Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Абиати​
Бонера Неста Мексес Антонини​
Абате Амброзини Сидорф​
Боатенг​
Робињо Ибра​
Според мене ова би бил најидеален состав од она што во моментов имаме. Пато како свежа измена би бил многу покорисен во второ полувреме.​
Абиати​
Бонера/Абате Неста Мексес Антонини​
Боатенг Амброзини Сидорф​
Робињо​
Макси Ибра​
И ова не би било лошо. Во ваков случај се растеретува Ибра од двајцата централни на Барса кои ќе мора да му посветат внимание и на Макси​

Абијати
Абате - Неста - Мекес - Антонини
Ночерино - Амбросини - Сидорф
Боатенг
Ибра Пато

Овој ќе биде 1000%...верувајте дечки!

Абиати​
Абате Амброзини Сидорф​
Боатенг​
Робињо Ибра​
Според мене ова би бил најидеален состав од она што во моментов имаме. Пато како свежа измена би бил многу покорисен во второ полувреме.​
Помислив и јас на вакво нешто само место Робињо би сакал Пато да стартува.Реално од Ибра и Робињо нема што да очекуваме зошто едниов е играч за лигашки утакмици а другиов дава гол еднаш месечно.​
Пато во стартни 11 би го играл само заради стравот од повреда.Ако влезе од клупа место Робињо и се повреди тогаш ќе останеме со Ибра-Макси/Шарави во напад т.е ќе останеме без напаѓачи.Моментално Пато е играчот што може да и даде гол на Барса и Боатенг со некој од они негови ненормални потези.Со оглед на тоа што ќе се браниме цела утакмица брзината на Пато по контра нападите ќе биде и повеќе од потребна.Брзина има и во Ибра и Робињо ама џабе им е кога немаат финиш,а на таа утакмица секоја шанса ќе мора да ја искористиме зошто гол ќе ни биде и повеќе од потребен.​

Абијати
Абате,Неста,Мексес,Силва,Антонини
Фламини,Амброзини,Ван Бомел,Гатузо
Боатенг

:D

Абијати
Абате,Неста,Мексес,Силва,Антонини
Фламини,Амброзини,Ван Бомел,Гатузо
Боатенг

:D
Абате,Неста,Мексес,Силва, Јепес, Бонера, Антонини
Сидорф, Ван Бомел,Амброзини
Да беа здрави сите дефанзивни играчи и имавме 1:0 дома со овоа идевме 1/2 финале :D :pos:

Абиати​
Абате Амброзини Сидорф​
Боатенг​
Робињо Ибра​
Абиати​
Бонера/Абате Неста Мексес Антонини​
Боатенг Амброзини Сидорф​
Робињо​
Макси Ибра​
И ова не би било лошо. Во ваков случај се растеретува Ибра од двајцата централни на Барса кои ќе мора да му посветат внимание и на Макси​
nemoj binjo na poluspic... :D nema da trca nazad da pokrie ne za drugo :D
--- надополнето: 1 април 2012 во 17:31 ---

inace zaso ne e bommel povikan ne mi e jasno..povreda neso ili suspenzijata mu e dve utakmici ?

Тепаше Јуве, плус имаат натпревар помалку...ме плаши работава другари!

Аха аха аха...Епа не сум во тек незнаев, се извинувам :)

Како и да е, немаме право на кикс до крајов...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom