Мајами 2012 (АТП Мастерс 1000)

• Креатор на темата Креатор на темата The King of Clay
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Има бе, кај мене обложи се. Уплати колку што мислиш, јас ќе ти испринтам еден тикет и ќе те исплатам кога ќе му заврши кариерата на Мареј, во случај ако не освои грен слем. :)

Само да се разбереме, коефициентот ти е 1. Ако не освои Мареј грен слем титула, ти ги враќам парите, ако освои, со здравје да си ги трошам.
Хахаха, многу да не ти дојди така? :D

Следна тема за муабет ни е Монте Карло така? Игор ти ја отвораш темата, стоп, стоп :D

Следна тема за муабет ни е Монте Карло така? Игор ти ја отвораш темата, стоп, стоп :D

Како сакате, можам јас. Не е проблем. Само сеуште е рано, сега нека оди темава под клуч, а неколку дена пред почетокот на турнирот ќе отворам за Монте Карло, доколку некој има желба да отвара, нека си каже. Сега мислам дека треба да се префрлиме на темата Тенис. Би било добро да се преименува во Тенис - општа дискусија, така нешто. :)

Како сакате, можам јас. Не е проблем. Само сеуште е рано, сега нека оди темава под клуч, а неколку дена пред почетокот на турнирот ќе отворам за Монте Карло, доколку некој има желба да отвара, нека си каже. Сега мислам дека треба да се префрлиме на темата Тенис. Би било добро да се преименува во Тенис - општа дискусија, така нешто. :)

Го потсети Ацид за подфорум да се отвори? Иначе не мислев веднаш да се отвора тема за Монте Карло. Таму кај 10, 11 таман период е.:)

Го потсети Ацид за подфорум да се отвори? Иначе не мислев веднаш да се отвора тема за Монте Карло. Таму кај 10, 11 таман период е.:)

Мислам дека Ацид воопшто не ми одговори на идејата, прашајте го вие, вака постарите членови нека отвори и да се среди малце подфорумот за Тенис, ако веќе се отвора. :D

Мислам дека Ацид воопшто не ми одговори на идејата, прашајте го вие, вака постарите членови нека отвори и да се среди малце подфорумот за Тенис, ако веќе се отвора. :D

Ај ќе прашам јас во редакција што се може.

Рано е за нова тема , чекајте, вие мнозинство сте фанови на Надал и Федерер, па ај да му ја затвориме на овие што се за Новак, да неможат да се израдуваат.:D
.. после 2-3 дена се затвора тема. :)
551558436.jpg

Добро, го видовме Новак со титулата, добро нека стои темата, јас не се бунам, само дадов предлог. То е то, веќе од следниот викенд, т.е. од 6. до 8. април има дејвис куп.

Добри вазни им дадоа и на двајцата денеска, уште цвеќе фалеше. :icon_mrgr:

Демотиваторите со Џокович стварно демотивираат......да се конектирам на интернет повторно :tapp:

+660.000 долари
:D
Утре на новата АТП ранг листа, Рафаел Надал ќе изгуби 240 поени со тоа што од 10.175 ќе падне на 9.935 поени, а Новак ќе си остане на истите 12.670 поени и со тоа ќе ја зголеми разликата на 2.735 поени.:D

548432_393111464033173_228744697136518_1556967_1405509790_n.jpg

2700 не е ништо разлика, да е само здрав Рафа.Лани Надал имаше преку 4000 разлика со Новак ама лудаков го стигна и 3000 му избега дури :cuc:...се е можно до крај на сезонава

2700 не е ништо разлика, да е само здрав Рафа.Лани Надал имаше преку 4000 разлика со Новак ама лудаков го стигна и 3000 му избега дури :cuc:...се е можно до крај на сезонава

Најголемата разлика беше од 4.145 атп поени во првата недела од Октомври 2011г.

Демотиваторите со Џокович стварно демотивираат......да се конектирам на интернет повторно :tapp:

Баш така, го имаат вистинското значење за " демотивација ". :D

Другите и не се баш нешто.

Иначе Кириленко и Петрова го освоија турнирот во женски дубл.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom