Фан Клуб: Интер

Испаднавме од Марсеј, Марсеј...
Лани од Шалке, факинг Шалке...

АЛООООООО
ЌЕ ПРЕВЗЕМЕ ЛИ НЕКОЈ ОДГОВОРНОСТ ОСВЕН 5ТЕ ТРЕНЕРИ КОИ ОТИДОА ЈАБАНА??????????
Download odgovornost :D

Секој коментар е излишен.

Барем утеха ми е што ми ја даде 1 за кладилница:) ! Од една страна криво ми е што вака на двапати примивме гол во 90 минута што значи и крај во ЛШ,но од друга страна можеби подобро што испаднавме бидејки со ваква игра ако во следен круг ни паднеше Барса,Реал или Баерн незнам кај ке ни беше крајот ! Ајде сега нека запнат во Италија за тоа 3 место,друго ништо не ни останува !

Ова беше најдобро можно решение.

Па пак нема да го избрка Раниери,, ке вииш. Оној старион збеснал последниве години.

Испаднавме од Марсеј, Марсеј...
Лани од Шалке, факинг Шалке...

АЛООООООО
ЌЕ ПРЕВЗЕМЕ ЛИ НЕКОЈ ОДГОВОРНОСТ ОСВЕН 5ТЕ ТРЕНЕРИ КОИ ОТИДОА ЈАБАНА??????????

Ај и ти па видиго,подобро да испаднеме од Марсеј,отколку во 1/4 финале Барса Реал да ни дадат 5 комада :D битно тепавме,свраза две по ред лузерот :pos:

Наздравје бричење....како што кажа бене, лани од Шалке, ова година од Марсеј... не знам, бруки! :facepalm:

Нека изиграат до крај во првенството младинците по шо ќе им треба дооооолгггг одмор на Камби, Самуел и посебно на Деки....

Stankovic saved by Brandao ... :icon_lol:

Лапав т12+ хухухуху :)))

пс: Што очекувате кога гледате како СТАНКОВИЧ со инвалидска количка се движи 60мин и си игра рутинирано 90+3 ... и Нагатомо кловнот ...

Да го сменеше Оби со Станко и Камби со Форлан ....исто ќе беше , ама стариот ПИЧКА е ....кој ги ебе ....Боље од Марсељ него од Барса 7 да ги лапнеме ....

Ај и ти па видиго,подобро да испаднеме од Марсеј,отколку во 1/4 финале Барса Реал да ни дадат 5 комада :D битно тепавме,свраза две по ред лузерот :pos:
Не е проблемот тоа што не ни се паднала Барса или Реал, срамота е што испаѓаме од боси екипи што не знаат два асални паса да сврзат.

Нагатомо

images

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom