СЕПУГС Васил Антевски- Дрен

• Креатор на темата Креатор на темата M del Mar
  • Време на започнување Време на започнување
Аууу луѓе ме исплашивте сеаа:eek: до толкуу ли е тешко во 4та???? кој предмет е најтежок?:D
Зависи, кој како си ја наредил.
Али јас можам да ти кажам дека Менаџмент ке ти биде предмет, кај што најмногу ќе треба да учиш. Буквално да бубаш.

Аууу луѓе ме исплашивте сеаа:eek: до толкуу ли е тешко во 4та???? кој предмет е најтежок?:D

хх, не се плаши толку. И трета беше тешка, посебно кога ти предаваат Кушевска и Ниновска а и Дељо. Четврта не е толку тешка да се каже, ама пак е . Незнам како може да ти кажам, може и да зависи и од прфесорите, ама сепак ќе ве малтретираат за матурата за да не извадите помали оцени од таа што ви ја ставиле. :)

Зависи, кој како си ја наредил.
Али јас можам да ти кажам дека Менаџмент ке ти биде предмет, кај што најмногу ќе треба да учиш. Буквално да бубаш.

Кој ви предава Менаџмент? Уште ли го држи Шуклева предметот ?

Му има на некој во прва година предавано Трајанка по македонски?Ако има таков нека пише да го прашам нешто:)

Не предава Шуклева менаџметн веќе, си замина пред една година. Мене ми преаваше само едно пологодие и замина да предава на факултет. Иначе сега предава Маја Ужевска меначмент. Срце професорка. :):)

Пред неколку дена почина Стеван Донев што предаваше Историја ...
Лесна му земја

Лесна му земја

Ејјј ме изненади оваа вест ... Знам дека беше болен ама не очекував ...Лесна му земја!
А што е со Исајловски , уште ли предава Историја ?

Ејјј ме изненади оваа вест ... Знам дека беше болен ама не очекував ...Лесна му земја!
А што е со Исајловски , уште ли предава Историја ?
Да да жално :/
Иначе Исајловски ми предаваше мене Историја во прва, сега јас сум четврта година, а он е заменик директор.
Од втора па навака.

Да да жално :/
Иначе Исајловски ми предаваше мене Историја во прва, сега јас сум четврта година, а он е заменик директор.
Од втора па навака.

Исајловски = Легенда , нема подобар од него проф. :) само у диктирање беше малку луд , ама нема врска :D

Исајловски = Легенда , нема подобар од него проф. :) само у диктирање беше малку луд , ама нема врска :D
Хахахахаха да да во диктирање мислам машини да бевме немаше да успееме да го стигнеме, али како е и да е во право си.
Легенда е :D

Лесна му земја

Лесна му земја, не ми предаваше но го знаевме. Беше и со нас на матура како специјален гостин.

јас учам во Борис и сум 4та и се заебав земав проектна кај Кушевска-.-,ќе може помош околу тоа.
Темата -Буџетот како елемент на фискалната политика,со осврт на буџетот во рм
само вовед ми треба,нешо као инспирација за темава бла бла
Благодарам однапред:)

Неможам да дознаам како му е правилното име на професорот по математика Дељо... дали некој знае и што мисле каков професор е ??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom