UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Гледај преку викенд дека Осасуна и нас ќе не кресне :icon_lol:
ако ја изиграм јас двојка:D
--- надополнето: 30 март 2012 во 03:20 ---
Марли малце си претерал . Бедотија е прејак збор за клуб со следниве европски титули:
ЛШ, 1985, 1996
Уефа Куп, 1977, 1990, 1993
Куп на купови 1984
Европски супер куп, 1984, 1996

... и плус интерконтинентален куп, 1985, 1996.

Ако ова е бедотија, тогаш грото од клубовите кои играат низ Европа се повеќе од кутри клубчиња кои играат колку да пополнат место.
муабетот на Марли не му беше да го омаловажи Јувентус како клуб туку да го обсјани идиотизмот на дел на фановите на Јувентус со тоа што се ситат на противниците на Интер и Милан а не гледаат дека нивниот омилен клуб веќе 3 години не игра во ЛШ и си гледаат елитен фудбал на телевизија..за титула па да не пишам..јас на пример како фан на Интер си го гледам само мојот клуб и не се замарам со ривалите воопшто..што ме интересира мене Милан или Јувентус дали изгубил или победил со Вердер Бремен или Борусиа Дортмунд..па и уште да се ситам??..тое некои немаат живот освен фудбал!(за тебе ова не важи ти само од Палермо имаш кошмари:D)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Oni so Borielo i Huntelar vo napad posle 2-3 doma so Junajted pred 2 godini se nadevaa na prolaz, i sea posle 0-0 normalno ke se nadevaat, pa makar bila i vakva Barsa vo prasanje.
Ali ubeden sum deka ke gi snajde nesto slicno kako pred 2 godini na Old Trafford.
Зошто да не се надевам на победа на тимот за кој што навивам ? Играчите на Реал и Барса да се спојат во еден тим и да играат против втората постава на Милан јас ќе се надевам на 1/2финале па колку сакате можете да мрчите.

п.с Ја отупевте до немајакде.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Само се надевам дека ова беше заебанција и не мислиш навистина вака...
па нормално дека се заебава..кој нормален човек можи да помисли дека бонера и анотинини( или абате и замброта) заедно со мексес и неста се подобра одбрана од таа на Интер со Мурињо..

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Еве јас како фан на Барса не сум толку сигурен дека ќе поминеме понатаму.Сепак е ЛШ и против Милан,кој иако немаа игра вчера сепак може да постигнат гол.Се може да се случи за време на еден меч.Може да падне гол од контра,грешка од одбранбен играч,од корнер и тн....
Така да ,ништо не е сигурно,но знам дека се ќе дадат нашиве за пролаз понатаму...
Само една работа,ако се мислат Милан дека ќе можат да се бранат 90 минути и да не примат ниеден гол на Кампот,ондак многу јако се лажат.....поздрав...
isto ko inter so se lazea ?? :D :D

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
па нормално дека се заебава..кој нормален човек можи да помисли дека бонера и анотинини( или абате и замброта) заедно со мексес и неста се подобра одбрана од таа на Интер со Мурињо..
koa sme kaj toa...barca davase gol na sekoja utakmica vo liga na sampioni...do taa so milan imaa 29 utakmici so postignat gol... vo tie utakmici spagaa onie so inter na murinjo.... Baska Nesta-mexes-T.silva se podobri od centralnite defanzivci koi gi imase Murinjo ( Sepak i tie so gi imase on bea klasa igraci ) edino murinjo so imase e NENORMALEN desen bek :D :D

M

Mario Gómez

Гостин
И не само што не наполна со жолти картони судијата со Марсеј у извештајот за натпреварот напишал дека Швајни намерно направил жолт картон за да игра 100% против Реал.

И сега УЕФА ќе го разгледа случајот.:mad: Можна е одлука за 2 натпревари суспензија. Што значи нема да игра со Реал дома.

Лани имало ист случај со Иниеста за полуфиналето со Реал, ме интересира што одлука донесе УЕФА тогаш?

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Ја ка фан на Барселона ги поштуем ептен Милан и сакам да земат Сериа А али сега на Кампот нема што да бараат. Све мислим дека ќе заврши 2-1 или 3-1.

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
596
Поени од реакции
495
da ali tie dva gola gi dade na dve utakmici a sepak ipadna ... baska na 30 utakmici do sea samo milan uspeal da ja sopre barca da ne dade gol... a milan ako dade eden gol i se zatvori...ke bide BYE BYE barca.... :) So bonera i antonini be nemozea gol da dadat...use ne mi se veruva...
Се правиш дека неразбра или...?? Барса на реваншот со Интер требаше да постигне 2 гола додека со Милан еден.

За вториот натпревар не би рекол дека Барса се сигурни победници сепак се работи за Милан кој знаеме дека и во неговите најслаби сезони секогаш бил спремен за изненадуванје во ЛШ.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Се правиш дека неразбра или...?? Барса на реваншот со Интер требаше да постигне 2 гола додека со Милан еден.

За вториот натпревар не би рекол дека Барса се сигурни победници сепак се работи за Милан кој знаеме дека и во неговите најслаби сезони секогаш бил спремен за изненадуванје во ЛШ.
moja greska loso sfateno XD se izvinuvam :D

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Ја ка фан на Барселона ги поштуем ептен Милан и сакам да земат Сериа А али сега на Кампот нема што да бараат. Све мислим дека ќе заврши 2-1 или 3-1.
Па тоа бе :D ,нема потреба да се игра више изгубија нашите,дај официјално нека ја дадат 3-0 убаФФ резултат е :)

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Па тоа бе :D ,нема потреба да се игра више изгубија нашите,дај официјално нека ја дадат 3-0 убаФФ резултат е :)
Не не, нема да биде интересно тогаш : )

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ол дју риспект ама глупаво е бунењево на Барселона до УЕФА за теренот. Не знам дали видовте Бенфика на каков терен играше во 1/8 со Зенит. Сан Сиро за таа во Русија е Вембли.
--- надополнето: 30 март 2012 во 13:41 ---
А ова што му го прават на Баерн (сега го прочитав Боби) е смешно во најмала рака. Што се мешаат во правење картони? Па кога сака кој сака нека си направи картон. Сешто.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom