Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Мексес

Ако играат вака со Барса, да се врати Абате и некако ќе се крпи со Анте тогаш ќе биди доста интересно :)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Тоа е тоа сега останува да се насочиме кон она главното.Најважно е што уште еднаш покажуваме дека овој Јувентус неможе да му се спротистави на вториот тим на Милан,а не на првиот со Ибра,Пато,Касано,Боатенг,Бомел итн.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Изгледа овоа на Инзаги и Сидорф им е последен натпревар оти до крај тешко да играат. Алегри глуп испадна предвреме се предаде и го извади Ел Шарави а после дадеме гол цццц
Напаѓачки тандем се друго не успева.
Макси - Ел Шарави
Ибра - Робињо

Член од
16 октомври 2011
Мислења
371
Поени од реакции
408
Тотален промашај што го извади Шарави . .старецот многу слабо се покажа . .а за Сидорф да не зборим, дрво невидено, подобро да го извадеше него а не Аквилани . цц :facepalm:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Џабе фрлате камења и го пцуете старецот,кога сите знаеме дека тој е touch играч и тоа не е од денес туку цела кариера вака играл.Јас не видов ни една топка да му дадат(освен 2 ех.тајм,кој не го гледав..) таму кај што треба,а ако очекувате Инзаги дека ќе издрибла све и ќе даде гол,малу се зезнавте :)...Како прво што се попаливте незнам кога Шарави не изигра нешто послебно па голем феил беше неговото ваѓање!Најлош момент беше со ваѓањето на Аквилани и со тоа оставање на Сидорф/Мунтари во игра.Мунтари сите знаеме каков е ќе изигра 2 утакмици и после 10 ќе го нема незнам зошто добива толкав форс од Алегри :)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Фала им за се што имаат направено за Милан ама Пипо и Сидорф моментално неможат да се изборат за првотимци ни во Вардар.Најдобро ќе биде и за двајцата да стават крај на кариерата летоска и да се бараат нивни замени.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Добар фудбал падна што е најважно, со шанси и голови...
Прво полувреме беше нивно, второ наше, а и продужетци паднавмо, искрено не требаше да го извади Шарави, очекуев измена Пипо место Сидорф, да нападне со 3ца.... како и да е, не ми е криво што отпаднавмо!

и да, ете пораз за Јуве... и тоа од НАС! :)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Ибра имал проблеми со грбот затоа бил заменет.

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Незнам зошто го чува во Сидорф во игра.Абе Бонера да го ставиш на таа позиција ќе изигра подобро од џукелава.
Така е во право си.
--- надополнето: 21 март 2012 во 00:05 ---
Тотален промашај што го извади Шарави . .старецот многу слабо се покажа . .а за Сидорф да не зборим, дрво невидено, подобро да го извадеше него а не Аквилани . цц :facepalm:
За да добиеше црвен Аквилани? Башка не е подготвен да изигра 90 минути, не па 120 Аквилани. Додади го на тоа фактот дека Аквамен ќе биде многу потребен против Рома и Барса.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Така е во право си.
Ова е нешто од што ми се повраќа.Можеме ние да ги респектираме легендите на клубот ама нека ви биде јасно дека еден ден МОРА да се повлечат.Ќе се присеќаме на потези на Пипо,Сидорф,Амброзини,Неста,Гатузо и ќе бараме да играат на стара слава ?
Среќа што Алегри го нема мислењето на повеќето од вас па не им обрнува внимание на добар дел од веќе исторшените фудбалери.Ако одиме по таа логика дека тие треба да играат тогаш во Милан ќе немаше простор за Ибра,Боатенг,Ночерино,Абате итн. зошто нели они се легенди и мора само пофални зборови за нив да има...ако Сидорф денес уништи минимум 20 напади.

п.с Пред да дојде Алегри додека игравме со Сидорф,,Амброзини,Гатузо,Инзаги плачевте зошто Берлускони не го подмладува тимот,а сега кога имаме златни играчи вие ми плачете по играчи што неможат ни вода на тренинг да им носат на денешните првотимци.

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Ова е нешто од што ми се повраќа.Можеме ние да ги респектираме легендите на клубот ама нека ви биде јасно дека еден ден МОРА да се повлечат.Ќе се присеќаме на потези на Пипо,Сидорф,Амброзини,Неста,Гатузо и ќе бараме да играат на стара слава ?
Среќа што Алегри го нема мислењето на повеќето од вас па не им обрнува внимание на добар дел од веќе исторшените фудбалери.Ако одиме по таа логика дека тие треба да играат тогаш во Милан ќе немаше простор за Ибра,Боатенг,Ночерино,Абате итн. зошто нели они се легенди и мора само пофални зборови за нив да има...ако Сидорф денес уништи минимум 20 напади.

п.с Пред да дојде Алегри додека игравме со Сидорф,,Амброзини,Гатузо,Инзаги плачевте зошто Берлускони не го подмладува тимот,а сега кога имаме златни играчи вие ми плачете по играчи што неможат ни вода на тренинг да им носат на денешните првотимци.
А не ти се повраќа од твојата констатација дека Бонера е солиден играч за врска?
И те молам не биди смешен целиот реферат што си го пишал каде што си таргетирал група луѓе (меѓу кои и мене) се сведува на мое несогласување со твое мислење, и нигде јас не сум рекол дека треба да се играат овие "истрошени" фудбалери.
Последна сезона му е оваа на Сидорф, ако не игра сега во купот кога ќе игра? башка поради сплет на околности тој требаше да остане на теренот инаку со здрава средина ќе се надеваше само на шанса од клупата.

Edit: Не била твоја констатацијата за Бонера.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
А не ти се повраќа од твојата констатација дека Бонера е солиден играч за врска?
И те молам не биди смешен целиот реферат што си го пишал каде што си таргетирал група луѓе (меѓу кои и мене) се сведува на мое несогласување со твое мислење, и нигде јас не сум рекол дека треба да се играат овие "истрошени" фудбалери.
Последна сезона му е оваа на Сидорф, ако не игра сега во купот кога ќе игра? башка поради сплет на околности тој требаше да остане на теренот инаку со здрава средина ќе се надеваше само на шанса од клупата.

Edit: Не била твоја констатацијата за Бонера.
Не биди буквалист де ... :pos: Со тоа Сидорф-Бонера сакав само да ја доловам ужасната партија од страна на Сидорф.
Точно нигде го немаш тоа напишано ама ако читнеме малце меѓу редови јасно е твоето мислење за Сидорф.Ти не прифаќаш критика за поедини фудбалери ама како сакаш да ја вртиме ваква ужасна партија и да сакаме неможеме да видиме ни од еден Бонера или Антонини.
Стартуваше заради големиот број на повреди но тоа немора да значи дека треба да игра 90мин.Кога веќе беше очигледно дека ништо не му оди требаше да биде заменет од Пипо па да се проба со Шарави,Пипо и Макси,а не он да игра цели 120мин. иако е спремен за едвај 50минути квалитетен фудбал.

Kajgana Shop

На врв Bottom