Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pa vie si znaete no mislam deka za da navivas za Reprezentacija ne treba ni pokani treba vie samo da se ponudite da ja bodrite nasata reprezentacija .. Moe Mislenje
Глеј нема што да се понудува...ако сакаш ке одиш и ке бодриш нема да гледаш која навивачка група бодри навиваме сите заедно за Македонија за својте клубови ке си навиваат посебно......може незнам ни ја што зборам ама ај:smir:Pa vie si znaete no mislam deka za da navivas za Reprezentacija ne treba ni pokani treba vie samo da se ponudite da ja bodrite nasata reprezentacija .. Moe Mislenje
Мираковски најверојатно у Белгија а ако не е у Белгија се знае каде = СТРУМИЦАСиниша Аврамовски и Димитар Мираковски нема да настапуваат наредната сезона за ЦСКА ова го рече тренерот на ЦСКА Аврамовски најверојатно ке дојде во Струмица а Мираковски не се знае кај ке оди
Струмица го ангажирала мислам се викал Латифович србин лани сакале да го земат но имал подобра понуда па го испуштиле
Друго ме палаши за Струмица ќе немат нормални подготовки бидејки тренерот и Богоев Грнчаров и Тасовски се со репрезентацијата па може да ги нема дури 1 месец а и тимот уште не е завршил со засилувањата па Струмица ке биде комплетна дури во Октомври
Искерно пак се прашувам со кој памет Фени фрли толку пари за Мачка(Димитровски)?...
Го гледам на натпревариве за репрезентацијата и не го бива се упропастил...едвај што даде 2 тројки и тоа коа беше се решено иначе претходно како Тасовски се испромаши...не го бива стварно незнам Фени Зашто фрли грдни пари за него:nesum:
Мачка е се уште добар играч....Ке видиме во новата сезонаа..ама мислам дека Мачка си е Мачка!!!![]()