(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Видиќ фантастично му врати на слонот за скршениот заб.Цела утакмица го шамара и на крајот се смири и слонов си доби црвен:helou::helou::helou:Само се чудам како онака балкански не му здрви една...

Мое мислење е дека вечерва е може и најдобриот поединец на теренот , целосно ја покри и лошата игра на Фердинанд , имаше некои минорни и неприметливи грешки , и плус изнуди црвен за Дрогба . . .

Епа стигнаа до пенали а пеналите се лотарија голема
Со среќа момци

Косата ми побеле. Немам нерви веќе за пеналите. Викнете брза помош ако не пишам пак за 10 минути.

Косата ми побеле. Немам нерви веќе за пеналите. Викнете брза помош ако не пишам пак за 10 минути.

A после мене ако не ме најдите на мсн или ако не пишувам утре на погреб.ЌЕ ЕКСПЛОДИРАМ!!!!!!!!!

Мое мислење е дека вечерва е може и најдобриот поединец на теренот , целосно ја покри и лошата игра на Фердинанд , имаше некои минорни и неприметливи грешки , и плус изнуди црвен за Дрогба . . .

Што збориш ти за Фердинанд фантастичен беше денес

Што збориш ти за Фердинанд фантастичен беше денес

Зборам за грешките по повредата , не го заборавај и начинот на кој беше поминат од Лампард прво полувреме кога доби Жолт а и голот падна по ударот на топката во неговиот грб иако беше случајност истото , не реков дека игра лошо али по повредата беше статичен , нормално беше да греши .

ДЕМ ФАК.... срцето.

ТЕВЕЗ ПРОТИВ ЧЕХ = ГОЛ

Балак..... гол

КЕРИК ПРОТИВ ЧЕХ = ГОЛ

Белети..... гол

КИКИ ПРОТИВ ЧЕХ = НИШТО :(

Лампард... гол

ХАРГРИВС ПРОТИВ ЧЕХ = ГОЛ

Ешли... гол :(

НАНИ ПРОТИВ ЧЕХ = ГОЛ

ајде господе...

Tери ропаку аман НЕ.... ПРОМАШИ mn:

ДАЛИ ТИТУЛАТА ИДЕ ..... МИ МИРИСАААААААААААААААААААА

АНДЕРСОН верувам во тебе ајде = ГОЛ

Калу... гол
mn:
ГИГС ајмо стари = ГОЛ

АЈДЕ БОЖЕ АЈДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ..........

Ањелка идиотот ајде згрешиииии..... ПРОМАШИИИИ

ТИТУЛААААА mu:mn:

аааааааааааауууууууууу роналдо:pos2: извинете вака ама срекна сум:smir:

Абе ги мразам Манчестер само заради Роналдо...
ЛЕЛЕ БЕ АМАН!!!
Олко ќе ми беше срцево ак футнеше само Роналдо...
ЦЦЦЦЦЦЦЦ!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom