- Член од
- 23 февруари 2012
- Мислења
- 464
- Поени од реакции
- 285
Па не е местото овде за тоа . Иди гледај во ТИП НА ДЕНОТ , таму ќе најдеш нештоmislev za igranje, kladilnica nesto a-u
Па не е местото овде за тоа . Иди гледај во ТИП НА ДЕНОТ , таму ќе најдеш нештоmislev za igranje, kladilnica nesto a-u
Играј ги Напредок да тепаат против Охридmislev za igranje, kladilnica nesto a-u
Демек лани лигата беше топ а!?Металург - Шкендија 0-0
- По мизерен фудбал немамо видено ... Ниту една шанса за Металург но и за Шкендија ( освен кога Таипи шутираше во првото полувреме ) . Да , слаби сме .. не оди вака , али коа ја видов и оваа Металург и тоа 2 се на табела , а ни една акција не напраија , само тој Крстев преку прекаршоци шутираше некој пат .. Ништо повеќе . Сеа гледам зошто Вардар е прв .. ма треба уште да ја напраи разликата .. МИЗЕРИЈА Македонската 1 лига!!!
Па освој Искра титула и топ им бешеДемек лани лигата беше топ а!?
Демек лани лигата беше топ а!?
Koga bevme sampioni vie vikavte deka ligava e slaba a ova godina uste poslaba e katastrofaПа освој Искра титула и топ им беше
Не е лигата слаба, Вардар е јакKoga bevme sampioni vie vikavte deka ligava e slaba a ova godina uste poslaba e katastrofa
Dobro Sto sakas da kazes so ova?Па освој Искра титула и топ им беше
Остави ја ти Шкендија , и гледај го твојот двор . Овие 2 последни сезони катастрофални батка , ви ги местат самите ваши играчи утакмиците , резултати као 4-0 , 5-0 , 1-5 , се видени многу пати кај вашиот Тетекс .Па лигата беше слаба и тогаш и сега. Е кога веќе шкендија неможе да купува натпревари, се гледа кој е кој во ПМФЛ!
Никој не негира дека лигата е слаба, ама оваа година е подобра од минатата. Од причина што сеа секој тим има добар тим, е сеа што се шиткаат утакмици тоа е друга работа. Минатата година ние и Пелистер немавме за прашак и доста клубови едвај егзистираа и беа доста слаби, годинава не е така.Koga bevme sampioni vie vikavte deka ligava e slaba a ova godina uste poslaba e katastrofa
Шкендија на Македонски. Извини ако си навреденDobro Sto sakas sa kazes so ova?
I ti Moderator?
K.F. Shkëndija Tetovë !Шкендија на Македонски. Извини ако си навреден