Не туку ми давај facepalm, вашава логика и како гледате на работите ви е за баш за facepalm.
Има многу бројни примери за вандализирани фасади, добро знаат сите што горе доле поголемиот дел од градов го имаат прошетано, затоа не ми соли памет.
Мене, и впрочем најголемиот број други луѓе кур ги заболе за вашите комити и нивната годишнина од постоење, како и спортските клубови.
Тоа што некој нашарал нешто некаде и не сносил последици, не значи дека треба и ти да се пуштиш во истото срање. Тоа е, ако имаш функционален мозок секако.
Ако те боли тебе кур, ондак нечитај.
Во градот има некои кои што се занимаваат со такви настани.
Исто како што мене ме заболе патлакот ако на некој ѕид некој ќе напише заокружи број 5, заокружи број 10, ама морам да го гледам секој ден пошто со тоа сметаат дека ќе добијат повеќе гласови одредени партии.
Како сакаш да се рашири еден настан на друг начин?
Сигурно незнаеш повеќе од мене за нашкртаните графити.
Излегоа голем број на графити на ѕидови на чулишта, трансформатори, градинки и слични објекти, нешто што го има насекаде на светот.
Графити од овој тип:
Сигурно нешто вакво многу поубаво му прилега на траснфроаторов отколку плакати од пратеници.
Ќе повторам пак шаблонските графити со кои се прави мобилизација се на местан на кои на никој не му пречат....
Каде има вандализирани приватни имоти?