Tоni
ILLYRIAN
- Член од
- 26 февруари 2009
- Мислења
- 13.639
- Поени од реакции
- 10.237
Кои планови бе...не сме толку будали па да направиме да го казнат клубот!Јебига и јас би се чуствувал изнервиран ако некој ми наруши црни планови
Кои планови бе...не сме толку будали па да направиме да го казнат клубот!Јебига и јас би се чуствувал изнервиран ако некој ми наруши црни планови
Веќе направивте глупост заради која ви беше казнет тимот.Кои планови бе...не сме толку будали па да направиме да го казнат клубот!
Не ме смеј и ти сега, после секој меч со Тетекс истата приказна ја правите. Полицијата ве пушта позади нивна трибина и гаѓате со камења.Кои планови бе...не сме толку будали па да направиме да го казнат клубот!
Да не го цитирам цел текст....!
Па кажи ми една навивачка група која не направила проблеми поради кои не ги казнувале нивните тимови?!Не ме смеј и ти сега, после секој меч со Тетекс истата приказна ја правите. Полицијата ве пушта позади нивна трибина и гаѓате со камења.
И со Вардар скоро секогаш имало а сега имате и уште поголема причина ради тоа што ви ги уапсиле воџите (сосем оправдано).
Ве ребра ДУИ нешто
Абе вие може не сте мислеле, ама во вашите соопштенија друго пишувашеПа кажи ми една навивачка група која не направила проблеми поради кои не ги казнувале нивните тимови?!
Да се забрани да се игра еден натпревар во стадионот на домаќинот тогаш сигурно мислат дека ќе сме го прекинале натпреварот! Помина тоа време кога луѓе во Тетово влегуваа на терен. Свесни сме за последиците и затоа немаше да има ниту еден проблем што ќе спречеше натпреварот да се одигра нормално.
ДУИ и ДПА па и сите партии може да се ебат, 1000 пати сум кажал не не интересираат партиите не интересира ШКЕНДИЈА!
Koga si bil prisuten na Skendija vs Vardar posleden pat ??? vie ste oni so se silat i se falat,da cita covek samo internet ke pomisli deka zakon ste vo cela drzava,a realnosta e drugo vo tetovo ve nema povise od edna dekada,skendija so vardar igrase i dvapati vo struga zaradi suspenzija i tamu ve nemase nikogas..pa povelete eve vi 3-ta sansa !!!!Кога за акции и "црни планoви т.е. тепачки се збори јавно така ќе е.. Затоа ќути си дупи си, нешто што никад нема да го сватите вие. Тоа што сакате да го направите или сте го направиле задржете го за вас, нема потреба од фалење на фејсбук и слично. Да немаше такви закани од вас можеби немаше да се случи ова, ама како и да е ние ќе присуствуваме каде и да се игра.
Соопштението немаше врска со натпреварот, тоа се должеше на апсењето на нашите!Абе вие може не сте мислеле, ама во вашите соопштенија друго пишуваше
Да не се повторувам, го делам мислењето со Ivica.
Памет во глава за друг пат...
И сега оти некој пишувал на Фацебоок дека ќе пушта атомска бомба, полицијата се предала, не може да го одржи редот и мирот во Тетово. Ако, памет за друг пат, ама што се криви тогаш Тетекс и Ренова, зошто тие да се казнат да играат надвор.Да не го цитирам цел текст.
Дечките кои добиле продолжување на притворот сигурно не е поради нечии притисоци, туку најверојатно полицијата има докази за напад врз службено лице, што е казниво со закон ако не се лажам доколку се докаже тоа се може да биде изречена и затворска казна.
Е, балисти сега си земаат за право да го земат законот во свои раце и да упатуваат закани ако тие таму некои кои направиле кривично дело не бидат пуштени. Па и на флаерот за натпреваров се спомнува некаков датум кој треба да биде забележан. Каде со ваков пристап?
Резултатот од таквото однесување го гледаме, индиректно Шкендија ќе изгуби многу според твои пресметки.
Во Скопје се случија многу инциденти, ама ниедна навивачка група не излезе со некакво соопштение или што ти ја знам, указ дека ќе се одмаздат за нешто, некако или слично.
Памет за друг пат, најверојатно.
Абе интераш,од вакви као тебе земјата ни страда.земи им го на киселите по еднаш ако не а???Сигурно повеќе се радуваш на шкендија,отколку на вардар,само затоа шо според тебе власта го емсти за титула.скапаница!!!!!!Јас сум сигурен дека ќе тепаат Шкендија и во Струга зашто се појаки, зашто Вардар ги мести власта и зашто се Форзаааа Шкендијааа
Da se igrase vo Tetova samo ovdee da se kaciss malkuu ke dojdeseКога за акции и "црни" планови т.е. тепачки се збори јавно така ќе е.. Затоа ќути си дупи си, нешто што никад нема да го сватите вие. Тоа што сакате да го направите или сте го направиле задржете го за вас, нема потреба од фалење на фејсбук и слично. Да немаше такви закани од вас можеби немаше да се случи ова, ама како и да е ние ќе присуствуваме каде и да се игра.
ne zaboravi na zborott vo struga ke se igraa aj ke vidim dali tamu ke bidete prisutniКога за акции и "црни" планови т.е. тепачки се збори јавно така ќе е.. Затоа ќути си дупи си, нешто што никад нема да го сватите вие. Тоа што сакате да го направите или сте го направиле задржете го за вас, нема потреба од фалење на фејсбук и слично. Да немаше такви закани од вас можеби немаше да се случи ова, ама како и да е ние ќе присуствуваме каде и да се игра.
Зашто не дојдовте во скопје вие бе коа се играше?????Da se igrase vo Tetova samo ovdee da se kaciss malkuu ke dojdese
--- надополнето: 13 март 2012 во 00:14 ---
ne zaboravi na zborott vo struga ke se igraa aj ke vidim dali tamu ke bidete prisutni