Мајами 2012 (АТП Мастерс 1000)

Статус
Затворена за нови мислења.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Што беше ова вчера, неверојатни мечеви се одиграа. Јас после Вика не можев веќе да гледам, па не ги изгледав Роже и Родик и баш ми е криво. Баш би сакала да видам како го одиграле мечот.

П.С Абе ве гледам тука ми се фалите со спортски. Дај пуштете некоја уткамица и ја да фатам нешто:D

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Нека ти каже дечкото што фати 8000 :) Јас вчера паднав на Ивановиќ :(

Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
A jaс пак го изиграв на фантази пак да освои турнир, ама утка направив, ама кој очекуваше дека ќе изигра еден маестрален меч Родик, третиот сет 0-1, 0-40 за Федерер, веќе му се гледаше крајот, ама ја сврти во негова полза играта, и ете што се случи.
Незнам и што се силите дека нешто повеќе ќе направи Родик на овој турнир, мислам дека нема ни до 1/2 финале да изигра, а не пак да го совлада Новак.
Победникот барајте го од овие тенисери, Дел Потро, Мареј, Надал, ма да овој првиот што го напоменав според мене има најголеми шанси за триумф, не ја исклучувам можноста и Новак да направи нешто повеќе, ја крена формата за некое ниво, послем Мелбурн, пред 2 дена го одигра најдобриот меч против Багдатис.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
П.С Абе ве гледам тука ми се фалите со спортски. Дај пуштете некоја уткамица и ја да фатам нешто:D
Јас ги одиграв Јанко-Димитров да има три сета 2.25 коеф., Родик-Монако исто да има три сета 2.15 коеф. и Новак-Гаске да нема повеќе од 21 гејм (6-4 6-4 за Ноле) :icon_lol:, 1.8 коеф. :D

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Јас ги одиграв Јанко-Димитров да има три сета 2.25 коеф., Родик-Монако исто да има три сета 2.15 коеф. и Новак-Гаске да нема повеќе од 21 гејм (6-4 6-4 за Ноле) :icon_lol:, 1.8 коеф. :D

Абе ај овие другиве две може и можам да ги искористам. Ама за првава Јанко - Димитров треба спејс шатл да запалам за да стигнам да ја ставам на ливче:pos:

Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
На вториот АТП турнир од Мастерс серојата 1000,почнува осминафиналето.Од 17 часот на ТВ Телма ќе се емитува мечот помеѓу Рафаел Надал и Кеи Нишикори,околу 21 ч. директно и натпреварот Ѓоковиќ-Гаске.
.. Колку посто му доаЏа ова .. ќе го пренесувале 1/8 финалето, а од него само 2 меча ќе гледаме.. оо греото

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
.. Колку посто му доаЏа ова .. ќе го пренесувале 1/8 финалето, а од него само 2 меча ќе гледаме.. оо греото
Аматеризам невиден. Па што толку набиена програмска шема има Телма да не може да ги пренесува натпревариве со ред. Нека отворат и они канал + како останативе телевизиии ако им е проблем. Минатиот пат каква глупост направија, имаше италијанско првенство некој натпревар и финалето на Индиан Велс го дадоа реприза ми се чини :pos:

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
У копачка може да типувам дали мечот ќе биде во 2 или 3 сета?

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Ништо изгледа од три сета, Јанко-Григор :D

Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
Воа јапончето да беше по паметно, веќе ќе си имаше 1-0 во сетови, ама дудук невиден..
Надал не игра нешто wow .:unsure:

А

Анноун

Гостин
Денес тенис ги ставив Шарапова - Ли На 1 , и Серена - Возниацки над 20.5 гема ( би требало да оди ова во три сета , или барем еден сет да биде 7-5 или 7-6 според мене ).

А од мажите за ливче не ми фати ништо око , а и нема некој атрактивен дуел за гледање бе . Може Ферер - Дел Потро ќе биде интересна , ама во 3.30 часот сабајле е :eek:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.741
Поени од реакции
18.487
Па што толку набиена програмска шема има Телма да не може да ги пренесува натпревариве со ред. Нека отворат и они канал + како останативе телевизиии ако им е проблем. Минатиот пат каква глупост направија, имаше италијанско првенство некој натпревар и финалето на Индиан Велс го дадоа реприза ми се чини :pos:
Ептен ме напнаа со таа одлука, ме неверива дека сеуште се потценува кај нас тенисот како спорт :mad:

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Е ова е веќе катастрофа, пишав 5 ТЕШКИ мечеви.

Типсаревиќ - Димитров 21,5+ [76 62]
Фиш - Алмагро 1 (63 20 моментално)
Надал - Нишикори Х2 (-5,5) [64 64]
Тсонга - Мајер Х2 (-4,5)
Шарапова - Ли 21,5+
Родик - Монако 1

Точно 21 гем на мечот Типса - Димитров, а јас барам барем 22 за да ја фатам, сервираше Бугаринот за 3-5 во 2. сет -.-

Иначе да прашам, пошо бев нашкола до сега, како играше Рафа???

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Иначе да прашам, пошо бев нашкола до сега, како играше Рафа???
Солидно. Нешто не беше во ред со него, бар мене ми беше чуден. Во секој случај можеше и повеќе од ова, ама или нејќеше да се форсира или имаше некој медицински проблем.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom