Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Ах дома сме играле со Волвс, штета, сакав да видам како ќе функционираат но вака ми е касно у пм... Инаку имаме 18 победи по ред против Минесота, најдолгата моментална низа у НБА.

^ challenge accepted

Сесијава ... not bad, дава брзина на тимов, има прегледност за пасови, изнуди неколку чисти шута, се осоколува за влезови, задоволен сум од она што го видов во овој натпревар, сепак, 1 ден е со тимов, ќе ја биде у секој случај, се во свое време.
Елеј битно победија, ја имаа контролата во текот на целиот натпревар, клупата денес солидно, пред Се Барнс, во втора четвртина у пакет со Сешнс и МекРобертс придонесоа за да се одлепат и да ја негуваат таа разлика до крај, и за 3 денес солиден процентот, серијата победи над Минесота продолжи, 19та во низа и втора најдобра ако не се лажам во историја против 1 тим, рекордот е 24 против Кралевите.

3та дадоа табела на преносот.

Инаку овој тим на ЛА некако има нов дух со СешнсЗа 19 минути 7 поени и 5 асистенции.Чудно ми беше да ги гледам Лејкерс без Фишер но почудно како еден игра ја раздвижува одбраната на другите и отвара позиција за другите.Особено ова му одговараше на Барнс кој денес постигна 17 поени.Коби класика како и секогаш солиден а центрите на задоволително ниво.Гасол се гледа дека игра многу поопуштено , 17 поени и 11 скока, додека Бајнам имаше доста промашени шутеви и веројатно напнат поради тоа замина пред време.Се надевам не е ради повреда.

Следна е Јута во недела.Let's go Lakers!

Ах дома сме играле со Волвс, штета, сакав да видам како ќе функционираат но вака ми е касно у пм...
Ни јас не ја гледав, ќе се симиња торент попладеново... уште немаат аплоадирано моментално.

До тогаш, последната утакмица на Фишер во ЛА:
http://bt.davka.info/torrents/dzajant2/12.03.15-LAL@NOH1403540p.torrent

Таман влеговме во серија и губиме од Јута дома.....:facepalm:

Абе ајде, Коби 3 од 20... :cuc:
--- надополнето: Mar 19, 2012 10:55 AM ---
А Браун будалиот најавил Блејк ќе бил стартер до крајот на сезонава :facepalm:

А Браун будалиот најавил Блејк ќе бил стартер до крајот на сезонава :facepalm:

Втората постава има голема потреба од креатор и реализатор, Рамон одговара на описот и затоа Блејк како стартер (барем некое време) има логика.

Во првата постава Рамон би бил 4та опција, во најдобар случај... а Блејк како асистент и не е така лош. Проблемот е што останаа 2 „дупки„ во тимот: 3ка (ниско крило) со добар шут и замена за Коби на 2ка (т.е. стабилна 2ка за втората постава).

Коби сабајлево една од најлоши партии у кариера, ужасен беше ко и скоро цел тим, освен Бајнам, премногу топки се губеа, една третина од Коби, шутот негов мизерија и ко капак на се на крајот и тројката за продолжение не ја погоди.
Со победа над Јута ќе можеа и да го напаѓаат Сан Антонио на табела, вака треба да ја чуваат третава позиција иако сега за сега како што е снендингот, Далас се на тапет за плејоф, без разлика што се лоши во регуларниов дел од сезоната во плејоф очекувам да распалат, лани Мемфис 8ми беа па го преслушаа Сан Антонио кои беа први на запад па според мене добро би било да се избегнат Далас во прва рунда.

Кајгана беше офлајн: Реал киксна, Ферари катастрофа, Лејкерс губи од Јута... ма немој да ме... :facepalm:

Него, Фиш најверојатно ќе заврши у Сан Антонио, еден од најантипатичните тимови за мене, на чело со копукот Данкан... :oops:

ех тој кош на 0.4 до крајот... :place:

Најлошата утакмица на Лејкерс што ја имам гледано во последно време.Дополнителен коментар не треба да има освен дека сите недостатоци треба подитно да се поправата уште утре против Хјустон.

Добра прва четвртина, вторава катастрофа. Скола постојано слободен, Драгиќ веќе начука 10 асистенции, го шета Блејк како сака....

Не шитна Бајнам :facepalm:
Колку наивно и глупо од негова страна.

Срамен пораз, прашање дали ќе трошам спиење ради позериве пак ...
Коби бек ту бек ужасен у пакет со клач шутевите, Бајнам и Браун у секој случај причина број 1 за поразов, овој ги уби со исклучувањето у трета и бајаги ги десеткуваше под обрачите ( офанзивните на крај, во 1 наврат 3 по ред, уз поените што следеа кај Хјустон добра работа им завршија ), Браун дозволи плус 12 да им стопат на 5 мин до крај, Визардс ол оувер аген им се деси.
Сешнс распали у 4та, Коби влезе, Сешнс не постоеше на паркетот, лошо ... лошо, 2 сјебани порази кои доаѓаа по асална серија на победи, једина добра ствар е што и Клиперс изгубија, се надевам и со Мемфис истово ќе се деси а сега за сега на добар пат се.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom