Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
Абате ќе игра на 27 март е тоа, тамн ќе се врати до тогаш. Само да се здрави Ибракадбара, Боатенг, Робињо, Аквилани, Пато, Ночерино... и нормално стоперската двојка без нив ништо не бива. :)
Штета Ван Бомел нема да игра на првиот натпревар. :гомце:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Ебате ждребот,сите испопаѓаа со ретардирани екипи ние со фарселона!Барем реваншот дома да до го игравме... Што сакам со Апоел финале да играме.. :icon_mrgr:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Абате ќе игра на 27 март е тоа, тамн ќе се врати до тогаш. Само да се здрави Ибракадбара, Боатенг, Робињо, Аквилани, Пато, Ночерино... и нормално стоперската двојка без нив ништо не бива. :)
Штета Ван Бомел нема да игра на првиот натпревар. :гомце:
Многу глумење ќе има заради то :confused:

Ама тука е Рино, ако игра ќе ги среди :D

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Само повредиве да се санирет, и готови се и Барса.. Главно убав фудбал ќе гледаме.
А ако изгубиме, страм ќе ми е од дома да излезам, ќе ме искинет од заебавање.
Искрено не ве сфаќам,зашо да ти е срам? Ќе изгубиш од актуелниот шампион,нели? Моќна е оваа Барса ај да испаднеме од Апоел па да ти е срам.

Милан тука може да изненади и единствено шо ми е криво е што првата ја играме дома а не на гости.
Доколку Алегри го има цел тим на располагање тогаш ќе гледаме пеколни утакмици,а и јбг ако сакаш да освоиш ЛШ ќе мора малце да се помачиш а патот на Милан секогаш бил таков.

Не кукајте,главите горе и идеме понатака !

Ако немаш верба у тимот за кој навиваш ич не ни ги глеај утакмиците !

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.216
Поени од реакции
14.482
Море почнувам да верувам и во вештерки, вампири, лоши духови и уште милион слични работи.

Башка Барса, башка тоа што нема да игра МВБ првата, башка што не ебат милион повредени, па уште и првиот натпревар на домашен терен...

Да имаше уште една ждрепка, која екипа ќе почне со -2, сигурен сум дека повторно Милан ќе го излвечеа. :pos:

--- надополнето: 16 март 2012 во 12:28 ---
Искрено не ве сфаќам,зашо да ти е срам? Ќе изгубиш од актуелниот шампион,нели? Моќна е оваа Барса ај да испаднеме од Апоел па да ти е срам.
И мене тоа не ми е јасно.

А, за кукањето... ОК, дека треба да се игра со најјаките и се, ама барем до 1/2 финале да ни дадеа нешто полесно... :)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
Многу глумење ќе има заради то :confused:

Ама тука е Рино, ако игра ќе ги среди :D
Да се поправам на 3 Април сме играле значи една недела покасно. :D За тогаш Абате е фит. :)
Рино не е пријавен за лш. :confused:
GOALKEEPERS: Abbiati, Amelia, Roma.
DEFENDERS: Abate, Antonini, Bonera, De Sciglio, Mesbah, Mexes, Nesta, Thiago Silva, Yepes, Zambrotta.
MIDFIELDERS: Ambrosini, Aquilani, Boateng, Emanuelson, Nocerino, Seedorf and Van Bommel.
FORWARDS: El Shaarawy, Ibrahimovic, Maxi Lopez, Pato, Robinho.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Вака,реално ако ги гледаме работите.Ако Милан игра како што играше втората утакмица и да не примиме наивни голови(знаете на што мислам),дома може да ги истуриме,само све си зависи од Алегри и ростерот кој ќе го има пред уктамицата :)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Не е пријавен Гатузо за ЛШ. (n)
Да се поправам на 3 Април сме играле значи една недела покасно. :D За тогаш Абате е фит. :)
Рино не е пријавен за лш. :confused:
GOALKEEPERS: Abbiati, Amelia, Roma.
DEFENDERS: Abate, Antonini, Bonera, De Sciglio, Mesbah, Mexes, Nesta, Thiago Silva, Yepes, Zambrotta.
MIDFIELDERS: Ambrosini, Aquilani, Boateng, Emanuelson, Nocerino, Seedorf and Van Bommel.
FORWARDS: El Shaarawy, Ibrahimovic, Maxi Lopez, Pato, Robinho.
:(

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
И мене тоа не ми е јасно.

А, за кукањето... ОК, дека треба да се игра со најјаките и се, ама барем до 1/2 финале да ни дадеа нешто полесно... :)
Точно брат ама шо мислиш ја,ти,цела управа на Милан и сите навивачи низ светов не сакаа нешо полесно?

Сите сакавме ама нема,Барса се падна ама не треба да им се пичкаме сеа.

За кој кур играчите би оставале срце на терен коа нивните навивачи ширум светот се откажале уште пред утакмицата да почне и Барса ги сместиле у 1/2 финале?

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
mozebi bommel nema da igra prvata utakmica no site zaboravate na AMBROZINI !!!! ne zaboravajte site utakmici so gi izigra sezonava ( mada bea malku ) gi izigra FANTASTICNO!!!! kako i da e SEPAK E KAPITEN NA MILAN!!!! Taka da Barca ne e tolku strasna ko so znae da bide... Ne se tolku gladni za uspeh a i baska milan vo poln sostav e dovolno kfaliteten da pobedi sekogo...Baska redno vreme e i IBRA da blesne vo golema utakmica... :)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Цело време се натервиш со некој кој навива за Барса , и ако изгубиш ќе те истури од заебавање незнам што не ви е јасно.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.216
Поени од реакции
14.482
За кој кур играчите би оставале срце на терен коа нивните навивачи ширум светот се откажале уште пред утакмицата да почне и Барса ги сместиле у 1/2 финале?
Какво откажување бе, таман работа. :)

Туку прво имаш оној ’постшок момент’, потоа гледаш поинаку на работите... :)
--- надополнето: 16 март 2012 во 12:40 ---
Цело време се натервиш со некој кој навива за Барса , и ако изгубиш ќе те истури од заебавање незнам што не ви е јасно.
Седи си мирен. :D

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
Сепак мене ме плашат оние судиите, ќе ги чепнеш пред гол и ајде пенал или слободен од 20 метри. o_O
Сите знаат како ги дадоа пола од головите против нас во групната фаза затоа. :cenzura:

Kajgana Shop

На врв Bottom