сигурно не фазла од 15-17 коеф.Си наредил 13 утакмици и нема кај да бега...колку коефициент имаш?
сигурно не фазла од 15-17 коеф.Си наредил 13 утакмици и нема кај да бега...колку коефициент имаш?
мислиш на џоковиќ-мареј 1?Осекам дека за недела ке имат една утакмица за ALL IN само чекам додаток па да видиме
+ Мојте да изиграте на Билбао - Гран Канариа 2 со хендикеп Ове Билбао не знаат за одмор последнава недела на секој 2-3 дена имаат утакмици Јас од утре ја пишам зш мислам дека коеф и хенд ке почнат да пагаат
Си наредил 13 утакмици и нема кај да бега...колку коефициент имаш?
НЕмислиш на џоковиќ-мареј 1?
која ако не таа?
толку ти се сигурни овие 2?Штотуку ми кажаа од Италија !
Ст.Никлас - Роеселаре 1 2.15
Албинолефе - Виченца 1 2.30
Значи , овој човек ми има пратено Хераклес и Слован .. Јас ќе ги играм на 1.000 ден заедно со Сампдориа и Стивендиз .. Позззз
Сампдориа и Стивендиз ми се НАЈ СИГУРНИ ОД СИТЕ ДЕНЕСКА!која ако не таа?
можи и бате борисов 1 за висок влог да ја комбинирате со порто 1 и псж Х2
--- надополнето: 31 март 2012 во 12:01 ---
толку ти се сигурни овие 2?
а самп и стивенидж?
а самп и стивен се твои типови или и нив ти ги пратија?Сампдориа и Стивендиз ми се НАЈ СИГУРНИ ОД СИТЕ ДЕНЕСКА!
ЌЕ ГИ ИГРАМ НА СЕКОЈ ТИКЕТ..
А овие 2 други Ст.Никлас и Албино , кажаав , ми имаат пратено од Италија .. Знаејќи дека два пута излезеа типовите што ми ги кажаа тој , јас ќе ги играм... позз
Не се ни тие ке видиме утре зависи коеф за денес видете потпис до 13.00 ке имат и нешто +која ако не таа?
можи и бате борисов 1 за висок влог да ја комбинирате со порто 1 и псж Х2
--- надополнето: 31 март 2012 во 12:01 ---
толку ти се сигурни овие 2?
а самп и стивенидж?
Мои типови се.а самп и стивен се твои типови или и нив ти ги пратија?
Те следам..Штотуку ми кажаа од Италија !
Ст.Никлас - Роеселаре 1 2.15
Албинолефе - Виченца 1 2.30
Значи , овој човек ми има пратено Хераклес и Слован .. Јас ќе ги играм на 1.000 ден заедно со Сампдориа и Стивендиз .. Позззз
ќе ги пробам... фалаМои типови се.
Разликата помеѓу Самп и Ноче , е многу голема. И двете екипи имаат други амбиции , Самп да го фати Плеј-оф зоната , а Ночерина многу има земено бодови , не ризикува многу . ЗНАЧИ ЧИСТ КЕЦ овде!
Истото важи и за Стивендиз , играат добро на домашен терен, последна шанса и овие да влезаат во Плеј Оф зоната..
која лига се овие Стивендиз XDМои типови се.
Разликата помеѓу Самп и Ноче , е многу голема. И двете екипи имаат други амбиции , Самп да го фати Плеј-оф зоната , а Ночерина многу има земено бодови , не ризикува многу . ЗНАЧИ ЧИСТ КЕЦ овде!
Истото важи и за Стивендиз , играат добро на домашен терен, последна шанса и овие да влезаат во Плеј Оф зоната..