UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Абе ја никаде не реков дека ќе освои, ама шо толку сигурен ти?
Сигурно ради фактот шо никој досега ја нема одбрането титулата. Али тоа не е никаков фактор според мене.
А дека не освојувате, не освојувате. :D

Сигурно ради фактот шо никој досега ја нема одбрането титулата. Али тоа не е никаков фактор според мене.
А дека не освојувате, не освојувате. :D
Шо бе Базел ли ќе освои? :)

леле , марсеј не постигнал гол на последните 4 меча ! последниот гол му е против Интер за победа од 1-0 на првиот меч.

А и Интер во која форма е .. :pos: , лудило од меч ќе биде .

леле , марсеј не постигнал гол на последните 4 меча ! последниот гол му е против Интер за победа од 1-0 на првиот меч.

А и Интер во која форма е .. :pos: , лудило од меч ќе биде .

Двете екипи ќе ја мачат топката од пуцање лево десно,ќе има бркање :icon_mrgr:

Двете екипи ќе ја мачат топката од пуцање лево десно,ќе има бркање :icon_mrgr:
Тактика на двата тима, ако топката дојде до играч шутирај ја што подалеку од тебе.

П.С Forza Inter!!

Сакам да изјавам у случај да оди Базел даље, цитро френч лузер и другите хејтеришта да не викаат дека се кријам, туку ќе ме нема да нет пошо полагам утре од сабајле... После полагање ќе го јадам целиот ремет...

Sincerly, Bobi!

Вечер очекувам Баер-Базел да биде поинтересен натпревар со многу голови и одличен фудбал ама мислам дека Баер вечер ќе ги торпедира Базел ако даде брз гол не им бега 3-4 голови моја прогноза 5-1 за Баер,а Интере - Марсеја очекувам сличен натпревар како во Франција со малку голови моја прогноза 1-1 :)

Имало некој што Баерн го пишува Баер, мислев само обратно се случува.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom