- Член од
- 25 јануари 2009
- Мислења
- 2.008
- Поени од реакции
- 917
pa vaka momentalno sum vo vrska skoro 2 meseci ( znam ne e mnogu ali ipak) privot mesec bese super ...ali prvite 2 nedeli od vtoriot mesec imase mnogu raspravii ( najcesto bese zasto ne se gledame cesto i raspraviite bea od moja strana) se raspravav poso se gleavme samo po 2-3 pati nedelno i toa na 2 sati. ona nejke da se gledema cesto poso misle deka ke si zdosadime brzo eden na drug. i jas nejkam epten cesto da se gledame ali ipak samo 2 pati nedelno na 2 sati i toa e sepak premalce i zatoa imase mnogu zestoki raspravii. minatat nedela imavme razgovor. Nis solzi mi kaza deka sum zasluzuval podobro, ne mozela da me saka kolku ja sto sum ja sakal nejze ( Bla bla bla i takvi muabeti ) i deka uste imala custva kon bivsiot ( mada togas ne bila neso golema vrska i ne ni idele dolgo i tek bilo toa minatoto leto ) . Potoa razgovarav so nejzina drugarka pa ona mi kaza deka taa nikad i go nema spomnato toa za bivsiot nego deka samo i kazala deka premnogu sum bil impulsiven i premnogu sum ja gusel i deka vsusnost ona navistina me sakala i nikogas ja nemala videno posrekno od momentot koga mi kaza prvpat deka me saka. znaci znam deka drugarka i ne me laze. Sea neznam sto da pravam Ja sakam navistina i sakam da sum so nejze ali toa ne znaci deka nemi precat nekoi raboti i deka ke trpam se...pa ako ne vi bese tesko da procitata cel referat bi mi znacelo necie mislenje fala odnapred!!!