Фан Клуб: Реал Мадрид

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.903
Поени од реакции
30.834
Двојно задоволство :vozbud:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Официјално:

Casillas; Arbeloa, Pepe, Ramos, Coentrao; Sahin, Khedira, Özil, Kaká, Cristiano; Benzema.

O

ob1

Гостин
Вечер повеќе за Сахин ќе навивам да изигра убаво и да даде некој гол, зашто знам дека ќе победиме, за да се опамети Мурињо и конечно да сфати дека треба да го игра повеќе. :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Алал нека му е дечкото што предвиде дека Сахин ќе влезе со Сосиедад, и ќе биде стартер со Апоел. Не ми текнува кој беше. :)

A

apidrone

Гостин
Има некој шо е под закана за суспензија? :) При тоа не ми кажувајте сите пошо било кој може да добие црвен, мислев од акумулација на жути :D

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Озил и Кака не треба во ист состав, Озил се губи кога оди на крило, боље си беше со Бензема и Пипита во прв...ама ај.:)

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Ја сакам нешто вакво...
Икер, Арбелоа, Рамос, Варан, Коентрао, Кедира, Чаби, Кака, Роналдо и Марсело/Бензема, Игуаин.

Повеке сум Марсело да иде крило, а Бенз да влезе во второ место некој, зависи од резултатот. Мислам дека му треба и него време психички да се среди за против Апоел каде се надевам ке биде стартер. Игуаин може со овие лесно да се справи, му лежат вакви тимови.
А јас би рекол подобро со Бензема и Игуаин и во второ секако ќе му се даде шанса на Сахин кој би требало да се подготве за Апоел :cautious:
Нема шанси Сахин да игра со Апоел, меѓу Гранеро, Кедира и Лас ќе биде изборот.
:sneaky:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Има некој шо е под закана за суспензија? :) При тоа не ми кажувајте сите пошо било кој може да добие црвен, мислев од акумулација на жути :D
Нема мислам, Чаби беше само, се исчисти и тој. :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.728
So trio od bundes ligata u sredina i so trioto napagjaci... Cudno no interesno. :D

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
А Марсело оти не игра ?

И КОНЕЧНО САХИН АЈМО !!!!!!!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Осеќам дека ќе им го расплачемо мајкичето циганско :D

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ако е доволно подготвен Сахин и изигра на јако ниво, очекувајте понатака он да биде стартер со Чаби (малце лудо ама можно:icon_mrgr: ):)
Мурињо е заебан кој потег го направи со Сахин, Цар!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom