Па вие сами си ја напраевте таја тензија, со глупите изјаве на ваши членови на фејсбук и по форуми.А јас тебе ти кажувам подобро ќути си мудро...Ќе има клип па ќе видиме!
Иначе бевма на главна бидејќи полицијата ни ја затвори трибината, имавме подготвено убава кореографија ама ете останува за некој друг натпревар.
Сите кои јадете дека имало навреди на национална основа, многу грешите. Немаше ама баш ниту една навреда на национална основа. Навивањето беше многу коректно.
Вардар си ја искористи шансата и победи, Шкендија се изнапромаши во прво полувреме и беше казнета.
На крај сите актери на теренот добија аплауз од трибините. Значи можело да се игра во Тетово, само џабе створеа тензии демек војна ќе имало!!
ХАХАХААХХАХАХАХАХАХАХАХХА абе не правиш сите глуви и глупи што гледавме пренос на тоа странта на ффм а за навредите ?А јас тебе ти кажувам подобро ќути си мудро...Ќе има клип па ќе видиме!
Иначе бевма на главна бидејќи полицијата ни ја затвори трибината, имавме подготвено убава кореографија ама ете останува за некој друг натпревар.
Сите кои јадете дека имало навреди на национална основа, многу грешите. Немаше ама баш ниту една навреда на национална основа. Навивањето беше многу коректно.
Вардар си ја искористи шансата и победи, Шкендија се изнапромаши во прво полувреме и беше казнета.
На крај сите актери на теренот добија аплауз од трибините. Значи можело да се игра во Тетово, само џабе створеа тензии демек војна ќе имало!!
Охх Мистер Х бее...што да ви правам на вам што ушите ви прават дека само тоа се пее!ХАХАХААХХАХАХАХАХАХАХАХХА абе не правиш сите глуви и глупи што гледавме пренос на тоа странта на ффм а за навредите ?
Многу сме силни значи а!Па вие сами си ја напраевте таја тензија, со глупите изјаве на ваши членови на фејсбук и по форуми.
ХАххахахахахха излеа не сме ги исчистиле па не слушаме убаво а тоа ќе да еОхх Мистер Х бее...што да ви правам на вам што ушите ви прават дека само тоа се пее!
Како што реков ќе има клип и ќе видите. Освен тоа нека ви објаснат вашите играчи и управа какво беше навивањето!
Седи не кажувај бе друже, камерата беше до вас, се слушаше и кога ќе прдне некој...А јас тебе ти кажувам подобро ќути си мудро...Ќе има клип па ќе видиме!
Брат ти слушна нешо од балисти мртов каур добар каур каурски пички јас слушнав ама ете тони вика до ушите било проблемот не сум слушал убаво сум оглувел излеа од тоа што беа гласни па после ми се причинувалоабе вие друга утакмица сте гледале шо ви е...мене ушите ме заболеа од многу шо викаа
Не те разбрав баш најубоо...Охх Мистер Х бее...што да ви правам на вам што ушите ви прават дека само тоа се пее!
Како што реков ќе има клип и ќе видите. Освен тоа нека ви објаснат вашите играчи и управа какво беше навивањето!
--- надополнето: 22 март 2012 во 16:47 ---
Многу сме силни значи а!
Немој брат, не знаат они за сарказам, ќе те стават во потписи и ќе се фалат како ги пофалил некојабе вие друга утакмица сте гледале шо ви е...мене ушите ме заболеа од многу шо викаа
Во недела се играa sto da peeme >? United Macedonia!!! Goceva RASA !! ili MAKEDONSKO IME !!! so e razlikata po sloganite !??? a po brojka i vernost ni na mal prst,ke se uverite vo ponedelnik koga ke igrate so metalurg ( ni 2 iljadi nema da se soberite) ..ni prv ni posleden pat
Тоа што викаш мртов каур, добар каур викаа само еднаш од доле, не беше од Балистите кои беа горе.Седи не кажувај бе друже, камерата беше до вас, се слушаше и кога ќе прдне некој...
Што ако има клипче? Навивањето беше мизерно во 90% од мечот. Ма не беше ни мизерно, и тоа е комплимент. А да не збориме дека бевте на главнта кај што има многу јако ехо.
Сакаш да кажеш дека не виквте мртов каур, добар каур?
Ма немој да ме јебеш бре...
Друго што "навивавте" беше скандираето United Albania и FUCK YOU VARDAR EVERY DAY
Второ полувреме не се ни слушнавте. На поетокот бевте солидни, пеевте тоа стандардното косово,приштина бла бла Шќипри етнике.
И сега ќе направите едно клипче со слики само, публика нормлно во солиден број и ќе речете какво навивање
Во недела играме бтвa sto da peeme >? United Macedonia!!! Goceva RASA !! ili MAKEDONSKO IME !!! so e razlikata po sloganite !??? a po brojka i vernost ni na mal prst,ke se uverite vo ponedelnik koga ke igrate so metalurg ( ni 2 iljadi nema da se soberite) ..ni prv ni posleden pat
Значи цела држава се исплаши поради некои пишувања на ФЕЈСБУКНе те разбрав баш најубоо...