Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Вучко ќе им закачит гол на интер, му одит против нив.

Иначе јас од Де Челе ич не сум изненаден, го очекував ова веќе една сезона, нека продолжит вака, имат голем потенцијал да стане wc бек. :)

Некој дали е за кладба во аватар на една недела? :)

Ови од Фан клубот на Милан стварно отидени биле :tapp:

UFFICIALE: De Ceglie ha rinnovato il contratto fino al 2017 ! ♥

Официјално : Паоло Де Чеље го обнови својот договор. Новиот договор ќе му трае до 2017 ! ♥

Секако само под еден услов.Нека биде кладба и Аватар и Титула:D може?
Хаха, титулите нека останат во Милано, за аватар ако сакаш одма :)

А кој рече така ? :facepalm:
ни го остајвте купот за да се радваме така? така пишевте вие :)
ако беше вистина, немаше да игра ибрахимович настинат и со температура и одбраната ви беше иста како во ЛШ ;)

ни го остајвте купот за да се радваме така? така пишевте вие :)
ако беше вистина, немаше да игра ибрахимович настинат и со температура и одбраната ви беше иста како во ЛШ ;)
Ааа...брат незнам ти колку пратиш фудбал ама ај вака да ти кажам.Ибрахимовиќ имал температура, ама ете бил подобар и играше.На полувреме не му беше добро го извадија, и сам виде дека настинат неможеше да одигра најдобро.

То е прва работа, второ, како можиш да ми кажиш мене дека одбраната ни била иста ко во ЛШ.Абате како прво беше повреден.Игравме со Еманелсон, го немаше Ночерино, Боатенг,Робињо, Пато ВАН БОМЕЛ го немаше исто така а ги немаше и Нестта и Амбросини.

Она вчера беше вториот тим на Милан и истиот тој ви го нанесе првиот пораз во сезоната.И можам да ти кажам уште илјада работи поради кој Милан вчера и со втор тим беше подобар од Јуве ама ме мрзи да пишувам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom