Калиопи на Евровизија 2012

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Не знам за вас ама мене баш ми се свиѓа песната на Калиопи дури можем да кажем дека е фестивалска. :)

Член од
26 февруари 2012
Мислења
271
Поени од реакции
232
Песната мене лично многу ми се допаѓа. Само да се надеваме дека ќе ја пее македонската верзија. :unsure:

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637

Одличен одговор зошто оригиналната верзија е за никаде... Само требаше малку да се среди и ќе имаше повеќе шанси. Слушнете го само ремиксов!

Член од
22 ноември 2008
Мислења
673
Поени од реакции
102

Одличен одговор зошто оригиналната верзија е за никаде... Само требаше малку да се среди и ќе имаше повеќе шанси. Слушнете го само ремиксов!
За жал песнава си остана истава првична верзија веќе е поминат рокот за било каква измена и покрај фактот што многу еминентни музички имиња од кај нас сугерираа за мали промени во аражманот,но Калиопи не би била тоа што е доколку со глава не удри во ѕид. Инаку во Србија воопшто не ја пуштаат песната, само Жељко и на Нина ги вртат останативе ех ју песни ги нема нигде.

Член од
9 април 2012
Мислења
17
Поени од реакции
17
А да се сетеше некој да направи ваков спот и ваква песна ? Едноставно а моќно :cuc:

Член од
9 април 2012
Мислења
17
Поени од реакции
17
Незнам што е толку моќно во спотов? Обичен спот... ама нормално, туѓото е секогаш послатко за македонецот :)
Тоа што спотот е толку едноставен,а носи толку силна порака и емоција.Да не збориме за песната и текстот

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Во однос на предходните години, мене овој пат ми се допаѓа песната. Не знам како беше предходно, но оваа година некако се поангажирани околку промовирањето пред Евровизија, а?

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Во однос на предходните години, мене овој пат ми се допаѓа песната. Не знам како беше предходно, но оваа година некако се поангажирани околку промовирањето пред Евровизија, а?
Да, исто така слушнав дека во Украина и Белорусија се договарале со победничкиот тим на Руслана од 2004 за лобирање на песната и да добиеме повеќе поени од нив :) Ќе видиме, навистина ептен се ангаржирани годинава.

maricka

...
Член од
2 ноември 2009
Мислења
175
Поени од реакции
486
Ок е песната, и Калиопи има одличен вокал, и посакувам успех пред се.
Но се прашувам зошто Калиопи се однесува вака на интервјуата што ги има и на македонските и на странските медиуми? Некако се прави како во пубертет да е, демек многу е забавна личност, на интервјуата место не ја држи, како да речам, глуми лудило.
Не ја препознавам, порано прибрана ми изгледаше, се чудам што и станало..

M

Moon Child

Гостин
А да се сетеше некој да направи ваков спот и ваква песна ? Едноставно а моќно :cuc:

Аман од овој што насекаде го форсираат, ебате плагијаторот ебате! Да му се плукнам на 4те украдени песни склопени во една. Оток!

Kajgana Shop

На врв Bottom