Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Cestito pobeda..i titula..
inaku se bese vo najdobar red,6-7 iljadi vo raboten den,fer navivanje(od glavna,zapad zatvoren)..toa e toa..

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
А јас тебе ти кажувам подобро ќути си мудро...Ќе има клип па ќе видиме!

Иначе бевма на главна бидејќи полицијата ни ја затвори трибината, имавме подготвено убава кореографија ама ете останува за некој друг натпревар.

Сите кои јадете :гомце: дека имало навреди на национална основа, многу грешите. Немаше ама баш ниту една навреда на национална основа. Навивањето беше многу коректно.

Вардар си ја искористи шансата и победи, Шкендија се изнапромаши во прво полувреме и беше казнета.

На крај сите актери на теренот добија аплауз од трибините. Значи можело да се игра во Тетово, само џабе створеа тензии демек војна ќе имало!!
Па вие сами си ја напраевте таја тензија, со глупите изјаве на ваши членови на фејсбук и по форуми.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059

Иначе бевма на главна бидејќи полицијата ни ја затвори трибината, имавме подготвено убава кореографија ама ете останува за некој друг натпревар.

Сите кои јадете :гомце: дека имало навреди на национална основа, многу грешите. Немаше ама баш ниту една навреда на национална основа. Навивањето беше многу коректно.

Вардар си ја искористи шансата и победи, Шкендија се изнапромаши во прво полувреме и беше казнета.

На крај сите актери на теренот добија аплауз од трибините. Значи можело да се игра во Тетово, само џабе створеа тензии демек војна ќе имало!!
ХАХАХААХХАХАХАХАХАХАХАХХА абе не правиш сите глуви и глупи што гледавме пренос на тоа странта на ффм а за навредите ?

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
ХАХАХААХХАХАХАХАХАХАХАХХА абе не правиш сите глуви и глупи што гледавме пренос на тоа странта на ффм а за навредите ?
Охх Мистер Х бее...што да ви правам на вам што ушите ви прават дека само тоа се пее!

Како што реков ќе има клип и ќе видите. Освен тоа нека ви објаснат вашите играчи и управа какво беше навивањето!
--- надополнето: 22 март 2012 во 16:47 ---
Па вие сами си ја напраевте таја тензија, со глупите изјаве на ваши членови на фејсбук и по форуми.
Многу сме силни значи а!

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
Охх Мистер Х бее...што да ви правам на вам што ушите ви прават дека само тоа се пее!

Како што реков ќе има клип и ќе видите. Освен тоа нека ви објаснат вашите играчи и управа какво беше навивањето!
ХАххахахахахха излеа не сме ги исчистиле па не слушаме убаво а тоа ќе да е :pos::pos:

M

MrzaRules

Гостин
абе вие друга утакмица сте гледале шо ви е...мене ушите ме заболеа од многу шо викаа

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.052

Седи не кажувај бе друже, камерата беше до вас, се слушаше и кога ќе прдне некој...

Што ако има клипче? Навивањето беше мизерно во 90% од мечот. Ма не беше ни мизерно, и тоа е комплимент. А да не збориме дека бевте на главнта кај што има многу јако ехо.

Сакаш да кажеш дека не виквте мртов каур, добар каур?
Ма немој да ме јебеш бре...

Друго што "навивавте" беше скандираето United Albania и FUCK YOU VARDAR EVERY DAY :pos:

Второ полувреме не се ни слушнавте. На поетокот бевте солидни, пеевте тоа стандардното косово,приштина бла бла Шќипри етнике.

И сега ќе направите едно клипче со слики само, публика нормлно во солиден број и ќе речете какво навивање :ROFLMAO:

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
абе вие друга утакмица сте гледале шо ви е...мене ушите ме заболеа од многу шо викаа
Брат ти слушна нешо од балисти мртов каур добар каур каурски пички јас слушнав ама ете тони вика до ушите било проблемот не сум слушал убаво сум оглувел излеа од тоа што беа гласни па после ми се причинувало :D

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126

--- надополнето: 22 март 2012 во 16:47 ---

Многу сме силни значи а!
Не те разбрав баш најубоо...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.052
Немој брат, не знаат они за сарказам, ќе те стават во потписи и ќе се фалат како ги пофалил некој :D

Иначе мора да се признае дек примеот беше фер и коректен. Алелуја :icon_mrgr:

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
a sto da peeme >? United Macedonia!!! Goceva RASA !! ili MAKEDONSKO IME !!! so e razlikata po sloganite !??? a po brojka i vernost ni na mal prst,ke se uverite vo ponedelnik koga ke igrate so metalurg ( ni 2 iljadi nema da se soberite) ..ni prv ni posleden pat

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
a sto da peeme >? United Macedonia!!! Goceva RASA !! ili MAKEDONSKO IME !!! so e razlikata po sloganite !??? a po brojka i vernost ni na mal prst,ke se uverite vo ponedelnik koga ke igrate so metalurg ( ni 2 iljadi nema da se soberite) ..ni prv ni posleden pat
Во недела се игра

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Седи не кажувај бе друже, камерата беше до вас, се слушаше и кога ќе прдне некој...

Што ако има клипче? Навивањето беше мизерно во 90% од мечот. Ма не беше ни мизерно, и тоа е комплимент. А да не збориме дека бевте на главнта кај што има многу јако ехо.

Сакаш да кажеш дека не виквте мртов каур, добар каур?
Ма немој да ме јебеш бре...

Друго што "навивавте" беше скандираето United Albania и FUCK YOU VARDAR EVERY DAY :pos:

Второ полувреме не се ни слушнавте. На поетокот бевте солидни, пеевте тоа стандардното косово,приштина бла бла Шќипри етнике.

И сега ќе направите едно клипче со слики само, публика нормлно во солиден број и ќе речете какво навивање :ROFLMAO:
Тоа што викаш мртов каур, добар каур викаа само еднаш од доле, не беше од Балистите кои беа горе.
Ма немој да ме јебеш бре...хахах...па сега ме правиш будала мене. Кога некој ќе се обидеше да пушти некоја национална навреда одма реагираа воѓите аман бре...

Ти реков ќе зборуваме кога ќе се направи клипот па да видиме какво навивање имало.
Во второ полувреме имаше еден несреќен случај горе во трибината, некој изгледа паднал во несвест и малце падна атмосферата, па се пееше многу добро се до 5-10 минути пред крајот кога опадна навивањето многуу!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.052
Во недела играме бтв :icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom