Мајами 2012 (АТП Мастерс 1000)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
Гледај еве сеа овие мечеви што се играат моментално на спорт клуб и процени самиот. Ете не игра ни Новак, ниту еден од фаворитите..
Алмагро - Вердаско изглеј го, и кажи дали лошо го искоментирал мечот.
Башка едниот од тие коментатори е тренер за тенис, ако нешто тоа значи. Да не испадни дека туку така лупа глупости.

С

сашенко

Гостин
Никогаш не лупаат глупости, паметни дечки се и се разбираат од тенис.Ама не е интересно и станува премногу глупаво кога за време на други мечеви ке си зазборат маалски мауабет за тоа колку е Новак добар.Ги избегавам само ради тоа, и тоа за мене не се професионалци.Имаше шпанци едни шо исто така за Рафа го претеруваа и нив ги баталив и сеа глеам стрим само на англсики.Веруј ми имало денови кога стварно немам избор па морам да гледам тенис со изгасен тон :pos:....

Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
Никогаш не лупаат глупости, паметни дечки се и се разбираат од тенис.Ама не е интересно и станува премногу глупаво кога за време на други мечеви ке си зазборат маалски мауабет за тоа колку е Новак добар.Ги избегавам само ради тоа, и тоа за мене не се професионалци.Имаше шпанци едни шо исто така за Рафа го претеруваа и нив ги баталив и сеа глеам стрим само на англсики.Веруј ми имало денови кога стварно немам избор па морам да гледам тенис со изгасен тон :pos:....
Епа тоа е тоа што го зборам, не се само тие што форсираат нивен тенисер, секој коментатор тоа го прави, без разлика што тенисерот игра како прво за него, а послем за земјата во која е роден, и дека ова не е репрезентативен спорт.
Забегавме ептен од темата.

Член од
18 јануари 2012
Мислења
619
Поени од реакции
947
Јесссс Гаске 3-0 ајде уште малце, следен е Ѓоковиќ!:)

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Оваа Шарапова изгледа пак ќе си губи од Азаренка, ако стигне до финале секако. Макарова денеска ја препоти.

L

Löwe

Гостин
Гледај еве сеа овие мечеви што се играат моментално на спорт клуб и процени самиот. Ете не игра ни Новак, ниту еден од фаворитите..
Алмагро - Вердаско изглеј го, и кажи дали лошо го искоментирал мечот.
Башка едниот од тие коментатори е тренер за тенис, ако нешто тоа значи. Да не испадни дека туку така лупа глупости.
Не сум знаел ова.. Кој тоа? Вишкович, Бралица или тој постариот?

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Не е Бралица, туку е Пралица Бранислав :) Е сега не знам кој е тренер, ама знам дека двајцата играат рекреативно тенис и често ако сте ги слушнале зборуваат нешто како " Е јас вака тебе често ти правам ", и слично. Иначе дефинитивно се подобри од оние на Еуроспорт, а да ги споредам со нашиве, од била која телевизија е навистина залудно.

Серена на гејм до победа над Стосур, води 7-5 5-2. :)

L

Löwe

Гостин
Не е Бралица, туку е Пралица Бранислав :) Е сега не знам кој е тренер, ама знам дека двајцата играат рекреативно тенис и често ако сте ги слушнале зборуваат нешто како " Е јас вака тебе често ти правам ", и слично. Иначе дефинитивно се подобри од оние на Еуроспорт, а да ги споредам со нашиве, од била која телевизија е навистина залудно.

Серена на гејм до победа над Стосур, води 7-5 5-2. :)
Јас па се Бралица та Бралица слушав.. Хаха.. Абе за стручност нема сомнеж 10ка се :cuc:. Е сега многу ме нервираат Рафа-Новак кога ќе играат, Новак ќе земе јак поен и СЈАААЈНОООО, ДАААА и сл.. А Рафа некој новозможен пасинг ќе погоди и следува само ПА Добро или нешто слично.
Сепак неможе да им се замери, нивен им е :P

Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
Не сум знаел ова.. Кој тоа? Вишкович, Бралица или тој постариот?
Вишковиќ ..
Nebojša Višković
Novinar, teniski trener, komentator. Voli da ga predstavljaju tim redom. Ne voli poznate koji su poznati samo zbog slikanja na žurkama. Voli sneg, kišu, oluje i gromove. Ne voli kauboje za volanom. Voli jedan od dva najveća beogradska kluba. Ne voli lov i lovce. Voli rock. Ne voli konobare koji se namršte kada ih uz osmeh zamoliš za još malo šećera. Voli svoje najbliže. Ne voli kukavice. Voli što mirno i spokojno spava.

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Иначе Серена се пласира во четвртото коло после победата против Стосур 7-5 6-3.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
Чисто на пријателска база си го плесна. :)
Утре со Гаске, би требало да биди полесен тој меч, барем мое мислење.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
На момент помислив гледам хуманитарен натпревар, некако не ми изгледаа заинтересирани за тенис и двајцата... Пријателски, не пријателски, му ги скрати маките на Виктор за час и 25 минути... Утре со французот :)

СаШеНкО, заборави ти изгледа на договорот наш еј, пак по старо тераш :pos:

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Тепа Новак, лелеле, јак е еј, :D

Уште ДелПо-Чилиќ, Монфа-Монако и Федерер- Родик.

Федерер со Родик ќе биде доста интересен меч, но касно е, нема да го гледам.

Малце ќе пратам од ДелПо - Чилиќ и бегам :D

А

Анноун

Гостин
Азаренка изгледа денес "добила" , според почетоков на мечот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom