Секако има да грми без разлика на тоа дали ќе даде Пандев гол или не ама очекувам од него не еден, не два, него повеќе а и уште нешто Forza Napoliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii .вечер има да грми во Неапол
Спикерот : GORAAAAAAAAAAAN
Публиката : PANDEEEEEEEEEV
x 10 пати
Kраток одговор: ДА.А што, ти демек навиваш за Наполи?
На каде дува ветерот,за нив еДевојче не беше ти за Арсенал? Сешто...
А што ви е гајле за кого навива,јас колку што знам навиваше и за Арсенал и за Наполи истовремено...На каде дува ветерот,за нив е
Точно и двата клуба си ги сакам и не ми е битно вашето мислење, битно е моето . А за А.М. фала за подршката бар ти ме одбрани .А што ви е гајле за кого навива,јас колку што знам навиваше и за Арсенал и за Наполи истовремено...
Па и да си навива за Наполи,нејзино право,никогаш не е доцна за кого да избери да навива.
Не знам што ви смета вас тоа... Наполи симпатична екипа се, секако дека ќе има фанови... дали сега или понатаму....
Ги симпатишаш како да не ги симпатишаш, сезонава 3 порази од 3 натпревари имате од Наполи ....Јас навивам за Интер, али си ги симпатишам и Наполи, многу убаво фудбалче играат, само ќе видиме како ќе постапи Де Лаурентис со тимот што го има моментално.