
GLORY!

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.292
Вечер мора рано да се поведе и да се така приврши натпреварот, што повеќе ни одолеваат на нападите токлу потешко ќе станува за нас.. Убаво пиша Мартин погоре кој го гледаше дуелот КПР - Арсенал ќе ја свати поентата на постов, како за КПР така и за Блекбурн важи дека сите натпревари до крај им се да се биде или не.. Се надевам ќе биде пресудно искуството на САФ за вакви мечеви.. Поздрав и одиме на 20-ка! :)
Ама ако лапнеме титула Блекбурн си добиваат 2 милиона од трасферот на Филка :icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom