СЕПУГС Васил Антевски- Дрен

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Аууу луѓе ме исплашивте сеаа:eek: до толкуу ли е тешко во 4та???? кој предмет е најтежок?:D
Зависи, кој како си ја наредил.
Али јас можам да ти кажам дека Менаџмент ке ти биде предмет, кај што најмногу ќе треба да учиш. Буквално да бубаш.

Член од
18 август 2011
Мислења
47
Поени од реакции
6
Аууу луѓе ме исплашивте сеаа:eek: до толкуу ли е тешко во 4та???? кој предмет е најтежок?:D
хх, не се плаши толку. И трета беше тешка, посебно кога ти предаваат Кушевска и Ниновска а и Дељо. Четврта не е толку тешка да се каже, ама пак е . Незнам како може да ти кажам, може и да зависи и од прфесорите, ама сепак ќе ве малтретираат за матурата за да не извадите помали оцени од таа што ви ја ставиле. :)

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Зависи, кој како си ја наредил.
Али јас можам да ти кажам дека Менаџмент ке ти биде предмет, кај што најмногу ќе треба да учиш. Буквално да бубаш.
Кој ви предава Менаџмент? Уште ли го држи Шуклева предметот ?

Член од
10 јануари 2010
Мислења
136
Поени од реакции
25
Му има на некој во прва година предавано Трајанка по македонски?Ако има таков нека пише да го прашам нешто:)

Член од
18 август 2011
Мислења
47
Поени од реакции
6
Не предава Шуклева менаџметн веќе, си замина пред една година. Мене ми преаваше само едно пологодие и замина да предава на факултет. Иначе сега предава Маја Ужевска меначмент. Срце професорка. :):)

Член од
6 март 2009
Мислења
979
Поени од реакции
853
Пред неколку дена почина Стеван Донев што предаваше Историја ...
Лесна му земја

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Лесна му земја
Ејјј ме изненади оваа вест ... Знам дека беше болен ама не очекував ...Лесна му земја!
А што е со Исајловски , уште ли предава Историја ?

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Ејјј ме изненади оваа вест ... Знам дека беше болен ама не очекував ...Лесна му земја!
А што е со Исајловски , уште ли предава Историја ?
Да да жално :/
Иначе Исајловски ми предаваше мене Историја во прва, сега јас сум четврта година, а он е заменик директор.
Од втора па навака.

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Да да жално :/
Иначе Исајловски ми предаваше мене Историја во прва, сега јас сум четврта година, а он е заменик директор.
Од втора па навака.
Исајловски = Легенда , нема подобар од него проф. :) само у диктирање беше малку луд , ама нема врска :D

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Исајловски = Легенда , нема подобар од него проф. :) само у диктирање беше малку луд , ама нема врска :D
Хахахахаха да да во диктирање мислам машини да бевме немаше да успееме да го стигнеме, али како е и да е во право си.
Легенда е :D

Член од
18 август 2011
Мислења
47
Поени од реакции
6
Лесна му земја
Лесна му земја, не ми предаваше но го знаевме. Беше и со нас на матура како специјален гостин.

Член од
28 март 2012
Мислења
30
Поени од реакции
19
јас учам во Борис и сум 4та и се заебав земав проектна кај Кушевска-.-,ќе може помош околу тоа.
Темата -Буџетот како елемент на фискалната политика,со осврт на буџетот во рм
само вовед ми треба,нешо као инспирација за темава бла бла
Благодарам однапред:)

Член од
2 април 2012
Мислења
1
Поени од реакции
0
Неможам да дознаам како му е правилното име на професорот по математика Дељо... дали некој знае и што мисле каков професор е ??

Kajgana Shop

На врв Bottom