- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.918
- Поени од реакции
- 41.882
Поарно стави си други таа нема да испадне.Искрено да имав тука во тафталиџе таква кладилница, одма ќе одев да ја ставам
Поарно стави си други таа нема да испадне.Искрено да имав тука во тафталиџе таква кладилница, одма ќе одев да ја ставам
Абе нели 1/2 како онaј што пиша на претходната страна? Сега ти викаш 2/1.FC Lustenau -A Lustenau 2во1 .одвај стасав да ја пуштам ама со 5 коефициент и башка морав да ја врзам.Со манчестер ја врзав.Си викам че влези .За 110=687 денари
Така е се збунил, 1-2 е дојавата оригиналнаАбе нели 1/2 како онaј што пиша на претходната страна? Сега ти викаш 2/1.
јас фино лепо со другар ми си седев во моцарт, си пуштив нет на моб, си ја објави то батето до таа страната, си бапнав со квота 21, после онака си излегов надвор и си ги гледав како им прават ZERG RUSH прилепчаниве на кладилницитеДечкото што ја објавува на страната ( Сигурни Типови ) има 3/3 со дојави, вреди да се проба стварно.
Сега ќе ја направат 2 - 1 да испадне 100%јас фино лепо со другар ми си седев во моцарт, си пуштив нет на моб, си ја објави то батето до таа страната, си бапнав со квота 21, после онака си излегов надвор и си ги гледав како им прават ZERG RUSH прилепчаниве на кладилниците
ама сега некако не ми се верува да влези затоа и ставив малку пари,дека во хрватските кладилници е уште 30 коеф.
друже дојавава се расчу у пм, уште да ја кажеа на веститеСега ќе ја направат 2 - 1 да испадне 100%