Acid
Frontman
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 35.213
- Поени од реакции
- 34.472
Не ми се верува дека шаблонов го споредуваш со Banksy.Секојдневна појава која ја има насекаде низ светот, некои дела се повеќе уметнички настроени а некои помалку, но сепак сите искажуваат некаква порака, еве еден пример за уметник http://banksy.co.uk
Темата беше првично отворена во Навивачи, затоа што шкртањето е сторено од навивачи и пораката на ѕидот е „навивачка“.Ради постов мроам да рециплирам.
"Нa се сите навивачи уништувачи на ѕидови" - Тема отворена во Навивачки групи. Мета: Навивачките групи. Осудувани: Навивачките групи. Кретени, дебили, малоумници: Навивачките групи.
Не знам до кога само ќе сметаат навивачите. Секоја тепачка, секој инцидент криви се само навивачите, па сега и ова. Навивачите граѓани од втор ред ли се па само што цел на напади сме ние ?
Ама во ред, ја преместувам во Општи муабети.
Не ми се верува дека шкртачите се навредени од темата. А нивниот став е дека сопствениците на имотот не треба да се навредени и дека сите ние сме глупи пошто не ја разбираме љубовта кон клубот, уметноста, Banksy, графитите и тн... Ар ју факинг кидинг ми? ))